קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מרת והיוצרת מורן כרמל משחררת היום (4.12) סינגל חדש בשם "עטיפה יפה"
    על ידי avior011 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-12-2011, 20:13
  2. [הורדה]משחק טרקטרונים מאוד יפה בשם:ATV Offroad Fury
    על ידי - Sagi - בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2009, 14:54
  3. ירון - הילדה שאהבתי.. [חבר של אחשלי שיר יפה רצח כנסו]
    על ידי Offer בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-02-2007, 17:35
  4. משחק יפה מאוד בשם "גורל"
    על ידי הנצחן בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-02-2006, 13:23
  5. [מכרז] מספר של 6 יפה
    על ידי MaTaN בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:29
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

רוטינה יפה שאהבתי בשם : הקובייה

ברירת מחדל רוטינה יפה שאהבתי בשם : הקובייה

ראשית אני מתנצל על השגיאות כתיב לקחתי את זה מאתר באנגלית ותרגמתי בגוגל טרנסלייט. (:

קיוב הוא משחק כי כבר בשימוש על ידי אמנים הטנדר כבר כמה זמן, ויש לכך סיבה טובה. לאחרונה, שאלתי את החברים שלי מה התוצאות שהיו להם עם הקוביה. הסיפורים שונים זה מזה, אך כולם מסכימים: נשים יודה לכם על זה. נשים יזכרו אותו. נשים ירגישו שאתה באמת מבין אותם. ו, נשים ירצו יותר. מי להשתמש בקוביית יודע את כוחה, ואת זה כבר הנשק הסודי שלהם.

אז, מה זה? ובכן, הקוביה הוא משחק של שאלות וסימנים. זה חמש
    שאלות פשוטות של דמיון שיאפשר לך להוביל אשה עמוק יותר ויותר לתוך פיתוי. על מקורותיו של קיוב אדם יכול לקרוא את הסודות של קיוב, על ידי אנני גוטליב. אבל, לאסוף האמן ימצא כי הוא לא צריך להבין את השימוש המסורתי של הקוביה. הוא רק צריך לדעת איך להשתמש בנשק הזה פיתוי סוד.

עכשיו, קיוב ניתן להשתמש בכל עת על פיתוי ...

זה יכול לשמש כמשחק שובבה לבנות משיכה (על ידי מתגרה ילדה בשבילה
    תשובות ועושה פרשנויות שלך מצחיקה ולא מציאותית.) וגם, זה יכול לשמש גם בשלבים העמוקים ביותר של פיתוי להוביל הנפש של האישה אל תשוקותיו המיניות שלה (על ידי קבלת פרשנויות שלך מינית ארוטי). עם זאת, מה שאנחנו הולכים להתמקד כאן היא באמצעות קוביית לבנות אמון ונוחות. רוב האמנים לאסוף את יסכימו כי הקוביה משרת את המטרה הגדולה ביותר לפיתוח סוג זה של קשר אמיתי עם אישה שאתה פשוט נפגשו. זה מתחיל הכיף ושובבה כמו משחק, וזה מסתיים ידי מובילים את השיחה אל רמות יותר ויותר עמוק של קרבה. בניין זה סוג של קרבה היא הכוח האמיתי של קיוב.

שבעת סמכויות של הקוביה
    אז, מה היא המטרה של קוביה? ולמה נשים בעקביות מגיבים כל כך טוב בו? בעיקרון, מה הקוביה יכול לעשות בשבילך? ובכן, קוביה יהיו השפעות רבות על הפיתוי שלך ...

1) להימנע משעמום - אחת הטעויות הנפוצות ביותר, כי החבר 'ה לעשות הוא ליפול לתוך שיחה משעממת. כדי לברר על האישה, כל מה שהם יכולים לחשוב על השאלות שחוזרות על עצמן ... "איפה אתה גר? מה אתם עושים? מה עוד אתה עושה? וכו 'וכו' ... "קיוב מציע חתיכת ייחודי של השיחה כי יהיה להתרחק עובדות ומידע, אל נושאים רגשיים יותר. זה יוביל לדיון של דברים בעלי משמעות רבה יותר חשובה לה.

2) הוק שלה - נשים אוהבות משחקים כאלה. אתה יכול לחשוב שזה זול, או יותר מדי ניו אייג '. אבל, תאמין לי ... נשים להתמכר. להסתכל דרך כל מגזין נשים, ואני מבטיח לך תראה מבחני אישיות מעט משחקים. מגזינים יודע מה נשים אוהבות, ואנחנו צריכים מדי. הקוביה יעזור לך הקרס אותה לשיחה שלך, ויכול אפילו להיות תירוץ כדי לבודד אותה: "בואי איתי, אני הולך להראות לך משהו מגניב ..."

