קודם כל, אני רוצה להגיד שרק לאחרונה הכרתי את הפורום הזה ספציפית אך תמיד היתעניינתי בנושא הזה של כסף ברשת, ועכשיו לעיקר.
לפני חצי שנה בערך אולי קצת יותר היה לי חשבון פייפאל שאיתו הייתי מנהל מכירות באיביי, הייתי מוכר כמון מוצרים שקניתי מאיזה ספק מחו"ל, הרווחתי בפחות מחודש קרוב ל-10,000, כשהיה לי בערך 9000 ש"ח בחשבון הפייפאל שלי, פייפאל ביקשו שאני אזהה את הפרטים שלי, עשיתי את זה אך בכל זאת פייפאל החליטו לנעול ולחסום לי את החשבון, ככל הנראה מה שגיליתי רק יותר מאוחר היה שהמוצרים שמכרתי היו מזוייפים(כל הכסף הוחזר ללקוחות) וכנראה עקב זה פייפאל החליטו לבדוק את המצב.
לפני חודשיים בערך פתחתי עוד חשבון פייפאל חדש עם פרטים חדשים לגמרי(כולל כרטיס אשראי וכתובת), עם החשבון הזה לא יכלתי לבצע שום רכישה ושום מכירה, הוא נחסם מהרגע שהוא נפתח, כשהיתקשרתי לפייפאל לשאול מדוע הוא נחסם, ענו לי שהחשבון נחסם מסיבות ביטחוניות ושהם אינם יכולים לפרט יותר מזה, מכל מיני דברים שהנציגה אמרה הבנתי שהחשבון נחסם בגלל מה שקרה בחשבון הקודם.
לא ניתנה לי שום אפשרות לערער על כך וכרגע אני חסר אונים.
הבעיה העיקרית היא שאני צריך את איביי ואת פייפאל מאד אפשר לומר אפילו חייב, אך מסיבות שאני לא אשם בהם החשבון שלי נחסם ודי נדפקתי אפשר להגיד.
מישהו מכיר משהו כזה או אולי יודע מה כן אפשר לעשות?
בבקשה תעזרו לי, כל עזרה, אני כבר נואש לפיתרון, אין לי מה לעשות יותר.
תודה רבה !

ציטוט ההודעה