|
|
בתור התחלה אני ממליץ על לעבור מנוד 32 משום שזהו אנטיוירוס לא מומלץ לפי דעתי בכלל,
אם יש לך מחשב חזק אני ממליץ על קספרסקי שדורש די הרבה משאבים אך עושה את העבודה ללא ויכוח כלל.
בנוסף אני ממליץ על התקנת פיירוול חדש והגדרת הגדרות חדשות לגמרי, כמו כן אני ממליץ על הורדת Maleware Bytes אשר יסרוק אחר קבצים זדוניים גם כן וינקה אותם.
* שים לב לפני התקנת קספרסקי או כל אנטיוירוס אחר יש לדעת שאין להתקין על מחשב שתי תוכנות אנטיוירוס, מצב זה יוצר עומס יתר על המחשב ומאיטו *
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
באתי אליך בטענות?
אמרתי שאתה טועה?
בדיוק כמוך הבעתי דעה, אתה לא חושב שהוא איכותי ואני חולק על דעתך עיניין פשוט נורא..
והפיירוול של הוינדוס לא רק שהוא מגן עליך בצורה מקיפה ומושלמת הוא גם מותאם בצורה יחודית למערכת ההפעלה מכיוון שהוא חלק אינטרלי בה.
יותר מזה אם אתה יודע להגדיר אותו כראוי הוא כלי נורא חזק.
אגב אני מגיע מתחום הניהול רשתות אני מוסך מטעם מיקרוסופט (וסיסקו) אבל אני לא זורק את זה בתור הסמכתא לכל דעה שלי כי אין לזה הרבה משמעות כשמודבר על דעה גרידא
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תעדכן את האנטי וירוס לגרסה יותר חדשה.
מ א ו ש ר
אתה צריך רישיון תקף לאנטי וירוס
תיעזר בזה.
התוסף הזה ידאג לעדכן לך את הרישיון של האנטי וירוס כדי שתוכל לעדכן התוכנה.
דן.