בשעה טובה ומוצלחת התחלתי להתעניין בדברים האלה.. עכשיו אמרו לי שאני מתחפשש ב22 ליוני, אבל לקחתי רגילה עכשיו, משמע זה מאחיר לי את החפשש או שזה לא באמת משנה?
בשעה טובה ומוצלחת התחלתי להתעניין בדברים האלה.. עכשיו אמרו לי שאני מתחפשש ב22 ליוני, אבל לקחתי רגילה עכשיו, משמע זה מאחיר לי את החפשש או שזה לא באמת משנה?
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
|
|
הייתי רוצה לנסות לעזור לך אבל השאלה שלך לא ברורה...
לא הבמתי את הקטע של התחפושת...
זה לא תחפושת, זה חפש"ש, חופשת שחרור.
אם אני לא טועה זה יאחיר לך את זה בכמה ימים, למרות שיכולים לוותר לך על זה ולהוציא אותך לחפש"ש לפני.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אם זאת רגילה שמגיעה לך, כלומר לאחר תקופה מסויימת שלא לקחת (נע בין 2-4 חודשים) אז לא אמורים לקצר לך כלום.
תברר עם השלישות, לא הבנתי למה אתה שואל אותנו...
מעצב גראפי לכל מטרה.
לפני כל החישובים וכו'.
אם יש לך דפוק- אין חפש"ש.
לאחר מכן, כמה ימי חופשה מגיעים לך השנה (2011) בתפקיד שלך.
כמה מהם ניצלת?
אלה שלא ניצלת מתווספים לך לחפש"ש המינימלי שחייבים לך (לא זוכר בידיוק תבדוק בשלישות של היחידה כמה בידיוק חייבים לתת.).
ז"א נגיד ומגיע לך 24 יום השנה וניצלת מתוכם רגילה 7 יום ז"א נשאר לך 19 ימי חופש. בנוסף מגיע לך 8 ימי חפש"ש על חשבון המערכת (אל תתפוס אותי במספר, את זה צריך לברר בשלישות) ויחד זה יוצא לך חפש"ש של 27 ימים.
כמובן ניתן לצבור, אאל"ט ואם לא שינו את זה, 7 ימים מהשנה הקודמת.
את כל הבירורים של יתרת ימי חופש וצבירה- בשלישות.
עריכה:
קח בחשבון שאם תאריך השחרור נופל על חג אז צפה לאיזה קצר"ש ומשם אחורה נספר החפש"ש ואתה בשעה טובה מסיים את הבט"ש בנגמ"ש אצל הרל"ש.
תקווה שלא ישבצו אותך במילואים לתפקיד קמר"ש הלור"ל, שמעתי שמנסים לדחוף את זה לכל מיני אנשים, תפקיד חרא :-).
נערך לאחרונה על ידי Alon; 30-05-2011 בשעה 00:04.
אה חחחחחח סליחה... לא הבנתי למה התכוונת
עדיין לא התגייסתי... לא היה לי מושג מה זה חפש"ש
חחחחח
נערך לאחרונה על ידי THE - KING; 30-05-2011 בשעה 18:11.
אחי אם אתה לוחם חפשש זה תלוי כמה ה מ"פ שלך גבר ומה המצב בקו... יש היוצאים לחודש ויש שבועה