כמובן שאמינם, הראפר הראשון שהתחלתי לשמוע (לפני 8 שנים xD) קצת אחרי שיצא הדיסק the eminem show
מה אמינם שיש לכם מלא ראפרים אחרים ברמה גבוהה יותר, אני אישית הייתי רוצה את טופאק אם הוא היה חי, או את ביגי. ומהחיים אז את בון טוגס והרמוני, כאלה שיודעים להקפיץ, אמינם נחמד לא יותר מזה.
כן לאלכוהול, וכן לסמים.
.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies
מה אמינם שיש לכם מלא ראפרים אחרים ברמה גבוהה יותר, אני אישית הייתי רוצה את טופאק אם הוא היה חי, או את ביגי. ומהחיים אז את בון טוגס והרמוני, כאלה שיודעים להקפיץ, אמינם נחמד לא יותר מזה.
זה הזמר שגדלתי עליו!
כמובן שאם טופאק היה חיי היתי מת שיהיה לו הופעה פה בישראל זה אפילו לא שאלה
רמה גבוה יותר, לא רמה גבוה יותר, זה כבר עניין אישי שלך. יש אנשים שיגידו לך שאמינם ברמה הכי גבוה שיש...
אמינם לא יודע להקפיץ? תראה הופעות בלייב שלו ותגיד לי.
אני הייתי גם רוצה שאמינם יבוא לארץ. יש לו גם מלא מעריצים פה.
רמה גבוה יותר, לא רמה גבוה יותר, זה כבר עניין אישי שלך. יש אנשים שיגידו לך שאמינם ברמה הכי גבוה שיש...
אמינם לא יודע להקפיץ? תראה הופעות בלייב שלו ותגיד לי.
אני הייתי גם רוצה שאמינם יבוא לארץ. יש לו גם מלא מעריצים פה.
הרמה שלו די גבוהה, אך לדעתי יש כאלה ברמה יותר גבוהה, כמו שאמרת טעם אישי.
כן לאלכוהול, וכן לסמים.
.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies