יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ויש לי גם ווינדוס מדיה פלייר בעברית ועכשיו כשאני שומע שירים מלאים ז"א בין 7-8 דקות אז השיר מפסיק להתנגן באמצע והתוכנה נסגרת מה עושים ?
יש לי ווינדוס אקס פי בעברית ויש לי גם ווינדוס מדיה פלייר בעברית ועכשיו כשאני שומע שירים מלאים ז"א בין 7-8 דקות אז השיר מפסיק להתנגן באמצע והתוכנה נסגרת מה עושים ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה מקבל אח"כ דוח שגיאה?
באיזה גרסה של WMP אתה משתמש?
אני לא מקבל שום הודעה שום דו"ח שגיאות פשוט זה מפסיק לנגן והגירסא היא 10 אבל כשניסתי להסיר ת'מדייה פלייר מההוספה/הסרה אז אני מקבל דו"ח שגיאות מה אני עושה ?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה את הכלי לתיקון מדיה פלייר
Fix_WMP_Utility_1.0.zip
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מה אם התומך הוא שאל ואין לו התייחסות אליי ?
מ א ו ש ר
הוא כניראה לא זמין הורד את הקובץ שניסים הביא לך ועדכן אותנו בתוצאות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא עזר לצערי הרב מה עושים שיחזור לקדמותו ??????????????
אני מנח שקיימת בעיית מקודדים, זה התרחיש הסביר ביותר, במיוחד כאשר ה-MediaPlayer שבו אתה משתמש ישן.
תעזר במדריך לבעיית מקודדים שנמצא בנעוץ.
מ א ו ש ר
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=541817
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update