אנשים , החיפוש שלי אחרי דברים שחשובים לי הגיע לסוף וגם הפעילות בפורום הזה .. בכמה משפטים מאוד פילוסופיים ושלא אומרים לכם הרבה אני יסכם שנתיים , תגובות לא הכרחיות .
________________________________________________________________________________ __________
אנשים , מצאתי את תמצית האושר בשבילי , לא מתבייש להגיד את זה ורק שיבוא מישהו ויגיד לי שאני לא מאושר![]()
דבר ראשון , אני לגמרי אינדיבידואליסט .. כלומר , שאני בתור יחיד במרכז , האדם מורכב מהרבה יחידות ומבחינתי הוא לא גוף שלם . ומפה נובע שגם אם אגיד לכם את סוד האושר שלי , מבחינתי הוא לא האושר שלכם , הוא שלי ורק שלי .
למה בכל זאת אני ישתף אתכם בו ? כי אני מרגיש שאני צריך .
היכולת שלי לבנות לעצמי אושר תלויה במספר גורמים :
-חוסר היכולת להגדיר אושר
-עם זאת , לדעת מה עושה אותי מאושר
-להתמיד במה עושה אותי מאושר , ולהשתמש בכוחה של שגרה על מנת לעשות את חיי רצופים אושר .
אני לא יודע להגיד מה זה אושר , מילונית ובגדול מילולית אפשר , אבל התחושה של אושר היא בלתי ניתנת לתיאור , זה רגעים שאתה תופס את עצמך ואומר "פאק , טוב לי , אף אחד לא יקח ממני תרגעים האלה של החיים" - זה מבחינתי ההגדרה הקרובה ביותר לתחושת אושר .
אבל , אני יכול להגיד מה עושה אותי מאושר , אלו הם התחביבים שלי , כל מה שאני אוהב לעשות , ברגע שאני עושה אותן אני יפיק תחושת אושר .
אבל , ברגע שאני יתרגל לתחושת האושר , האם האפקט יתחיל להיעלם ? .. מסתבר שמעט , פה נכנסת כוחה של השגרה להתמיד במה שעושה אותך מאושר ולא לחפש מעל , אין דבר כזה אושר לכל ימי החיים , אולי באגדות , אין טוב בלי רע .. וכשאתה מרגיש רע אתה יודע מה זה טוב .
זה התורה שלי על אושר , זה הדרך שאני הגעתי לשם , DO WHAT FEELS GOOD ... מוכר למישו ?

ציטוט ההודעה