קונה מדריך לפרצית אימייל של וואלה או GMAIL, תציעו
UP...
יש לי הורדה של תוכנה שאיתה אפשר לפרוץ לאימיילים. ואם ההורדה אני אתן לך גם סרטון שמסביר איך להפעיל אותו...
^ אתה מביא לו BF? כי אתה יודע שזה לא תמיד פורץ כן? וזה יכול לקחת שעות/ימים
נכתב במקור על ידי Mindstorms יש לי הורדה של תוכנה שאיתה אפשר לפרוץ לאימיילים. ואם ההורדה אני אתן לך גם סרטון שמסביר איך להפעיל אותו... אוקיי תציע נקודות, וזה התוכנה של זה שמעליי אמר?
נכתב במקור על ידי tommy123 אוקיי תציע נקודות, וזה התוכנה של זה שמעליי אמר? החלטתי לא למכור... אני ישאיר את זה לאנשים שבאמת מוכרחים לזה. ולא זה לא התוכנה הזאת
נכתב במקור על ידי Mindstorms החלטתי לא למכור... אני ישאיר את זה לאנשים שבאמת מוכרחים לזה. ולא זה לא התוכנה הזאת אני באמת צריך את זה, נאבד לי סיסמא של האימייל שיש לי שם סטים ומשתמש של הפייסבוק, אם אתה יכול בכל זאת לימכור לי את זה אשמח מאוד..
נכתב במקור על ידי tommy123 קונה מדריך לפרצית אימייל של וואלה או GMAIL, תציעו רוצה שאני אבקש ממישהו שיפרוץ לך את האיימל? אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי. פשוט מדריך טוב מאוד ומוסבר יעלה לך הרבה וחבל..
נכתב במקור על ידי inGENIUM רוצה שאני אבקש ממישהו שיפרוץ לך את האיימל? אם אתה מעוניין, צור קשר בפרטי. פשוט מדריך טוב מאוד ומוסבר יעלה לך הרבה וחבל.. אני מעדיף מדריך, תודה בכול מיקרה.
חוקי הפורום