מטעם מכון וינגייט, למדתי חצי שנה לחרא הזה
יש הסמכה לאימון קטינים ואוכלוסיות מיוחדות!
מטעם מכון וינגייט, למדתי חצי שנה לחרא הזה
יש הסמכה לאימון קטינים ואוכלוסיות מיוחדות!
|
|
מזל טוב אחי![]()
".It always seems Impossible until it's done"
מזל טוב, זה קורס ארוך מדי לדעתי הם יכלו לקצר אותו בהרבה...
מעצב גראפי לכל מטרה.
מזל טוב, עכשיו אתה יכול לתלות את התעודה בשירותים.
אם הנושא מעניין אותך תתחיל לקרוא עליו ברשת וספרים, מה שקיבלת בקורס זה אפילו לא בסיס מספק להבין את הדברים.
אין מה לפרט. מה שלמדת זה קרקס בהתגלמותו היפה, סביר להניח שלמדת בין היתר גם "שטויות", הכוונה לדברים שהם לא נכונים "בשטח" והקורס לא מקנה לך ידע לאמן בצורה רצינית אלא בסיס בלבד וגם הוא בספק.
אם אתה מחר תלך לאמן בחדר כושר ויבוא לך מישהו אחרי תאונת דרכים עם 2 ברגיים בברך, פריצת דיסק, ועקמת כללית, אתה לא ממש תדע מה לעשות איתו.
ובלי שום קשר, כמדריך אתה אמור לדעת את הבסיס בתזונה, דברים שלא מלמדים בקורס (מהו מאזן קלורי וכדומה).
בנוסף כל המערך בניית תוכניות אימון שלימדו אותך, קח את זה, תמחק את זה, ואל תזכר בזה לעולם כי זה לא נכון.
בכל מקרה, גם אני התלהבתי בזמנו כשיצאתי מהקורס שאני מבין משהו מהחיים שלי, אבל התברר שלא הבנתי שום דבר (לא שהיום אני מבין כל כך הרבה, אבל יותר מפעם זה בטוח).
צר לי להודיע לך אבל למדתי על מאזן קלורי. עשית תואר ראשון או מאיפה אתה יודע שיחסית למה שלמדנו בקורס הנל זה כלום. או שקראת באינטרנט כתבות מגורם מפוקפק שהאמנת שהוא לא נכון. אני גם לא מסכים עם דברים שלמדתי בקורס בנוגע לתוכניות אימון ולכן אני מעדיף לשלב דברים שלמדתי מהמאמן שלי כשהייתי ספורטאי.
מכל הזלזול והוויכוח פה על מיהו באמת מאמן מכון כושר גופני (עם תואר ראשון אמרת?)
אני מוצא שכל זה מיותר.
הבנאדם למד ועמל על התואר הזה - מגיע לו פרגון..
מה אתה רציני?
בנאדם חסון חתיך יפה חטוב מעוצב שעבר תאונה והרגל שלו הלכה קיבינמאט ועשו לו מה שמשה תאר -
לא רוצה לגדל כרס או לאבד את הגוף שהוא עמל עליו עד עכשיו ..
ולכן ירצה להתאמן למרות מה שיש לו
מה אתה חושב אין אימונים לנכים ?
אני עושה תואר ראשון אבל זה לא משנה, לא צריך להיות בעל תואר ראשון כדי לדעת שמה שלמדת בקורס זה תת רמה, כי אני עשיתי בדיוק אותו קורס שעשית.
המטרה כאן זה לא להשוות קורס אקדמאי שמין הסתם יהיה ברמה הרבה יותר גבוהה מקורס בוינגייט להיות מדריך כושר, אלא להשוות את הידע שאתה מקבל בקורס לעומת מה שבאמת נכון וקורה על פני השטח. הרבה דברים יהיו מנוגדים והרבה דברים יהיו לא נכונים וכדאי להעשיר את הידע אם אתה מתכוון להמשיך במסלול הזה ולתת ייעוץ לאנשים.
שלום, קוראים לי פיזיותרפיה ומשתמשים במשקולות ובין היתר בסקואט (לא בצורתו הרגילה) כדי להשתקם מדברים שכאלו.