6 חלבונים
1 חבילת פודינג וניל
1 כוס + 3 כפות סוכר
2 מכלי שמנת מתוקה
1 סלסלת תותים
1 חבילת ג'לי בזק בטעם תות
אופן ההכנה
1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, עד לקבלת נוקשה. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף כ-2 דקות.
2. יוצקים את התערובת לתבנית מס' 26, משומנת.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דק' עד שהבסיס נהיה זהוב (הבסיס עלול לתפוח אל דאגה- הוא יורד).
4. מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר ויוצקים על הבסיס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
5. לאחר הקירור מעטרים בתותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים מעל. מקררים היטב.
- אפשר להחליף את התותים בפירות אחרים.
בתיאבון! (קרדיט ל-YNET מתכונים.
![]()




ציטוט ההודעה
