קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 29-03-2017, 09:36
  2. [שאלה] אחת ולתמיד!! 2pac חי או מת ????
    על ידי mеidan בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 14:01
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 19:35
  4. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 17:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

מועדונים - אחת ולתמיד .

ברירת מחדל מועדונים - אחת ולתמיד .

אוקי , מזמן לא הייתי פה,בטח רובכם לא מכירים אותי ,הייתי פה ממש בפתיחת הפורום הזה ( של הפיקאפ ) , מפה לשם הפסקתי לקרוא בתכלס והתחלתי ליישם ולאט לאט להתפתח ,היום אני רוצה לדבר על מועדונים , שבכמה חודשים האחרונים יוצא לי ללכת למלא מסיבות ובחופשים כמעט כל יום..
    (אני מדבר פה על גילאי 16-17 ) בגדול , לפי מה שאני עשיתי עד עכשו , יוצא שלפעמים מסיבה ככה לפעמים ככה , עם הזמן אתה לא נהיה שפיץ בזה וסוגר כל פעם , הייתי בחופש פסח מהתחלה עד עכשו ב6 מסיבות מתוכן סגרתי 4KC שזה לא המון אבל סביר .
    בואו נתחיל עם הבעיות שיש לנו במועדונים :
    1. צפוף וחם - באמת שלפעמים עד כדי תסכול שימנע ממכם לפתוח סט,ויכניס אותכם טיפה לעצבים .
    2. המוזיקה רועשת מדי ככה שיש פה פחות מקום למשחק (ברור שמדברים באוזן על הדרך) אבל שיחה אמיתית לא יכולה להתנהל כך .
    3.כל UG4 חושבת שהיא HB 8 .
    ----------------
    כמו כן ישלנו גם יתרונות :
    1.באמת שאם כבר נכנסנתם לאווירה ולסטייט טוב אין בעיה לסגור 3-4 נשיקות באותו לילה ( קרה לי לפני שבועיים ) .
    2. אם אתם פחות טובים בדיבורים אז זה אחלה מקום בשבילכם .
    3.המוזיקה,האלכוהל והאווירה לפעמים יוצרת סטייט ממש טוב .
    ----------------------
    זה בגדול היתרונות והחסרונות בתכלס אני רוצה לחלק את זה לכמה קטעים לדברים שתמיד עשיתי כשסגרתי :
    1. הייתי עם קבוצה של חברים ,לפחות 5-6 .
    2.הכרתי כמה בחורות לפני המועדון .
    3.פשוט הייתי בסטייט טוב ,שלא משנה כמה סירובים הייתי מקבל זה לא היה שובר אותי .
    4. הייתי עקבי - אני מתכוון לכך שבאמת מועדונים אתה צריך לפתוח הרבה סטים .
    ------------------
    מה עשיתי כשלא סגרתי :
    1.באתי רק עם חבר אחד .
    2.היו אנרגיות ירודות .
    3.לא נהנתי באמת מהמסיבה עצמה
    -----------------
    עכשו הדיון פה נוצר למטרה אחת , אוקי אני יודע מה עשיתי טוב ומה לא ,כשסגרתי ולא סגרתי, לסירוגין .
    הבעיה האמיתית פה היא שבתכלס כל פעם יכולהיות לך ערב ככה, וערב ככה, שום דבר לא מבטיח לך הצלחה -לא משנה כמה באמת תתאמן.
    =================================================================
    המאמר פה בגדול מדבר על מועדונים ולא על פאבים , דאנסברים ,וכל מיני מקומות שלי לא נגישים בגיל הזה.
    הבעיה האמיתית היא ככה - איך זה ,שבאמת לפעמים תראו איזה ערס שאפילו לא נראה טוב,והוא AFC גמור ומביא בחורה פצצה , ואני שאניי
    פיקאפר , וכן שומר על מראה נקי , בגדים יפים ובאמת שברגע שבחורה איתי באינטרקציה משמה לרוב אני סוגר, (שימו לב שיש באשכול מין מסקנות שנובועת אחת מהשנייה) . עוד בעיה וזאת הבעיה הכי גדולה שאם נמצא פיתרון (ונמצא ,ואני לא מדבר פה על SP, ופיקוק וכלום פשוט לפתוח ) זה הפתיח כי בתכלס ברגע שהבחורה איתך באינטרקציה , ואתה יודע מה להגיד ואיך לעשות(תוך כמה מסיבות אתה לומד ) הסיכוי שלא תנשק אותה קלוש .
    =================================================================
    אם כן אחרי כל החפירה ,כמה שזה נשמע עלוב ויש שיגידו שפתיח לא משנה , זאת הבעיה העיקרית במועדונים.
    ועוד עניין זה איך לבוא בלי SP וליצור אותו(תהיו מעשיים , קראתי כבר את האכול שנפתח ולא השכלתי משמה ,)
    דיון פורה

