TNA IMPACT - יש כוכבים והמון!!
ראיתי שהפורום עוסק בעיקר בWWE וכמעט ואין כלום פה על TNA ובכלל הפעמים היחידות שמוזכר פה TNA זה בדיונים של עד כמה הWWE גרוע וזה חבל.
הTNA מלאה בכוכבים גדולים שמבחינתי ואני מאמין מבחינת הרבה אוהדי רסלינג הרבה יותר טובה משל הWWE בתקופה הזאתי , אבל היא לא מצליחה לדגדג עדין לWWE מבחינת רייטינג.
אריק בישוף, והאלק הוגאן כבר שנה וחצי מנהלים את הTNA יחד עם דקסי אבל עדין לא הצליחו לעלות את הרייטינג בצורה משמעותית וזה ממש מוזר כשיש להם כול כך הרבה טאלנטים כמו AJ,RVD, קורט, סטינג, ג'ף..... ועוד הרבה.
הוגאן,בישוף ודקסי הצליחו להחתים בשנה וחצי האחרונות את RVD, הנדרסון, קנדריק, פלר, שאנון, מאט וג'ף הארדי ודרימר - וכולם כוכבים שעזבו את הWWE ב-3-4 שנים האחרונות חחח אבל עדין אין שום סימן לעליה ברייטינג וזה רק הוכחה לזה שלא משנה כמה כוכבים הTNA יחתימו זה לא יעלה את הרייטינג. הם צריכים להפסיק לחשוב על להחתים כוכבים ולהתמקד בפרסום ושינוי בקריאייטיב, צוות הכוכבים צריך לעבור שינוי ואם הם כבר מחליטים להחתים מתאבק אז שיפרסמו את זה.
אישית אני חושב שיש הרבה פוטנציל בTNA והיא יכולה להגיע בניהול נכונה רחוק מאוד אבל קשה לה מאוד להתחרות בWWE כי הWWE הוא ארגון מעצמה של הרבה שנים והוא מבוססת. אנשים שלא רואים רסלינג מכירים את השם WWE.
אני לא יכול להגיד בברור שהוגאן ובישוף נכשלו אבל הם עדין לא מלאו את מה שהבטיחו ועבר כבר שנה וחצי כמעט. גם הוגאן וגם פלר לא הצליחו להגדיל את הפרסום!! אז מה עכשיו?
טוב בואו נעבור לכוכבים של הTNA - אלו שעושים את הTNA כול כך טובה:
AJ סטיילס! הייפלייר מעולה ואחד המתאבקים הטובים היום בעולה ברסלינג!! נמצא בTNA מיום הקמתה והשם שלו נמצא צמוד לכותרת TNA impact. פשוט מתאבק שווה לראות כול קרב שלו.
סמואה גו' - לפי לדעתי אחד המתאבקים הטובים בTNA, גם הוא היה מההתחלה ויכולות הזירה שלו פשוט בשמיים. אני אוהב לראות אותו בזירה.
קורט אנגל! אחד המתאבקים הגדולים בעולם הרסלינג כיום, הגיע במהלך 2006 לTNA אחרי שחרור מסיבות אישיות מהWWE. קורט נתן את הנשמה שלו לTNA ועזר הרבה בקידום שלה.
MCMG- כריס ואלכס אחד מקבוצות הטאג הטובות בTNA ובכלל אחד הטובות בעולם! שני מתאבקי הייפליירים תותחים! - מי שעדין לא ראה קרבות שלהם ממש מפסיד.
קן הנדרסון - היה כול כך קרוב להצלחה ענקית בWWE אבל נפל והינה הוא בTNA מוביל בME זכה פעם אחת בלאפות הTNA ומוסיף כול כך הרבה לTNA.
מאט מורגן - ביג מן חזק, דיי דומננטי בתקופה האחרונה בTNA ומתקרב יותר ויותר לאליפות הTNA. יש בו את מה שצריך בשביל להיות אלוף וכוכב.
ביר מאני - לצד MCMG הוא אחד הטאג המוביל בארגון ובעולם הרסלינג.
לרוסטר המלאה : http://www.impactwrestling.com/roster/Wrestler-Roster
TNA הוא מכרה של זהב והWWE ממש דפוקים שהם לא מנסים להחתים משם מתאבקים גו', מורגן, MCME.... לא חסר.
שאלות לדיון:
1. איפה יותר מעניין היום, בTNA או בWWE?
2. איזה ארגון אתם הכי אוהבים?
3. מה דעתכם על הכוכבים בTNA?
4. לפי דעתם אריק בישוף והאלק הוגאן נכשלו?
5. מה חסר בTNA?
6. איך הדיון?
7. הערות

AJ סטיילס! הייפלייר מעולה ואחד המתאבקים הטובים היום בעולה ברסלינג!! נמצא בTNA מיום הקמתה והשם שלו נמצא צמוד לכותרת TNA impact. פשוט מתאבק שווה לראות כול קרב שלו.
סמואה גו' - לפי לדעתי אחד המתאבקים הטובים בTNA, גם הוא היה מההתחלה ויכולות הזירה שלו פשוט בשמיים. אני אוהב לראות אותו בזירה.
קורט אנגל! אחד המתאבקים הגדולים בעולם הרסלינג כיום, הגיע במהלך 2006 לTNA אחרי שחרור מסיבות אישיות מהWWE. קורט נתן את הנשמה שלו לTNA ועזר הרבה בקידום שלה.
MCMG- כריס ואלכס אחד מקבוצות הטאג הטובות בTNA ובכלל אחד הטובות בעולם! שני מתאבקי הייפליירים תותחים! - מי שעדין לא ראה קרבות שלהם ממש מפסיד.
קן הנדרסון - היה כול כך קרוב להצלחה ענקית בWWE אבל נפל והינה הוא בTNA מוביל בME זכה פעם אחת בלאפות הTNA ומוסיף כול כך הרבה לTNA.
מאט מורגן - ביג מן חזק, דיי דומננטי בתקופה האחרונה בTNA ומתקרב יותר ויותר לאליפות הTNA. יש בו את מה שצריך בשביל להיות אלוף וכוכב.
ביר מאני - לצד MCMG הוא אחד הטאג המוביל בארגון ובעולם הרסלינג.
ציטוט ההודעה