שוב, שאלה מעניינת. ואני אחזור ואומר שאין ממנה בכדי להקשות עליכם או להוות הוכחה לדת. רק אולי להוסיף לכם סיבה לחקור מרצון חיובי יותר.
אם התנ"ך הוא שקר והמצאה אז למה אנחנו חיים במדינת ישראל? למה היא שלנו בכלל?
מעניין.
מה דעתכם?
שוב, שאלה מעניינת. ואני אחזור ואומר שאין ממנה בכדי להקשות עליכם או להוות הוכחה לדת. רק אולי להוסיף לכם סיבה לחקור מרצון חיובי יותר.
אם התנ"ך הוא שקר והמצאה אז למה אנחנו חיים במדינת ישראל? למה היא שלנו בכלל?
מעניין.
מה דעתכם?
בברכה,
|
|
לפי מה שהבנתי (תקנו אותי עם אני טועה) עם מסוים יכול להכריז מדינה בשטח שהיה שייך לו בעבר, האו"ם כנראה כן מאמינים בתנ"ך (למרות שזה לא היה המניע היחיד להכיר במדינה יהודית)..
כי ממלכת ישראל הייתה פה לפני 2000 שנה
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-06-2011 בשעה 00:32.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מדומני שאתם משנים את גרסאותיכם כל הזמן. באשכול אחר זה בדיוק מה שטענו. אתה מתייחס כאילו פשוט כתוב שם על הגבולות ובחלק אחר על בני ישראל, הדת וכל הסיפור.
אני רוצה להדגיש דבר מאוד חשוב. אתם טוענים משהו - בטוחים שזו הסתירה (או חלק ממנה) לדת. מראים לכם שאתם טועים ואז אתם מנסים טענה אחרת וחוזר חלילה. והכל בגלל שאתם באים מנקודת מבט לא טובה עד שאתם פשוט לא מוכנים לקבל. תעשו סוויץ' ותנסו להבין במקום להתחכם כל הזמן.
בברכה,
אתה יודע מה מפליא (מלבד העובדה שגמרתי בליבי לא להגיב לך והנה אני שניה אחרי מוצא עצמי כותב לך תגובה שבמקרה הטוב תדבר לצד הישן שלך ובמקרה הרע תרוץ לך מעל הראש)
דבר ראשון תגבה בציטוטים איש יקר אם אתה טוען שאני משקר או מעקם חוקים בבקשה תלאה אותי בשקרי ואני אומר לך תודה
הדבר השני המצחיק הוא שתיארת בצורה מדוייקת ברמת הסימון הדק של האות את השיטה הגורסת של אנשים מאמינים מצאו טעות מה הבעיה הנה לכם בעיניים משתהות קיראו את הפירוש של הפירוש של הפירוש של הפירוש של הפירוש מפי המקובל יששכר הידוע בציבור בתור מרפא אלטרנטיבי!
תעשה לי טובה האסטרטגיה של להשליך את הרפש של המחנה שלך לצד השני יצאה מהאופנה ביחד עם הבורות חשוכת הזמן אשר תיקרא מהיום אמונה!
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-06-2011 בשעה 00:46.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה זה שטען שאני משקר חובת ההוכחה היא עליך.
ואני מאמין אתה זה שהאמונה שלו היא זאת השגויה.
אני מאמין לטבע אני מאמין למתמטיקה אני מאמין לפיזיקה אני מאמין ביכולת של האדם להיות דוגמא משופרת של עצמו אני מאמין שיש לי את היכולת להביט לשמיים ולראות עננים אני האדם המאמין בין שנינו האמונה שלך היא החושך של העמים האפלים האמונה שרתה כלי ישים בידו של אל רשע ומרושע ששם לו מטרה להתעלל בדעתך הפגיעה ואינו נותן לך סיבה לקיומו אתה!
עכשיו כניראה אני כותב לא ברור אבל אני מעולם בשום זמן מקום או דיון לא כתבתי שהתנ״ך לא מחזיק בליבו נתונים קונקרטים לכן שוב מצאת אותי על בושתי שתף נא אותי ואת קהל הקוראים השקטים שיבהו בי על בורותי וחוסר כנותי אתגר לך על כל שקר קר במצח שלי אני אביא 3 ציטטות בהם יש הוכחה מובהקת של פירוש של פירוש
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-06-2011 בשעה 01:11.
תגיד GAVRA,
לכדו"א הארץ יגמרו המשאבים הטבעיים מתישהו, ונצטרך לעבור למאדים(ראיתי איזו כתבה שכבר שיגרו למאדים כל מניי לווינים ומיכשורים שאמורים להכין אותו לבני אדם).
עכשיו, בדרך למאדים אי אפשר להתפלל, לא תהיה אופציה שכזו,
אז אם אלוהים יודע הכל, הוא לא צפה את זה שנצטרך לעבור למאדים?
או שהוא קבע לנו אבדון פה בכדו"א?
ת'יודע מה, עזוב ת'קטע עם מאדים.
נגיד וכל היהודים ישובו לישראל, כולם יחזרו בתשובה ויקיימו את המצוות,
הריי מתישהו עדיין יגמרו המשאבים בכדו"א, מה נעשה אז?
אלוהים יתערב ויתן לנו את המשאבים?
איך הוא יעשה את זה? הוקוס פוקוס?
נגיד והוא נתן לנו משאבים ברגע שנגמרו,
יש אסטרואידים שמכוונים לפגוע בכדו"א מתישהו באיזושהי נקודת זמן,
אסטרואידים שאמורים להשמיד את כדו"א.
אלוהים יעצור את האסטרואידים האלה?
איך הוא יעשה את זה?
נגיד ועצר ת'אסטרואידים, הגלקסיה שלנו אמורה להתנגש בגלקסיה אחרת בעוד כ-כמה מיליארדי שנים,
מה נעשה? אלוהים יעביר את כולנו לגלקסיה אחרת?
אבל הוא לא אמר שנשב פה בישראל לנצח?
אני לאמבין.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 15-06-2011 בשעה 10:18.
One Shot - One Kill
משאב כמו נפט עלול להיגמר בקרוב, אבל זה לא דבר הכרחי להמשך החיים על כדור הארץ.
אפשר להעביר את כל מה שעובד על נפט לעבוד על חשמל, והרבה חשמל אפשר להפיק מאנרגיה גרעינית, שהיא לא יקרה מידי, לא קשה להשגה מידי, ויעילה מאוד מאוד.
חוצמזה, מי אמר שאנחנו צריכים להחזיק פה ככ הרבה? אל תשכח שהתוכנית האלוקית לפי הדת כוללת גאולה ומשיח וחזון אחרית הימים.