2. קישורים ממומנים

אני מתמיד בדעה שלי.
    תרבות המועדונים היא תרבות ירודה של פריצות. אין תיחכום אין עשייה.
    זה לא באמת כיף, כי עם הבנות הזולות והתת איכות שנמצאים במסיבות בארץ כל מה שצריך זה לבוא עם פיקוק
    פיקוק פיקוק פיקוק.
    אפילו שרשרת הוואי מזדיינת יכולה לעשות תעבודה.
    תאכלס בארץ אין רמה של עבודה, הכל נהייה פשוט מדי
    כדי לתת בראש לאיזה מישהי כל מה שאתה צריך לעשות זה להראות ביטחון עצמי ולהעלות קצת את שלה, או לפחות לגרום לה להרגיש שאתה מעלה לה אותו.

כל הפוסט נכתב מניסיון ועם אישור ממשרד הפיקאפ הישראלי.
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 20-04-2011 בשעה 09:32.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני מתמיד בדעה שלי.
    זה לא באמת כיף, כי עם הבנות הזולות והתת איכות שנמצאים במסיבות בארץ כל מה שצריך זה לבוא עם פיקוק
    פיקוק פיקוק פיקוק.
    כדי לתת בראש לאיזה מישהי כל מה שאתה צריך לעשות זה להראות ביטחון עצמי ולהעלות קצת את שלה, או לפחות לגרום לה להרגיש שאתה מעלה לה אותו.

יש לי הרגשה שפשוט לא היית במסיבות איכותיות...

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אני גם משתגע בידיוק כמוך !!
    ניסיתי ללכת מקדימה, מאחורה, מהצידה, לא עובד !!
    כל פעם הם נסגרות במעגל המזדיין הזה שלהם או שהן הולכות הצידה, ניסיתי להיות עדין, ניסיתי להיות ערס (כי אני אשכרה רואה שלערסים גם הולך !) וזה מעצבן כבר, לא מצליח במועדונים, זה משגע..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Im telling you son Im living your dream
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:10.

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    אני מתמיד בדעה שלי.
    פיקוק פיקוק פיקוק.

אחי אני רוצה לבוא איתך למסיבה ותראה לי איך אתה גורר את ה4 כוסיות שבאמת שוות איתך לאורגיה בשירותים.

הבנות האלה לא זזות מטר בלי מעגלים מינימום אתה הדיג'יי והמפיק ביחדP: וכונפות לא באלי לזיין[שגם אלה התחילו לחוש] X:

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    זה קטע שאני לעולם לא אבין בעצמי, אני אשכרה לא מבין איך זה יכול פאקינג להיות.

מצד אחד, עשרות בנות מחמיאות לי על איך שאני נראה, מתלבש ומתנהג ועשרות בנים אומרים שאם אחד כמוני מגיע למועדון הסיכויים שהוא לא יזיין כ''כ קלושים...

מצד שני, כל AFC מכוער שמן וגמד מצליח לסגור במועדונים בזמן שאני לא יכול לסגור פאקינג כלום. אם לא באתי עם בנות וSP עוד מההתחלה, הסיכוי שאני אסגור מישי שואף ל0, גם אם אני אעשה שמיניות באוויר.

ניסיתי הכל - לרקוד כמו משוגע, לנשק מישי בכוח, לגעת במישי בכוח, להיות ביישן, להיות עדין, להיות נרקומן, להיות שיכור, להיות פיכח, להיות רגיל, לבוא עם פיקוק, לבוא עם אנשים זורמים, לבוא עם אנשים לא זורמים...

כוס רבאק אנלא מבין מה הבעיה
    חחחח לא ניסית להיות AFC מכוער שמן וגמד...

סתם להכניס אותך לפרופורציות, כנראה אותם AFC שאתה מדבר עליהם באו עם SP ובנות בעצמם.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי inverter צפיה בהודעה
    חחחח לא ניסית להיות AFC מכוער שמן וגמד...

סתם להכניס אותך לפרופורציות, כנראה אותם AFC שאתה מדבר עליהם באו עם SP ובנות בעצמם.
    לא כולם אחי, זה מה שמשגע אותי.
    אני עוד במצב בסדר, כי אני נהנה למרות שלא הולך, חברים שלי באים למסיבה רק בשביל זה והם לא נהנים בגרוש..

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Im telling you son Im living your dream
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:10.

הם לא. לפחות חלקם הדי מכריע, לא.

איך זה יכול להיות שאני לא מצליח לסגור נשיקה מסכנה, דבר שבמעגלים חברתיים למינהם אני מקבל בלי להזיז פאקינג אצבע?! על פי ההגיון ההזוי וה"חוקים" של המשחק אני אמור להיות מהאלה שמגיעים למועדון ומזיינים ככה באופן קבוע, איך זה לא קורה אני לא יודע. אין מצב שהבעיה בי, כאלה יצורים סוגרים במועדונים שזה מפחיד להסתכל עליהם ואני חוזר הביתה עם כאב ביצים...

באמת שהעולם השתגע.

קראתה פעם ספר פיקאפ?

איך זה יכול להיות שאני לא מצליח לסגור נשיקה מסכנה, דבר שבמעגלים חברתיים למינהם אני מקבל בלי להזיז פאקינג אצבע?! על פי ההגיון ההזוי וה"חוקים" של המשחק אני אמור להיות מהאלה שמגיעים למועדון ומזיינים ככה באופן קבוע, איך זה לא קורה אני לא יודע. אין מצב שהבעיה בי, כאלה יצורים סוגרים במועדונים שזה מפחיד להסתכל עליהם ואני חוזר הביתה עם כאב ביצים...

באמת שהעולם השתגע.
    נההה
    העולם לא השתגע... האלכוהול קצת עלה לבחורות לראש ובחורים חתיכים כמונו מקבלים פחות... האלכוהול הזה, רק רע הוא עושה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

איזה כיף ליראות אשכול כזה. הייתי בטוח אני היחיד.

דווקא לי יוצא ליסגור במועדונים קבוע, אבל...................... בדרך של דיי גיים. כלומר או לדבר וליסגור... או לדבר ולבודד ואז ליסגור משו... ובזה 2 חיסרונות:
    1. לדבר במועדון= חרא.
    2.לבודד במועדון= חרא.

לרוב (לא תמיד), כשאני מנסה אשכרה לירקוד וליסגור (כמו שהרבה חברה מכוערים\ערסים\AFC'S\קוקסינלים עושים), לרוב לא יוצא.... יוצא לי ליסגור כשאני עושה פיקאפ נטו כמו בחוץ. ומין הסתם שבמועדון זה הולך לא משו והרבה יותר קשה...וזה לא אמור להיות כך!...

כמובן שאם אני עובר ורוקד עם כל אחת ומנסה ליסגור משו, אני אסגור לפחות נשיקה פה ונשיקה שם...אבל לא יותר מיזה!!! זה מחרפן!

ובמועדונים (הלא איכותיים...) החלק הכי מציק, שזה לא משנה יותר מידי איך אתה ניראה.
    נערך לאחרונה על ידי PTFtraceur; 20-04-2011 בשעה 21:13.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מועדונים זה נטו מראה ביטחון ומה שאתה מקרין כלפי חוץ
    רשמתי באשכול למטה תגובה בתור אנונימי ויש כמה טיפים נחמדים תקראו אם יש לכם כח.
    חוץ מזה אתה לא יכול לדעת מה הולך לבחורה בראש בזמן שהיא זורמת עם מישהו,
    כמה שאתה נראה טוב אולי אתה לא הטעם שלה וזה קורה .
    יש הרבה מאוד בנות שמעדיפות מראה של ערסים וזורמות רק עם כאלה ..
    TYLER אתה באמת נשמע קצת תקוע על העניין תרשום איך אתה ניגש לבחורה במועדון.
    ד"א כשאתם ניגשים לכמה בחורות פנויות שרוקדות עם עצמן כמו שאמרתם למעלה
    זה דיי קשה לסגור ככה אם אתם באמת באים לחבורה של בנות אתם צריכיםלרקוד איתם קצת
    ולא להתמקד על אחת ישר על ההתחלה כי זה לא תמיד הולך (זה גם תלוי בבחורה עצמה ועם מי היא מסתובבת בעיקר)
    כאילו תנסו שניה לחשוב כמו בחורה - את (חח כן את) רוקדת עם חברות שלך נהנת איתן עדיין לא פתוחה לגמרי לאנשים במועדון
    וגם אם כן נסגרת במעגל עם החברות ואת רוצה להנות ופתאום נכנס איזה יצור ונתקע לך מול הפנים בצורה אגרסיבית וכו וכו... -
    מבין על מה אני מדבר ?
    בקיצור שאתם באים לקבוצת בנות קודם כל או שתבואו עם חברים או שתלכו עם מישהו שרוקד לידם ובמקרה יצא לכם לרקוד איתו לפני
    או שאתה פשוט אומר לו בוא לבנות האלה לרקוד איתם ותאמין לי שזה זורם ובאמת עוזר ואתה גם מכיר אנשים על הדרך ונהנה.
    תסתכלו איך הוא נראה מה הוא מקרין אם הוא נראה טוב ומקרין ביטחון זה פלוס בשבילך - למה ?
    הוא מעסיק את הבחורות בזמן שאתה עם מי שאתה רוצה ואם אתם הולכים על 2 בחורות והוא עם השניה היא לא תלך ממנו ישר על ההתחלה ותחרבן לך קטע..
    קבוצה -אתם באים רוקדים ליד הקבוצה בסבבה הן נפתחות אליכם אתם רוקדים קצת מגניב (היפהופ אלקטרו כל מה שאתם יודעים)
    הם עפות מזה קצת ואז כל אחד על בחורה ומבודדים אותן אחת מהשניה (שזה דיי חשוב במכמעט כל המקרים)
    לוקחים אותם לרקוד טיפה יותר רחוק וכאלה.

עוד משהו נורא חשובבבב באמת אני חייב להגיד אותו למרות שחפרתי ברמות חח זה להתסתכל על תגובות מחברות שלה !!
    יש הרבה פעמים שהחברה או שמחכה לאישור או שמקבלת אותו כבר ופונה אפילו באופן לא מודע לחברות שלה..
    לפעמים תראו איזה הינהון ,מבט מחוייך, קריצות וגם דברים יותר גלויים לעין.
    במקרה ההפוך זה בדרך כלל דברים כמו לקחת לה את היד וללכת עד ללרקוד איתך קצת וללכת כאילו תלוי עד כמה הן ביצ'יות.
    יש גם מקרים שהבחורה פוחדת לזרום עם מישהו ליד חברות שלה בגלל זה אני אמרתי כבר שלבודד אותה זה נורא חשוב
    אבל מצד שני לפעמים אין להן בעיה .
    עוד משהו זה אם החברה שלה כבר מתנשקת עם מישהו והיא לבד רוקדת בזמן שהם תקועים לה מול הפנים זה גם נותן לך יתרון.
    קיצר אני זיין שכל ברמות.
    נערך לאחרונה על ידי Swarlley; 21-04-2011 בשעה 23:37.

באמת שהעולם השתגע.
    יש המון במה שאתה אומר ואני מסכים ללא ספק, אני חווה מצב דומה אני רואה אשכרה כל איזה אפס סוגר עם מישהי שנראית טוב ואני לא מבין איך, אמנם אני לא מושלם בכלל, ואני מרגיש שמשהו בי כבוי כבר תקופה ובימים הכי משוגעים שלי היו לי הזדמנויות שפספסתי כמו מפגר עד שיום אחד החלטתי שיתהפך העולם ואני מנסה וגם סגרתי, אבל אם לומר את האמת הבחורה לא הייתה איזו כוסית אש, הייתה סבבה אבל לא איזה פצצה, אולי הבעיה זה שאתה מנסה להשיג בנות שהסטטוס החברתי שלהן בשמיים לעומת כל מיני "שמנמוכים" שמשיגים בנות שהן סך הכל בסדר וזה הכל?

אגב יש לי חבר שהיה תותח על בזה (עד שמצא את חברה שלו) ואני מת שהמניאק הזה יצא כבר מהבית ויראה לי במה מדובר, ואני מדבר על בנאדם שכל פעם שהוא היה במועדון בנות היו באות אליו הוא כמעט לא עשה כלום (אגב לא היה לו שום SP שום ידידות שבאו איתו, כלום נאדה), בנאדם שבא למישהי בלי שום היכרות מוקדמת דפק לה נשיקה וזה זרם וזה רק חלק מהדוגמאות, מצד שני אבל קשה קצת להאשים את אלה שזרמו איתו, הבנאדם ברייקדאנסדר מטורף עם לוק שמרטיב בנות שלא לדבר על זה שהוא גם שרירי בנוסף לכל.
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 20-04-2011 בשעה 22:02.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי Swarlley צפיה בהודעה
    מועדונים זה נטו מראה ביטחון ומה שאתה מקרין כלפי חוץ
    רשמתי באשכול למטה בתור אנונימי כמה טיפים נחמדים תקראו אם יש לכם כח.
    חוץ מזה אתה לא יכול לדעת מה הולך לבחורה בראש בזמן שהיא זורמת עם מישהו,
    כמה שאתה נראה טוב אולי אתה לא הטעם שלה וזה קורה .
    יש הרבה מאוד בנות שמעדיפות מראה של ערסים וזורמות רק עם כאלה ..
    TYLER אתה באמת נשמע קצת תקוע על העניין תרשום איך אתה ניגש לבחורה במועדון.
    ד"א כשאתם ניגשים לכמה בחורות פנויות שרוקדות עם עצמן כמו שאמרתם למעלה
    זה דיי קשה לסגור ככה אם אתם באמת באים לחבורה של בנות אתם צריכיםלרקוד איתם קצת
    ולא להתמקד על אחת ישר על ההתחלה כי זה לא תמיד הולך (זה גם תלוי בבחורה עצמה ועם מי היא מסתובבת בעיקר)
    כאילו תנסו שניה לחשוב כמו בחורה - את (חח כן את) רוקדת עם חברות שלך נהנת איתן עדיין לא פתוחה לגמרי לאנשים במועדון
    וגם אם כן נסגרת במעגל עם החברות ואת רוצה להנות ופתאום נכנס איזה יצור ונתקע לך מול הפנים בצורה אגרסיבית וכו וכו... -
    מבין על מה אני מדבר ?
    בקיצור שאתם באים לקבוצת בנות קודם כל או שתבואו עם חברים או שתלכו עם מישהו שרוקד לידם ובמקרה יצא לכם לרקוד איתו לפני
    או שאתה פשוט אומר לו בוא לבנות האלה לרקוד איתם ותאמין לי שזה זורם ובאמת עוזר ואתה גם מכיר אנשים על הדרך ונהנה.
    תסתכלו איך הוא נראה מה הוא מקרין אם הוא נראה טוב ומקרין ביטחון זה פלוס בשבילך - למה ?
    הוא מעסיק את הבחורות בזמן שאתה עם מי שאתה רוצה ואם אתם הולכים על 2 בחורות והוא עם השניה היא לא תלך ממנו ישר על ההתחלה ותחרבן לך קטע..
    קבוצה -אתם באים רוקדים ליד הקבוצה בסבבה הן נפתחות אליכם אתם רוקדים קצת מגניב (היפהופ אלקטרו כל מה שאתם יודעים)
    הם עפות מזה קצת ואז כל אחד על בחורה ומבודדים אותן אחת מהשניה (שזה דיי חשוב במכמעט כל המקרים)
    לוקחים אותם לרקוד טיפה יותר רחוק וכאלה.

עוד משהו נורא חשובבבב באמת אני חייב להגיד אותו למרות שחפרתי ברמות חח זה להתסתכל על תגובות מחברות שלה !!
    יש הרבה פעמים שהחברה או שמחכה לאישור או שמקבלת אותו כבר ופונה אפילו באופן לא מודע לחברות שלה..
    לפעמים תראו איזה הינהון ,מבט מחוייך, קריצות וגם דברים יותר גלויים לעין.
    במקרה ההפוך זה בדרך כלל דברים כמו לקחת לה את היד וללכת עד ללרקוד איתך קצת וללכת כאילו תלוי עד כמה הן ביצ'יות.
    יש גם מקרים שהבחורה פוחדת לזרום עם מישהו ליד חברות שלה בגלל זה אני אמרתי כבר שלבודד אותה זה נורא חשוב
    אבל מצד שני לפעמים אין להן בעיה .
    עוד משהו זה אם החברה שלה כבר מתנשקת עם מישהו והיא לבד רוקדת בזמן שהם תקועים לה מול הפנים זה גם נותן לך יתרון.
    קיצר אני זיין שכל ברמות.
    קראתי את האשכול שלך .. את התגובה פה לא קראתי כי כואבות לי העיניים מהאורך שלה .
    שאלה אחת לי אליך: הכינוי שלך זה מ"איך פגשתי את אמא"? בדיוק ראיתי את הפרק הזה לפני כמה ימים!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect