מה קורה אחים שלי
שמעתי על פעמי עתידים באיזה כנס בבצפר. רוצה להיות הנדסאי, מרחיב מחשבים ווואלה נשמע כמו תוכנית טובה אני ישמח לדעת יותר פרטים על התוכנית!!!!!! תודה
מה קורה אחים שלי
שמעתי על פעמי עתידים באיזה כנס בבצפר. רוצה להיות הנדסאי, מרחיב מחשבים ווואלה נשמע כמו תוכנית טובה אני ישמח לדעת יותר פרטים על התוכנית!!!!!! תודה
|
|
עוד שנייה הולכים לצאת עלי בגלל התשובה הזו... אבל תבדוק בגוגל אחי, אתה תדע כל מה שתרצה![]()
מסלול הנדסאי בצבא זה משתלם בכל מקרה
אם אין לך שאיפות ללימודים אקדמאים דהיינו תואר ראשון אז הדבר הזה יכול להיות תפור עליך.
אם הכוונה היא להמשיך בכיוון הנ"ל- מדובר בבזבוז זמן ותו לא.
גם לנו בבית ספר עשו הרצאה כזאת עם אחד מחיל מודיעין.
ממה שהבנתי:
יתרונות-אתה מקבל תואר בסכום כסף מוזל. נסיון חלקי מהשירות הצבאי, אם אתה תעשה משהו ששיך למקצוע הזה ולתואר.
חסרונות- התואר ממכללה, הסבסוד שאתה מקבל מוגבל. מנסים לקנות אותך עם נייד כדי שתבוא לתוכנית,אתה עושה שנה וחצי+קבע, התוכנית סוגרת אותך במסגרת, בגיל 26+ אתה יוצא עם תואר מכללה.
זה ממה שאני הבנתי. אבל תגיד לי אתה, איזה תואר מחורבן אתה מקבל אם הדרישת קבלה לתוכנית זה פסיכומטרי 500?
תואר מאוניברסיטה הרבה יותר יוקרתי.
אמרו לנו שאתה יכול לעבוד ולצבור נסיון בצבא אפילו בתפקיד של מהנדס. אני לוקח את הדברים האלה בעירבון מוגבל, בגלל זה אמרתי חלקי.
יש הרבה דברים שלא אומרים בהרצאה.
יש לצבא עוד הרבה תוכניות להציע, נגיד חבצלות / תלפיות נשמע ממש מעניין, שם התפקידים שאתה מקבל ממש מעניינים, וזה אשכרה תואר ונסיון.
טוב, אז התקשרתי אליהם וגם יצא שדיברתי עם די הרבה בוגרים, אז חשבתי שכדאי לעדכן גם כאן. ממה שהבנתי השיבוצים הם טובים בסך הכל, אנשים צוברים ניסיון רלוונטי למה שהם למדו וחלק מהם גם מגיעים למקומות הכי מעניינים בצה"ל בתחומים האלה. לגבי הבוגרים, ואללה עושה רושם שרובם מרוצים מהשיבוצים שלהם, רובם המליצו לי על המסלול. איזה 80% מכל המתגייסים למסלול הזה מרוצים, שזה משמעותי לאללה. לעתודה אני לא אגיע (יותר מדי זמן בצבא, וככה אני יוצא עם תואר + ניסיון במילא), ותלפיות וחבצלות גם לא, אז נראה לי שפחות או יותר נסגרתי על כיוון
בהצלחה אחי. תהנה![]()