3) מדגימים את הערך ואישיות - אתה תדגים הרבה ערך לבחורה בעת שימוש הקוביה. רוב פשוט, אתה האיש אשר מוביל את השיחה, וכבר זה אטרקטיבי. אבל, ברמה עמוקה עוד יותר, אתה יכול להוכיח כי אתה מבין נשים ומה הם רוצים. אתה להראות שאתה לא כמו כל הבחורים האחרים. ו, דרך הפרשנות האישית של הקוביה לך לחשוף את האישיות שלך ואת מי אתה.

4) לבנות קשר - קיוב יסייע לבנות קשר ותחושה של קרבה. אישה מניות הקוביה בה אתה נותן לך מתנה. זו מתנה של תובנה מי היא באמת. היא תהיה במצב פגיע. כמו שאתה לומד עליה לחשוף דברים על עצמך, היא תראה שאתה מבין אותה. וגם, כפי שהיא רואה איך אתם מקבלים מתנה אותה ולקבל אותה, היא תתחיל להאמין לך יותר. שיתוף פגיעות זו איתה תיצור קשר כי רוב החבר 'ה בוודאי לא מקבל.

5) להעפיל שלה - האישה יהיה להניח כי אתה חייב להיות כשיר שלה. נשים לעתים קרובות אומרים שהם מודאגים אם הם נתנו "את התשובה הנכונה." היא יודעת כי אתה הקדשת תשומת לב עונה לה, והיא לא באמת מרגיש שאתה בוחר ובחירה שלה. זה כל כך יקר בהעברת שאתה בחור שיש לו אפשרויות שיש לו סטנדרטים. בנוסף, תוכלו באמת לקבל הזדמנות להקשיב לה לגלות מה שאתה אוהב אותה.

6) ללמוד אותה - תוכלו להפיק מה חשוב לה. כל המידע שהיא מעניקה לך יכול לשמש בהמשך הפיתוי. ככל שאתה יודע עליה יותר, כך תוכלו לדעת איך לפתות אותה.

7) להשאיר אותה עם טעם של עוד - פעם אישה חווה את קיוב, היא תחווה לקשר איתך. וגם, היא רוצה יותר אותך ואת החוויות שאתה מביא. למעשה, אם אתה מקבל קטע באמצע הקוביה, לא זיעה. היא תחזור אליך, מבקש לסיים. היא רוצה יותר. שמור את ההשפעות הללו בחשבון בעת ​​ללמוד ולתרגל את הקוביה. כל מה שאתה אומר, כאשר באמצעות קוביית צריכה להיות מופנית כלפי אלה הפנייה 7 סמכויות.

את העיצוב של קוביה
    עד עכשיו, זה צריך להיות ברור כי את הפרטים של המשחק הם לא כמעט כמו
    חשוב איך אתה משחק. המבנה יהיה וריאציות רבות, ו
    כולם ישחקו אותו בצורה שונה. וזה בסדר. שימו לב, את כוחו של קוביה הוא לא "נכונה" או לתת "את הפירוש הנכון." - אין קוביות נכון או לא נכון.

אז, זה איך אני עושה את קיוב. אתה יכול מבנה זה איך שאתה רוצה, ולמצוא מה עובד הכי טוב בשבילך.

"עשית את זה פעם את הקוביה? ... אוקי ... אני אשאל אותך סדרה של שאלות, כאשר אני עושה אני יודע הכל עלייך. האם אתה מוכן? האם יש לך דמיון טוב? ... טוב. "(הרעיון כאן הוא לא להסביר את זה, אבל רק כדי להתמכר אליה.)

"עכשיו, לדמיין מולך נוף" (אני בדרך כלל מחווה עם היד שלי על אותם לדמיין את זה לפניהם). "וגם בנוף קיימת קוביה. שימו לב מה גודל זה, איזה צבע זה? מה זה עשוי? איפה זה? "

"אוקי, הבאה שאתה רואה סולם. שימו לב, איפה הוא ביחס הקוביה? מה זה עשוי? מה גודל זה? "

"הבא יש פרחים. איפה הם? כמה? מה הם נראים? איזה צבע הם? "

"הבא, שם הוא סוס. מה זה נראה לך? איפה זה? מה הוא עושה? "

"וגם, לאחרונה יש סערה. איפה זה? מה זה עושה? מה זה נראה לך? "

כאשר יש לה דמיינו את התמונה כולה, ואז אתה יכול לספר המשמעויות שלה.

