קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פתחתי קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי אבידור בפורום Gunz Online
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:19
  2. בעיה...שתי בנות ואני!
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-09-2006, 13:43
  3. אני פותח קלאן חדש ואני מחפש אנשים
    על ידי omer1 בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 22:31
  4. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 05-01-2006, 02:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

אין לי קשר עם בנות ואני מחפש קשר....

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

ברירת מחדל אין לי קשר עם בנות ואני מחפש קשר....

אני בתיכון ואין לי קשרים עם בנות... כאילו החברים שלי רק בנים חננות כאלה ואני לא יודע איך להתחיל ליצור קשר עם בנות.
    יש לכם רעיונות?

2. קישורים ממומנים

אם אתה חושב שהחברים שלך מרחיקים אותך מזה, אז תתחבר לאנשים אחרים, תהפוך להיות חבר של אנשים אחרים שיותר בקשר עם הבנות.
    בלי שום קשר אתה יכול סתם לדבר עם בנות, לזרוק מילה או שתיים ביום יום ואפילו לפתח שיחה, אין בעיה לעשות את זה, יש המון הזדמניות.
    מה שאתה צריך אבל זה באמת להתחבר לאנשים אחרים שהם לא "חננות" כמו שאתה מגדיר, כי חננות רק יגררו אותך אחורה.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

אתם לא מבינים..
    יש לי חברים כאלה שלא מתקרבים יותר מדי לבנות אבל איך אני יכול פתאום ללכת ולהיות חבר של חבורת חברים כזאת עם בנות?
    זה לא בא ככה...
    יש לכם רעיונות מה לעשות כדי להתקרב לבנות וזה..?? מה אני לא פתאום יבוא לאיזה אחת ואני אתחיל לדבר איתה.. צריך נושא, ואין לי כזה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

תענו בקשה...
    אני אסביר שוב.
    אני פשוט לא יודע איך להתקרב לבנות יותר כי לילדות יש את החבורות שלהם וגם את הבנים שהן מדברות איתם וזה..
    אז איך אני אמור להתחיל לדבר עם איזה ילדה.. למה לה דווקא לבוא אלי יש לה מספיק חברים..
    ואני כן זורק איזה מילה שתיים לפעמים ודיבור של 5 שניות אבל לא יותר מזה.. איך אני יכול כבר לפתח שיחה עם מישהי...? אולי אני יכול למצוא לא מהבית ספר? ואיך?

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

יש לך בנות בכיתה ? תתחיל לדבר איתן, ואז תלך לשבת איתן, להן יש חברות מכיתות אחרות, תכיר אותן דרכן ואז תשב גם איתן וזה כמו גלגל..
    חוץ מזה שלא כל הבנות מרוכזות בבית ספר שלך, יש עולם שלם של בנות מחוץ לבית הספר..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

צריך קודם כל להתחיל בלדבר איתן, ולפני שאתה אומר "איך לדבר איתן, זה לא בא ככה", אז קודם כל תתחיל, רק כדי שתראה שזה כן בא ככה...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:39.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

בואו אני אחדש לכם משהו

חברים לא זורקים גם אם הם חננות...

Tyler Durden אני חותם על זה שאין לך חברים אמיתיים.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי califronia358 צפיה בהודעה
    בואו אני אחדש לכם משהו

חברים לא זורקים גם אם הם חננות...

Tyler Durden אני חותם על זה שאין לך חברים אמיתיים.
    מצד אחד, אין מסכים יותר ממני, מצד שני, חברים שאין לך איתם תחומי עניין נוטים להעלם לרקע (שלום שלום בפייסבוק) עם הגיל והשינוי בחברה הכללית שלך. אם החברים שלך מאוד אוהבים לשבת בבית ואתה אוהב לצאת החוצה, עם הזמן הסביבה שלך "תזרוק" את החברים הישנים שלך. וההפך אותו הדבר, אם חברים שלך יוצאים לשחק כדורגל כל יום ואתה אוהב יותר פיפא. הם לא יפסיקו להיות חברים, הם פשוט לא יהיו חלק מהיום שלך. זה הרבה פחות ברוטאלי ממה שזה נשמע כשהוא כותב את זה ככה.

חוץ מזה שיש הרבה חברים שהם תלויי מסגרת (צבא, תיכון, אוניברסטיה), שאתה פוגש ביום יום ואכפת לך מהם אבל ברגע שתעזוב את המסגרת הם פשוט יהיו רחוקים מידי פיזית (או שסתם לא יהיה לך זמן בשבילם) - ותמצא את עצמך כותב להם בפייסבוק מזל טוב ביום הולדת.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    When you have to shoot...Shoot! Don't talk

אני יגיד לך משהו שעלול לדכא אותך עוד יותר - אם לא תהיה ג'ובניק בקריה ואח"כ תעשה תואר ראשון בעבודה סוציאלית. הבית ספר זו התקופה שבה אתה הכי נגיש לבנות.
    עכשיו הכל בידים שלך.
    אתה לא יודע מה להגיד - אל תגיד.
    להקשיב אתה יודע - תשמע על מה הן מדברות , מה הן הנושאי שיחה המגוחחים שמענינים אותן ותדבר איתן על אותן נושאים.
    תשתדל לא לשאול שאלות סגורות (למרות שאם בודקים בציציות כל שאלה יכולה להפוך לשאלה סגורה) אלא שאל שאלות פתוחות שהתשובה אליהן לא מסתיימת בכן או לא.
    בשאלה הראשונה תזיע ואולי לא תקבל תשובה או תגובה אבל אל תתפדח יותר מדי ואפילו תשאל למה אתה לא ראוי לתשובה. כל חיסרון הוא יתרון וכל יתרון יש בו חיסרון.
    תראה את אלכס החנון נהיה כוכב מועדונים הפך קול ולא זכור לי שהוא משנן פתיחים ואסטרטגיות.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

כי החיים יפים!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 16:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    never say never

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ואני חותם לך על זה שה"חברים האמיתיים" שלך לא יסבלו אותך בעצמם שבאמת תשתנה ותפסיק לשחק בקקה/אתה תשנא אותם כ''כ שלא תוכל להתסכל עליהם.

אבל שוב, מבחינתי אתה משחק בקקה וזה למה אתה חושב מה שאתה חושב..יעבור לך אם אי פעם תגיע לחיים טובים.
    אנשים משתנים כפרה, מישו שחי תחיים הטובים באמת ולא משחק אותה גבר, לא יכול להסתובב עם חננות מייפל שלא ראו שפתיים של בחורה. זה פשוט לא מתחבר אחד לשני.

ואני אומר את זה בתור אחד שהיה חננת מייפל בחטיבה והיה לו "חברים" שהוא הכיר באינטרנט וחשב שלעולם לא יעזוב אותם לטובת ה"ערסים המפגרים שיוצאים למועדונים" (כי כל אחד שהוא לא חננת מייפל בשבילם הוא ערס)..עובר עם הגיל.
    מסכים עם טיילר תשתנה גבר.אתה לא תשיג בחורות בחיים עם חברים כאלה.אני לדוגמה גם הייתי כזה שמסתובב אם בנים חננות שלא יוצאים וכל היום תקועים במחשב.הלכתי לבית הספר הכרתי חברים חדשים וואלה כל יום אני פוגש 6 בנות חדשות שאני לא מכיר ואני בקטע שלהן חופשי.אחי לך ותתחבר לאנשים מגניבים יותר והחיים שלך יהיו עשר!!!!!בנות אפילו מתחילות איתי זה כבר הפך לי לחלק מחיי היום יום ועכשיו אני אפילו לא מתקרב לחברים החננות שלי -זה בושה חחח

האמת היא, שלדעתי העניין הוא פחות קיצוני כמו שטיילר מציג את זה, אלא יותר לכיוון מה שדה נאטס אמר.
    ולטיילר, אני משער שלא כל החיים תהיה בליין. אולי תרצה ללמוד משהו מאוחר יותר, בסופו של דבר אפילו להקים משפחה... קשרים עם אותם "ילדי מייפל חסרי חיים" מאוד שימושיים אם אתה מתכנן למצוא עבודה. לא אומר לך להיות החבר הכי טוב שלהם, אבל כמו שדה נאטס אמר, שישארו ברקע, שיזכרו אותך לטובה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:37.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect