שלום. אני פירמטתי את המחשב שלי מווינדוס ויסטה לווינדוס 7.
בזמן הפירמוט היה אפשרות לעשות שידרוג ולהשאיר תוכנות ומשחקים מותקנים במחשב, כאילו הכל ישאר כמו שהיה רק שיהיה גם ווינדוס 7, או לפרמט כאילו ממש בלי להשאיר תוכנות ומשחקים מותקנים במחשב, ממש מחשב נקי רק הווינדוס 7 מותקן עליו וזה מה שעשיתי. היה אמור להישאר לי רק תקיית windows.old עם כל מה שהיה בווינדוס הקודם.
אבל מה שקורה..בווינדוס הקודם היה לי רק כונן אחד, ובתוכו יצרתי תקיית משחקים שמה התקנתי את כל המשחקים ותקיית תוכנות שמה התקנתי את כל התוכנות (winrar, deamon tools, דברים כאלה).
אם זה יעזור אני יציין שהתקנתי את הווינדוס דרך הקובץ של הווינדוס ה ISO לא דרך בוט עם דיסק. בכל מקרה ההתקנה הצליחה אבל נשאר לי התקיות של המשחקים והתוכנות בכונן שלי, בנוסף לתקיית ה windows.old . והמשחקים לא עובדים, כותב שיש איזה קובץ שחסר ( וזה הגיוני..פירמטתי את המחשב לא שידרגתי אותו, ז"א הם לא אמורים להישאר מותקנים). ואני רוצה למחוק אותם.
ואני לא מוצא את הקובץ uninstall שלהם. ובהוספה או הסרה של תוכניות אני לא מוצא שם כלום..כאילו יש לי רק איזה 2 תוכנות שמה מה שהתקנתי לווינדוס החדש, הדפדפן והדרייבר לכרטיס מסך. אבל בתוכנות, יש לי נגיד winrar ו gravity שמשום מה למרות שלא רשום לי אותם ברשימה של הוספה או הסרה של תכניות, הם עובדות. אז איך אני מוחק את המשחקים והתוכנות? את הכל? יש לי רק כונן אחד אז אני לא יכול לפרמט אותו, הווינדוס 7 מותקן עליו.
עכשיו אני כמעט בטוח שמה שצריך או אפשר לעשות זה רק למחוק...רגיל, ללחוץ על המשחקים ולעשות ctrl+delete, אבל אני לא בטוח ולא רוצה להשאיר שום סימן ממה שיש פה...כי אני לא יפרמט שוב את המחשב בקרוב. אז רק רוצה להיות בטוח שאין שום דרך אחרת.
אשמח לעזרה.

ציטוט ההודעה