הם:
    קיוב = העצמי שלך
    סולם = השאיפות שלך
    פרחים = החברים שלך
    סוס = המאהב האידיאלי שלך
    = סטורם אתגרים שלך בעיות
    עכשיו, את שגרת אני משתמש לא בצע את הספר המקורי, לא כדאי לך גם. האם מה מרגיש הכי טוב בשבילך. ניתן להשתמש המדבר או קולנוע במקום נוף. אתה יכול להציג את אותו באומרו "אני יודע עליך יותר ממה שאפילו החברים הכי טובים שלך יודע." או "היית פעם קוביות?"

אתה יכול לקבל אותה לעצום את עיניה, או למשוך אותו החוצה.

אנשים מסוימים עשויים להשתמש גם משמעויות שונות. (משפחת סולם =, או עמיתים לעבודה, וכו '...) זה הכל בסדר. רק תזכור, אתה רוצה לדבר על דברים שלא יהיה לעורר את הרגשות הנכונים לה, ולכן יש להימנע מדברים על דברים כמו ילדים או אויבים, וכו '...

התרת קיוב
    אז, זה דבר אחד לדעת את הכללים של Cube. זה דבר אחד לדעת את משמעויות, ותמונות. אבל, נשאלת השאלה: "מה עלי לעשות? פשוט לעשות את הדברים למעלה? "

ובכן, מה אתה אומר?

יש הרבה משאבים כי יציע לך פרשנויות המדויק. אבל, אלה באמת לא צריך להיות הכרחי. זכור, הנקודה היא לא "לעשות את זה נכון." המפתח הוא נותן פרשנות משלך, ואת הפרשנות הזאת ניתן לפתח מתוך המוח שלך, לא ממה בספר אומר לך. עם זאת, אם אתם סקרנים לגבי משמעויות הציע, אתה יכול לקרוא את הספר המקורי או לבדוק את זה קישור:

www.stoneclave.com/tavern/cube/cube1.asp

אוקי, מכיוון שאתה לא הולך לבצע את המשמעויות פה מה אתה אומר?

ובכן, להלן כמה הצעות.

* אתה יכול להיות כלליים, מעורפלים ולהשתמש - פשוט לדבר על נשים באופן כללי, זה עדיין יהיה אפקט רב עוצמה משום שהיא תתייחס אליו. ו, היא תבין כי אתה מבין אנשים, אתה מבין הנשים, ואתה מבין אותה.
    לדוגמה:
    אתה קובייה היא xxxxxx. אתה אדם רגיש מאוד. כנראה שאתה שופט טוב מאוד של הדמות ואתה יכול להתכוונן אלה פעמים כאשר אנשים רק רוצה ממך משהו. בעוד פעמים אחרות אתם יכולים באמת להרגיש כאשר אדם הוא להיות כנה איתך. (זה מתאר כל אישה חברתית מודעים.)

* אתה יכול לשאול שאלות הבהרה. שאל אותה, והיא אולי אגיד לך בדיוק מה אומר משהו, עושה את העבודה עבורך. לשאול אותה איך היא מרגישה לגבי האובייקטים, או לשאול איך הם מתייחסים אחד לשני.
    לדוגמה:
    לה: "הסוס שלי הוא נשען על הקוביה."
    אתה: "באמת? למה זה נשען על הקוביה? "
    לה: "ובכן, זה פשוט לא מספיק חזק."
    אתה: "אה, אני רואה. זה נראה כמו הגברים בחיים שלך לא היה מספיק חזק. אתה צריך גבר אתה יכול רק להסתכל לתוך עיניו ולהקשיב לו לדבר, ואתה יודע שהוא חזק ... וכו '... וכו' .. "

* כאשר אתה מוצא את ההיבטים של פרשנות, כי באמת מתאים לה, לפרט יותר. לספר סיפורים מן החיים שלך, כי מתייחסים אליה, או לתת דוגמאות של אותה איך היא יכולה לחוות אותו בחייה.
    לדוגמה:
    "אתה אדם מאוד יצירתי, אבל אתה לא בנקודה בחיים שלך עכשיו איפה אתה באמת משתמש ביכולות היצירה שלך. זה מזכיר לי איך הרגשתי לפני כמה שנים. אני עובד בעבודה הזאת, כי פשוט לא היה יצירתי, ואני .... וכו '... "

* דברים השתמש כי אתה כבר יודע עליה.
    לדוגמה:
    פגשתי שתי נערות הלילה אחרים. אחד מהם היה מקפצים סביב ריקודים, והשני (אחד אהבתי) עומד רגוע. מאוחר יותר, רצתי את הקוביה על שלה, והיא אמרה כי הקוביה שלה היה כחול. אמרתי "קובייה כחולה אומר שאתה בדרך כלל רגוע ונינוח. ו, לפעמים חברים שלך אפילו לבוא אליך רק כדי לספוג אנרגיה רגועה כאשר חייהם הם עמוסים יותר. "כמובן, והיא אהבה אותו.

