ממ אז ככה:
אני בן 17, חברה שלי עוד מעט 16.
אנחנו ביחד קצת יותר מ 4 חודשים.
ממ תמיד שאנחנו ביחד, אנחנו מגיעים למצב קבוע שאני ערום לגמרי או רק עם בוקסר, והיא בלי חלק עליון (שדיים חשופות).
אנחנו מתחרמנים מלא, והיא גם יורדת לי הרבה פעמים.
עכשיו יש בעיה אחת:
היא לא מסכימה להוריד מכנסיים... בשום אופן.
היא כן מסכימה לי לגעת לה בתחת (להכניס ידיים לתוך התחתונים), אבל בכל מה שנוגע לחלק הקדמי - זה מקום קדוש.
מותר לי לגעת לה בכוס רק דרך המכנסיים (אבל יש לה איזה אלף שכבות - טייץ, תחתונים, ומתחת תחבושת - זה מרגיש נפוח ומעפן כמו לגעת בטיטול של תינוק... ואני בטוח שגם היא לא מרגישה כלום דרך כל זה).
היא אפילו לא מסכימה לי לראות אותה מקדימה עם תחתונים. רק מאחורה אני יכול לראות - וגם זה עד גבול מסויים.
(ואני בכלל לא מדבר על סקס, אלא רק שהיא תוריד מכנסיים, ושאני אוכל לפחות לגעת לה שם ולענג אותה).
קיצר הרבה פעמים ניסיתי להוריד לה את המכנסיים או ליזום משהו בנושא הזה, ותמיד היא עוצרת אותי.
עכשיו, זה יוצר אצלי מצב לא הכי נעים, שהיא מוצצת לי הרבה, ואני לא יכול לספק אותה כי היא לא נותנת לי להתקרב לאיזור הזה.
בקשר לסקס - היא כבר אמרה לי שהיא חשבה על זה הרבה פעמים, ושהיא רוצה שהפעם הראשונה שלה תהיה איתי, אבל לפי מה שהבנתי היא ממש מפחדת ולא מוכנה ואני לא חושב שזה יקרה בזמן הקרוב.
אז השאלה שלי:
מה אתה חושבים שאני צריך לעשות?
נראה לכם שאני לוחץ עליה יותר מדי? אני צריך להפסיק לנסות?
זה בסדר המצב הזה שהיא יורדת לי, אבל אני לא יכול לספק אותה מעבר לנגיעות ונשיקות? מה היא מצפה שאני אעשה?
מצטער על החפירה D=
תודה רבה לעוזרים !

ציטוט ההודעה

] להוריד את המכנסיים ואולי את התחתונים.