אני לא יודע כמה פה מקשיבים לחדשות המוזיקה או קוראים, אבל אלטון ג'ון, הזמר , המלחין והנגן שהתחתן לא מזמן עם גבר אחר, אימץ ילד לעצמו.
כעת יוצא אלטון בהצהרה כי יחפש את אביו הביולוגי של הילד שהוא אימץ.
אלטון ג'ון ובעלו דויד פורניש הפכו להורים לילד בן 4 חודשים, ששמו זאק (זאכארי), דרך אם פונדקאית בחג המולד ה 25.12.10 ובתחילה הם התעקשו שלא לגלות להם מיהו אביו האמיתי של הילד, מכיוון שהם פשוט לא רצו לדעת.
למרות הכל, הזמר בן ה64, החליט לבצע בדיקות התאמת DNA לזה שזהה לבנו, מכיוון שרוצה למצוא לאן מקושר משפחתית דרך קשר דם מסיבות רפואיות.
אלטון אמר למגזין החדשות Daily Mirror כי "זאק יהיה חייב לדעת את עברו ואת רישומי הבריאות שלו" , אם זה דויד אני אהיה מאוד גאה, זה בכלל לא משנה לי.
הכוכב הוותיק התייחס גם לאם הפונדקאית שלא ידועה לציבור , ונשארת חסויה, ואמר כי "האם שולחת למשפחה שלנו את חלב האם שלה, מהחזה שלה דרך משלוחים אוויריים".
מיד לאחר שזאק נולד, חבר של דויד אמר כי "בתחילה הזוג החליט שלא לבדוק ולערב את הילד בלמצוא מי הוא בעצם האבא האמיתי ומאיזה זרע הוא נולד, על מנת לא ליצור אפליה ביניהם וששניהם יחיו כשני אבות שווים."
הם אמרו "הוא ואלטון כרתו ברית, עשו הסכם בעצם, שהם יגדלו את הבן שלהם כ2 אבות שווים, ושאף אחד לעולם לא יגלה מי הוא האב הביולוגי שמהזרע שלו נולד הילד".
בנוסף לכל, אלטון הודה מההתחלה כי יהיה מאוד מאושר במקרה שבו זאק והוא יחלקו את אותו הדם והוא בעצם יתגלה כאביו הביולוגי, אבל למרות הכל הוא ישמח מאוד גם בשביל דויד אם יתגלה שהוא בעצם האב.
חבר נוסף של הזוג הוסיף "אלטון היה ברור מאוד כשאמר שהוא רוצה ששושלת הדם שלו תמשיך, אבל גם החליט להקשיב לעצות שאמרו לו להנשא לבן זוג צעיר יותר על מנת שיהיה תורם מועיל יותר.
זה היה הסכם מאוד מסובך - אך בנוי על אהבה".
-----------------
אלטון ג'ון זמר ענק, אגדה - אבל עדיין, הסיכויים שיתגלו שהוא האבא קלושים מאוד כשמדובר בגבר בן 64 מול גבר בן 40.
במידה וזאק באמת יהיה הבן הביולוגי של אלטון, אני צופה שהוא יערוך מסיבה כמו תמיד, ואני מאחל רק טוב להם ולבן שלהם.
-----------------
תורגם על ידי,
לינק מקורי לכתבה:
http://music-news.com/shownews.asp?H...&nItemID=40806

ציטוט ההודעה