* ו ... אתה יכול .... להשתמש באינטואיציה שלך .... כן. לכו על זה. להיות כמו הורים נאורים, אשר הפך לאחד עם נשקו ולאפשר לכוח לזרום דרככם. אתה לא יכול רק להפתיע אותה, אבל את עצמך יותר מדי.
    סודות נוספים לשליטה Ultimate
    * שמור על הצהרות חיוביות שלך. באופן כללי, אתה רוצה הכול ביטוי כמו הצהרה חיובית. אם אתה באמת רוצה לספר אשה שיש לה festeem sel נמוכה וכי חייה היא יצאה מכלל שליטה וחסר תקווה, קדימה. אבל לא בא לשאול אותי למה היא הסתובבה לפתע את ומדוכאת! זה עלול לקחת קצת יצירתיות כדי לשמור על דברים חיוביים, אבל אפשר לעשות את זה.

אני אתן לך דוגמה. אם היא אומרת שהיא לא אוהבת את הקוביה והיא לא חושבת שזה שייך למקום, אתה עשוי לחשוב "אוי, שטויות, היא שונאת את עצמה?" לא ניתן לומר לה "כן, כשאנשים רואים אותך הם לעתים קרובות רוצה להתאים לך לקטגוריה עם גבולות מוגדרים קצוות קשים, אבל זה לא מי שאתה. אתה עצמאי כאשר אתה מוצא את עצמך מכניס לתיבת, אתה יודע שזה לא לאן אתה שייך. "

* טריק לשמירת פרשנות חיובית היא לפרש את האידיאל שלה כמו להיות ההפך ממה שהיא מתארת.

לדוגמה: סוס חלש וחולני אומר שהיו לה גברים חלשים מדי בחייה, והיא באמת צריך אחד, כי הוא חזק ובריא.

* הוסף הרבה Kino וחזק קשר עין. כאשר אתה מליטה עם אישה ברמה הזו, חשוב לשמור על שיפור החוויה הזאת של אינטימיות גופנית מקבל איתה.

(הערה מ NightVision - כשהיא עונה על שאלה, כי אתה מרגיש שאתה יכול לאפיין אותה, Kino להסלים להם לשים לב לשינוי "קל" בשפת הגוף שלך כלפי אותה לעשות את זה בכל פעם שהיא מספרת לך משהו שאתה רוצה לשמוע.. או משותפים ששניכם חולקים. זה באמת חזקים כמו זה מראה שהם גם לאט המנצח לך מעל. זה קובע את מסגרת העל של האינטראקציה שאתה ההקרנה שלה היא המזכה את עצמה אליך)

* נצל את הסוס. זה זמן רב על מנת להוכיח כי אתה יודע מה נשים רוצות. אם הסוס שלה היא לא אידיאלית, ואז לספר לה את זה היא דימוי של מה שהיא משכה אליה בעבר, ועל מה היא באמת רוצה הוא למעשה ההיפך. כפי שאתם מתארים האיש האידיאלי שלה, ולקבל אותה חושבת על זה. להסתכל לה בעיניים ולקחת על האופי כי כמוך. היא באופן טבעי להתחיל לראות אותך כמו האיש ההוא.

* מגדרו את המתח עכשיו ולאחר מכן עם הערה שחצנית השובב הקטן. לפי בדיחה או מקניט אותה, תוכלו לשמור את זה כיף לשמור על עניין אותה. רק להיזהר כי היא עלולה להיות במצב פגיע מאוד להיות לחלוק איתך, אז לא על לעשות את זה. דוגמה: "קיוב האמצעים ... כי. (שתיקה) .... אתה רוצה את הגוף שלי. (מחייך) "

* התחל את הפרשנות עם אמירה (אך החותכת) מודגש על מי היא, איפה היא בחייה. זה יכול להיות חזק תדגים את הסמכות שלך ואת ההבנה.

* השתמש את כל החלקים הקטנים כדי לקבל תמונה גדולה יותר של אותה. נסו לקבל תחושה רחבה של מי היא כבן אדם, ולאחר מכן תוכל להשתמש בו הבנה להוביל לפרשנות שלך.

* להוביל אותה לתוך מצבים רגשיים. שימוש languaging תיאורי, אתה יכול לקבל החשיבה שלה ואת ההרגשה ברמה עמוקה יותר. דרך אחת לעשות זאת היא לקחת הצהרה כללית כמו "אתה הרפתקני." ואז להמשיך לתאר מה זה להיות הרפתקני ואיך זה מרגיש. "אתם הרפתקנים. אתה יודע, כמו כאשר אתה באמצע הרפתקה אתה באמת מרגיש חי. כמו ההתרגשות בונה, אתה הופך התמקד במה שאתה עושה, ואתה מקבל עטופה לגמרי תלוי במה שקורה ... וכו '"

* לחלוק איתה, ולהיכנס למצב את עצמך. אם אתה נכנס במצב פגיע ולגלות לה דברים, היא תלווה להוביל שלך. במסגרת זו מומלץ להתייחס סיפורים בעלי משמעות עבורך.

* שיתוף קיוב משלך. האם את הקוביה על עצמך ולהיות מוכן לחלוק את התשובות שלך עם אותה אם היא שואלת.

* כאשר תחילת העבודה, זה עשוי לעזור לשנן כמה רעיונות שניתן להשתמש בכל פעם. לדוגמה, אתה תמיד יכול לדבר על אינטואיציה של נשים, או איך שהיא רוצה גבר חזק ובטוח. כפי שאתה עושה את הקוביה יותר ויותר, אתה תתחיל לפתח פרשנויות משלך כי תמיד מקבלים תגובות טובות, ואתם יכולים להיות אלה בחנות על כל פעם שתשתמש את הקוביה.

* לעבוד איתה, וללכת עם מה שהיא אומרת. אתה יכול להשתמש כל מה שהיא נותנת לך, לא משנה מה היא אומרת. אם היא אומרת כי הסוס יש זין גדול, להגיד לה המאהב האידיאלי שלה יהיה זיון נהדר. לכי עם זה.

* הגדר את מצב הרוח, כך היא מרגישה טוב שיתוף. אין צורך למהר את הקוביה או להרגיש מוזר בכל מקרה. השתמש בניין הטונאליות רגוע שלך אמון, ולשמור אותה תחושה נוחה.

* מצא את המשותף ואת לפתח את הקשר שלך איתה. מאז שאתה לומד זה על זה, זה זמן רב כדי לברר מה יש לכם במשותף.

* לא נופלים למלכודת של להיות בדרן. אין להמשיך קוביית כל החברים שלה, ואת אחותה הקטנה. אתה לא ידיד נפשי החידוש שלה.

* עיסוק להשתפר. ככל שאתה עושה את זה, יותר טוב תקבל, כי תמצאו כי תגובות רבות נפוצים מאוד. קיוב חברים שלך, אמא שלך, הדוור שלך, מי ...

* תגיד לה קוביית שלה הוא ייחודי, ואתה יכול אפילו לומר "כן, בדרך כלל, זה אומר את זה ... אבל איתך, אני חושב שזה קצת שונה." או ... "וואו, זה כמו תמונה מעניינת." אחר כך, היא באמת מרגישה מיוחדת, והיא תחשוב שאתה נותן לה מתנה מיוחדת מאוד.

* לא חושפים הכול. השאירו חלקים מן, או רמז שיש משהו נוסף. תמיד להשאיר לה טעם של עוד. האם כל זה, ואתה יודע למה קיוב הוא הנשק הסודי שלנו. תגלו את כוחו ומוצא את עצמך באמצעות אותו על כל בחורה שאתה פוגש.
    תיהנו!

אורגני
    בדוק את אמון קורס גופני על איך להשיג נשים נמשך אליך על ידי שפת הגוף שלך אטרקטיבי

מקור: http://www.seductiontuition.com/organic/the-cube.html

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

לא מחדש רוטינה ישנה וידועה... נושא שנפתח מאות פעמים

פעם הבאה שאתה מעלה חומר, לפחות תעבור עליו אחרי שgoogle translate מתרגם אותו בשבילך

אני לא יודע אם שמת לב אבל עשית copy paste גם לפרסומת שהייתה רשומה בסוף ה"מאמר"
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 13-05-2011 בשעה 02:53.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect