שלום רב,
הייתי אצל קצין מיון של חיל האוויר עקב פסילת מקצוע והוא שיבץ אותי לתפקיד בחיל האוויר שנקרא "מש"ק משמעת ועצורים"...לפי מה שהבנתי אני יהיה אחראי על עצירים מישהו יוכל לתת לי מידע נוסף מה אני עושה בשירות זה ועוד פרטים
תודה רבה לעוזרים
שלום רב,
הייתי אצל קצין מיון של חיל האוויר עקב פסילת מקצוע והוא שיבץ אותי לתפקיד בחיל האוויר שנקרא "מש"ק משמעת ועצורים"...לפי מה שהבנתי אני יהיה אחראי על עצירים מישהו יוכל לתת לי מידע נוסף מה אני עושה בשירות זה ועוד פרטים
תודה רבה לעוזרים
|
|
מש"ק משמעת בדר"כ מתעסק בשיבוץ סוגים שונים של תורנויות ואחראי לאכוף את חוקי המשמעת כגון: דיגום, שילוב ראוי וכו'...
זה משתנה לפה ולשם, הכל תלוי ביחידה עצמה
תפקיד מעולה אם אתה מחפש ת"ש, היציאות מעולות.
זה גם די שכונה ממה שאני ראיתי, במיוחד בעובדה.
בעיקרון אתה עם העצורים ואומר להם דברים שצריך לעשות...לא משהו מטורף.
נערך לאחרונה על ידי הנודד; 20-04-2011 בשעה 08:13.
זה סתם יש אנשים נגיד שתפסו אותם על שתיה בבסיס אז אתה שומר עליהם כל היום יושב שם...בעקרון לא עושה כלום רק מעביר איתם צחוקים
מעצב גראפי לכל מטרה.
אתה בעיקרון מש"ק משמעת... תקבל שרוך לבן והמפקד שלך יהיה הרס"ר. תהיה אחראי על אכיפת כל מה שקשור למשמעת, הופעה ולבוש וכו'.
חרא יציאות , חוץ מזה תפקיד סבבה, אתה אחראי על העצירים לרוב יש צחוקים ואתה פשוט מחלק להם עבודות והם אמורים לעשות את זה, אבל הבאסה שלפי מה שהבנתי אתה עושה חצאים, אם היציאות טובות יותר אז זה תפקיד קטלני במיוחד אם אתה תהיה גבר עם העצירים רק צחוקים יהיה לך שם עם כל הסטלנים של הבסיס חח
קרא חוקי חתימות
יציאות שונות בכל בסיס... תלוי במקום המגורים, ת"ש, החלטת המפקד, רמת פעילות וכו'.
כל משחקי המחשב החדשים ביותר ! מתעדכן כל יום !
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=759227
נותן מדריך ל Remote Upload בחינם ממגוון שרתים תמורת הרשמה תחתיי לשרת Uploading.com
מעוניין ? שלח הודעה פרטית מיד !
מש"ק משמעת כפוף לרס"ר הבסיס והוא מין סגן שלו, אתה תשמור על הסדר בבסיס, אם זה דיגום וכל זה.
ובנוסף אתה תהיה אחראי על עצורים.
מכל פסגה שאני כובש
מכל רגע מרגש
כן את יודעת לך עוד יש
מקום בשְמחותי
וברגעים בהם אני שבור
זה לא סופו של הסיפור
כי התפקיד שלך שמור
בסרט של חיי
קיבלתי תשובה שזה תפקיד של שבוע שבוע ולפי מה שאתם אומרים זה נשמע טוב ואין מה לדאוג ,אי עושה את זה עד שיעלו לי חזרה תפרופיל שמסתבר שזה יהיה בול שיהיה לי שנה ואז בעז"ה אני יעשה ויתור פז"ם ויאללה קרבי בכל הכוח זה החלום שלי :]