קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] במחשב ! דחוף בבקשה תעזרו!!
    על ידי shoval02 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-02-2006, 10:53
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-02-2006, 18:28
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 19:46
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 17:33
  5. תעזרו לי שניה זה דחוף! בבקשה לא לנעול!
    על ידי ShAi0S בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 20:44
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בבקשה תעזרו לי זה די דחוף (16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חחח...

ברירת מחדל בבקשה תעזרו לי זה די דחוף (16)

תקשיבו יש איזה ילדה שהכרתי לפני כמה זמן קיצר נוצר קטע ביניו ובכמה ימים אחרונים היא נהייתה טיפה יבשה עלי בקיצור אתמול דיברתי עם חברה ממש טובה שלה והיא פלטה בטעות מהפה את זה שהיא לא חושבת כמוני שאני חושב כאילו היא רואה אותי בתור ידיד עכשיו אנייודע שבהתחלה היא רצתה אותי פתאום משהו השתנה אצלה (בנות...) בקיצור מקודם היא שלחה לי הודעה שהיא צריכה לדבר איתי אז אמרתי לה סבבה נדבר מחר בבצפר אני יודע על מה היא רוצה לדבר ... על זה שהיא לא רוצה שיהרס הקשר שנוצר בינויו וכל החראט הזה
    אני ממש אוהב את הילדה הזאת ובאמת שהיא אחלה של ילדה מה לדעתכם אני יכול להגיד שאיכשהו יגרום לה לקלוט שהיא רוצה אותי
    חשבתי אולי כזה להגיד לה כן את צודקת זה באמת לא יעבוד ביניו זה יצא משליטה והכל אבל בכל זאת רציתי לשמוע מה לדעתכם אני צריך להגיד לה בבבבקשה תעזרו לי זה דחוףף מצטער על החפירה...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם כל להרגע.
    מה כלכך דחוף? מחר בביצפר?! אתה הרי תפגוש אותה גם מחרתיים וגם אחרי עד סוף השנה.
    הבעיה היא שמרוב שאתה דלוק עליה אתה מאבד פרופורציות ונכנס לסרט בגלל משהו שהיא עוד לא אמרה.
    מה אתה יודע מה היא הולכת להגיד לך?
    שהיא מצטערת שהיא התרחקה ממך/שהיא חולה במחלה סופנית/שבעלה חזר הביתה/שהיא סוכנת של ק.ג.ב./שהיא בהריון ואתה הולך להיות אבא/שהיא בעצם גבר/...
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 03-04-2011 בשעה 02:06.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

הנה משהו שרשמתי לפני זמן מה:

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    יש לי ידידה ואני פשוט ממש אוהב אותה.. יש לי מקרה מיוחד, אה לא מבינים זה שונה אצלנו והיא מיוחד ו

כתבתי את הנושא הזה בשביל שאוכל להעתיק את הלינק ולהדביק על ה 10 שרשורים האלו פה שבא לי לענות בדיוק את אותו הדבר

זה לא מקרה מיוחד, אם תשימו לב המקום מלא בשרשורים (רובם אנונימים) על בנים עם בנות "מיוחדות", שאתם חולים להם על התחת מבלי לעשות שום דבר

זאת -לא בעייה מיוחדת- תעוררו ותסתכלו סביבכם, אתם תקועים במצב שבו תקועים מליוני בנים בכל העולם, תנו לעצמכם כאפה ותתעוררו

היא לא מיוחדת, אתם לא מיוחדים, המקרה לא מיוחד, וההרגשות שלכם לא מיוחדים, חבל לי להגיד, אבל אתה סתם עוד בן שדלוק על מישהי אין לו את הביצים לעשות עם זה משהו

ואני הייתי במצב הזה, מזמממממן, והייתי בו הרבהה זמן, והיתי בטוח שאף אחד לא מבין אותי

הבעייה לכם היא שאם לא יוזמים שום דבר מיני, אתם מפחדים לאבד אתה הידידות ואת ההרגשה הנחמדה שיש לכם, וככה אף פעם לא תגיעו למקום מיני איתה

ואני אחזור שוב מליון פעם אתם רוצים קשר רומנטי, זה חד משמעית קשר מיני, היא לא תתאהב בבחור שלא רוצה אותה מינית, לא משנה מה תגידו לעצמכם (יותר נכון מישהו שרוצה אותה ועושה עם הרצון הזה משהו)

ואתם לא יכולים לאהוב אותה בסוד כל הזמן, לא יעזור שום דבר באיזשהו שלב אתם חייבים להראות איכשהו את הרוצונות שלכם כלפייה, אם זה בזה שפשפוט תגידו לה "אני אוהב אוך" (לא מומלץ), אם זה בזה שפשוט תנסו לנשק אותה, או בזה שתבוא ותזמינו אוה לצאת
    אין פה קיצורי דרך, אם לא תיזמו, אף אחד לא יזום, ואם לא תיזמו אין מצב שתהיו בקשר רומנטי, אתם לא יכולים לרקוד מסביב למצב (ולבחורה) מבלי לעשות משהו, להגיד לכם את האמת זה די פתאטי. אתם לא מוכנים לעשות שום דבר עם האהבה הזאת שלכם... למה נראה לכם היא תחכה לכם אם אתם לא עושים כלום, אם היא נראת טוב וחמודה, ובאמת כל כך מדהימה כמו שאתם מספרים עליה, יבוא גבר אחר שכן יעשה איזשהו צעד, והיא תלך איתו, חד- משמעית, היא לא תחכה לכם!!! ולמה שתחכה לכם באמת...

זה לא בדיוק טיפ זה יותר כאפת התעוררות

הטריק הוא לזרום מתי שזורם, לא לתכנן יותר מדי
    תכנון וחשיבה מראש זה חשוב, אבל מה שחשוב הוא שבאותו רגע תעשה את הצעד ולא תתכנן אולי לצאת איתה עוד חודש

ואם לא, אז לא, תקבל את זה ויהיו לך הרבה פחות כשלונות עם נשים
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 03-04-2011 בשעה 04:03.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

סטריטלייט אמר את כל מה שצריך ,עם הדגש המעולה של "אם לא,אז לא" ,גישה מעולה שתגרום לבנות לרצות אותך עוד יותר.
    נעול,שלא יכתבו לך פה כל מיני שטויות אחרות.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect