קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חשיפה כלבנית נכונה (איך לבנות לכלב ביטחון עצמי)
    על ידי עוט לשרמן בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2013, 13:35
  2. [סרטון]שלישיית מה קשור - פיצול אישיות!
    על ידי vicon בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 23:21
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 00:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 04:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

ביטחון עצמי וסוג של "פיצול אישיות"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ברירת מחדל ביטחון עצמי וסוג של "פיצול אישיות"

אהלן חבר'ה, מה המצב?

שנים(טוב, חודשים) שלא הייתי פעיל כאן אבל עכשיו בין פתירת תרגילים למתכונת בפיזיקה החלטתי להשלים קצת פערים בפורום(אתם יודעים איזה באסה זה ללמוד פיזיקה בליל שישי!?), וגם לבקש מכם חוות דעת קטנה על מה שעובר עליי.

אז ככה אני נחשפתי לתחום לפני קצת פחות משנה והיו לי כמה התקדמיות משמעותיות אם כי לא היה לי הרבה זמן להשקיע בתחום. בכל מקרה היום הגעתי למצב שבו ביום נתון אני יכול ליצור לעצמי "מצב רוח" או מומנטום" או ביטחון עצמי - איך שלא תקראו לזה, ברמה מצויינת. עבדתי על עצמי הרבה כדי להבין איך ליצור זאת. עם זאת, בשביל להרגיש אלפא אני תמיד חייב לעשות סוויץ' בראש כל יום מחדש. זה לא באמת ביטחון עצמי יציב. אני צריך לבנות אותו כל יום מחדש(לפעמים ע"י עשיית דברים מפגרים כמו לקפוץ מעל מכונית). כך שנוצר מצב בו אני בעצם "קורבן" לבניית המומנטום שלי. כשאני עושה זאת ההרגשה אדירה - אבל זה גם מתיש אותי ושוחק אותי כאשר אני עושה זאת לאורך מספר ימים רב. כמובן שמרגע שהצלחתי להביא את עצמי לתחושת הביטחון והאופוריה - אני לא מושפע מהסביבה! ככה שהוא בכל זאת עומד בהגדרה אחת של יציבות.
    שאלתי היא כזו - האם זה הרף הגבוה ביותר אליו אני יכול לשאוף או שהביטחון העצמי היציב והקבוע קיים איפשהו ויש דרך לבנות אותו? כי גברים עם ביטחון עצמי כ"כ גבוה ויציב יצא לי לראות רק בסרטים - ולא במציאות. אם יש דרך - אשמח לשמוע עליה בצורה מפורטת.

על כל פנים, בעייתי השנייה והעמוקה יותר היא שבסטים ובכלל במגעים עם אנשים אני לעיתים מתנהג בסוג של פיצול אישיות. העניין קצת מסובך להסביר, כך שאתן דוגמה: לרוב עם בחורות אני מתנהג ומרגיש כאלפא - שולט בשיחה, מסתלבט על הבחורות, מצחיק את כולם, הכל בטבעיות. או כשאני עם בחורה לבד - מצחיק אותה, משחקי מאתגר וכל הבולשיט, יוצר משיכה בצורה מצויינת בקיצור. העניין הוא שקשה לי לשנות פאזה. הדרך בה אתה מתנהג כשאתה רוצה ליצור משיכה והדרך בה אתה מתנהג כאשר אתה יוצר נוחות היא הרי שונה. ואת השינוי פאזה הזה, מהרגע שסיימתי ליצור משיכה, קשה לי לעשות. למעשה אני מעולם לא הצלחתי. בד"כ מה שקורה לי במצבים כאלו הוא שאני מרגיש שמיציתי, זהו עשיתי את שלי, הקבוצה מתה עליי, הבחורות מתות עלי ואין לי ממש חשק לקחת את הסט שלב אחד הלאה. ואז מה שאני עושה זה או ממשיך באותה פאזה עד שלבחורה/ות נמאס, או שאני יוצא מהסט - ואלא אם כן הבחורה לא רומזת לי, אני כמעט אף פעם לא לוקח מספר.
    בכל מקרה, זה לא שלא הצלחתי להיות הבחור שיוצר נוחות. זורק את משחקי האגו בצד ומדבר תכל'ס. ככה אני עם חברים קרובים למשל, או בחבורה שלי, או בדייט שני. אבל כשבאתי לבחורות בגישה הזאת, בלי משחקי אגו, נטול אגו ו"אמיתי"- לא קיבלתי את סימני המשיכה - פשוט הייתי משעמם ולא מעניין. גם אם היה חיבור טוב ביני לבין הבחורה הוא היה חברי בלבד, הגיוני בהחלט.

אני תוהה מה אני אמור לעשות במצבים כאלו. איך אני שובר את הדיסטנס הזה, המתח המיני נקרא לו בינה לביני. להפסיק את משחקי האגו הפלרטוטים ולהפסיק להרגיש שאני הפרס ושאני "שווה" יותר מהבחורה בבת אחת? זה הרי לא מרגיש לי טבעי, וגם בתכל'ס הרבה פחות מהנה! אני מניח שאני אמור לעבור את השלב הזה בהדרגתיות, העניין הוא שאני לא ממש יודע איך כך שאשמח לעצות.
    חוץ מזה, אני חושב שחלק מהבעיה נעוצה באי היכולת שלי להבחין מתי יצרתי מספיק משיכה. פעם הייתי פועל מוקדם מידיי ונכשל. היום אני עושה ההפך, ממשיך וממשיך עד שלבסוף לבחורה נמאס. זה לא עובד אבל לפחות נגמר עם טעם טוב בפה, אך אני עדיין מחפש את הנוסחה המנצחת. גם על העניין הזה לא מצאתי מספיק חומר ככה שאשמח אם בטוב לבכם תפנקו אותי במאמר או שניים בנושא אשמח גם את תשתפו - מהו הרגע בו אתם מבודדים, מנשקים, מתחילים לדבר תכל'ס ובלי פלרטוטים.

תודה ושבוע טוב חבר'ה ובהצלחה בבגרויות, בעיקר באזרחות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

היי בחור,

אתה שואל פה 2 שאלות ממש נכונות אז אני ממש אשמח לעזור לך.
    דבר ראשון, אתה צודק בכך שאתה אומר שהביטחון העצמי שאתה יוצר לעצמך הוא ביטחון עצמי מזוייף שמתיש אותך ולא מביא אותך לשומקום. זה שתעשה שכיבות שמיכה בחנות נעליים כל יום לא יהפוך אותך למישהו עם ביטחון עצמי - זה רק יביא לך את האדרנלין של ההתחלה ואחרי כמה שעות זה יירד ויהפוך אותך לעייף - זה כמו שתתחיל את היום בלאכול המון סוכר, יהיה לך המון אנרגיה בהתחלה ואז אתה פשוט תהיה מותש.

כדי לפתח ביטחון עצמי אמיתי, לוקח זמן. ביטחון נוצר מחוויות - לא מדברים רגעיים. אתה צריך להפסיק עם כל מה שאתה עושה, ולהתחיל לפתח ביטחון בצורה יותר טבעית. הכוונה היא לגשת לבחורות מבלי שאתה עושה את כל התרגילים האלו. יהיה קשה, מאד קשה - אבל אתה צריך להתמודד עם זה - כי זה מה שיביא לך את הביטחון. אם לא תזייף ביטחון ותתחיל לגשת מבלי כל הדברים מסביב, תתחיל להיות חברותי מבלי גלגלי העזר האלו, אתה תתחיל להרגיש שינוי שעובר בך, תתחיל לצבור חוויות ותתחיל לראות את הדברים בצורה אחרת - תוכל לפתח לעצמך את הביטחון בצורה הרבה יותר נכונה.

לגבי השאלה שניה שלך,
    תן לי לשאול אותך משהו. יש מצב שבו נגמר שלב המשיכה? יש שלב למשיכה? אתה מפסיק פתאום להיות מושך באמצע הסט והופך להיות למישהו נוח? אתה צריך כל פעם להחליף עורות בין אנשים? אף פעם לא הבנתי את כל הבולשיט הזה עם השלבים. אם מישהו מושך, אז הוא מושך תמיד, בכל מצב שהוא. יש שלב אחד - שלב של משיכה, וזהו. אם תתחיל להסתכל על זה בשלבים זה יהרוס אותך ותתחיל לחשוב שאתה צריך לעבור משלב לשלב - והנה זה בדיוק מה שקורה לך. אתה אפילו לא יודע מתי מתחיל או נגמר כל שלב.
    אבל אם תזרוק את זה מהחלון, ותתחיל לחשוב שאין שלבים, לא יהיה קל יותר להביא את הדברים למקום הבא?

תסתכל על הדברים בצורה אחרת ויהיה לך הרבה יותר קל.
    זה מצחיק שאתה אומר שאתה מתנה כמו אלפא ליד בחורות. ולא ליד בחורות אתה הופך לאפס? תבין את הדבר הכי בסיסי שיש: גבר מושך, תמיד מושך, בין אם הוא ליד בחורה, ליד דוב קוטב או ליד מוכר הגלידה. אם תתחיל לחשוב שאתה מושך רק בסיטואציות מסויימות, אתה תוכל להבין מזה שאתה לא באמת מושך, אתה סתם טוב בלשים מסיכה של מישהו מושך במקום מסויים.
    אתה מדבר על הדרך ליצור משיכה והדרך ליצור נוחות. מה זה הדרכים האלו? אני לא מכיר שום דבר שכזה. מבחינתי, גבר מושך הוא אחד שנוח לדבר איתו ואחד שהבחורה מדמיינת את עצמה איתו. והנה, זה אותו דבר.
    אין דרך ליצירת משיכה - היא תמיד קיימת, אתה יכול פשוט לא להרוס אותה וזהו - אם תתחיל להשתמש ברוטינות כאלו ואחרות אתה לא תהיה מושך, אתה רק תחכה דברים שגבר מושך עושה - זה לא באמת יפוך אותך למושך. אם תתקע נוצות בתחת אתה לא תהפוך לתרנגול - מבין למה הכוונה שלי?
    קח את הדברים בקלילות ותירגע קצת, תחייך ותנסה לקחת את הדברים צעד אחד קדימה בכל פעם שאתה יוצר ומנסה משהו. אתה לא לוקח מספר כי אתה מעכב את עצמך ואומר שאתה צריך להיות בשלב כזה או אחר - וזה לא נכון!
    בפעם הבאה, תפוס את עצמך בידיים ותיקח מספר, מבלי קשר לשלב שבו אתה נמצא - כי אין שלבים בכלל.

בהצלחה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    היי בחור,

אתה שואל פה 2 שאלות ממש נכונות אז אני ממש אשמח לעזור לך.
    דבר ראשון, אתה צודק בכך שאתה אומר שהביטחון העצמי שאתה יוצר לעצמך הוא ביטחון עצמי מזוייף שמתיש אותך ולא מביא אותך לשומקום. זה שתעשה שכיבות שמיכה בחנות נעליים כל יום לא יהפוך אותך למישהו עם ביטחון עצמי - זה רק יביא לך את האדרנלין של ההתחלה ואחרי כמה שעות זה יירד ויהפוך אותך לעייף - זה כמו שתתחיל את היום בלאכול המון סוכר, יהיה לך המון אנרגיה בהתחלה ואז אתה פשוט תהיה מותש.

כדי לפתח ביטחון עצמי אמיתי, לוקח זמן. ביטחון נוצר מחוויות - לא מדברים רגעיים. אתה צריך להפסיק עם כל מה שאתה עושה, ולהתחיל לפתח ביטחון בצורה יותר טבעית. הכוונה היא לגשת לבחורות מבלי שאתה עושה את כל התרגילים האלו. יהיה קשה, מאד קשה - אבל אתה צריך להתמודד עם זה - כי זה מה שיביא לך את הביטחון. אם לא תזייף ביטחון ותתחיל לגשת מבלי כל הדברים מסביב, תתחיל להיות חברותי מבלי גלגלי העזר האלו, אתה תתחיל להרגיש שינוי שעובר בך, תתחיל לצבור חוויות ותתחיל לראות את הדברים בצורה אחרת - תוכל לפתח לעצמך את הביטחון בצורה הרבה יותר נכונה.

לגבי השאלה שניה שלך,
    תן לי לשאול אותך משהו. יש מצב שבו נגמר שלב המשיכה? יש שלב למשיכה? אתה מפסיק פתאום להיות מושך באמצע הסט והופך להיות למישהו נוח? אתה צריך כל פעם להחליף עורות בין אנשים? אף פעם לא הבנתי את כל הבולשיט הזה עם השלבים. אם מישהו מושך, אז הוא מושך תמיד, בכל מצב שהוא. יש שלב אחד - שלב של משיכה, וזהו. אם תתחיל להסתכל על זה בשלבים זה יהרוס אותך ותתחיל לחשוב שאתה צריך לעבור משלב לשלב - והנה זה בדיוק מה שקורה לך. אתה אפילו לא יודע מתי מתחיל או נגמר כל שלב.
    אבל אם תזרוק את זה מהחלון, ותתחיל לחשוב שאין שלבים, לא יהיה קל יותר להביא את הדברים למקום הבא?

תסתכל על הדברים בצורה אחרת ויהיה לך הרבה יותר קל.
    זה מצחיק שאתה אומר שאתה מתנה כמו אלפא ליד בחורות. ולא ליד בחורות אתה הופך לאפס? תבין את הדבר הכי בסיסי שיש: גבר מושך, תמיד מושך, בין אם הוא ליד בחורה, ליד דוב קוטב או ליד מוכר הגלידה. אם תתחיל לחשוב שאתה מושך רק בסיטואציות מסויימות, אתה תוכל להבין מזה שאתה לא באמת מושך, אתה סתם טוב בלשים מסיכה של מישהו מושך במקום מסויים.
    אתה מדבר על הדרך ליצור משיכה והדרך ליצור נוחות. מה זה הדרכים האלו? אני לא מכיר שום דבר שכזה. מבחינתי, גבר מושך הוא אחד שנוח לדבר איתו ואחד שהבחורה מדמיינת את עצמה איתו. והנה, זה אותו דבר.
    אין דרך ליצירת משיכה - היא תמיד קיימת, אתה יכול פשוט לא להרוס אותה וזהו - אם תתחיל להשתמש ברוטינות כאלו ואחרות אתה לא תהיה מושך, אתה רק תחכה דברים שגבר מושך עושה - זה לא באמת יפוך אותך למושך. אם תתקע נוצות בתחת אתה לא תהפוך לתרנגול - מבין למה הכוונה שלי?
    קח את הדברים בקלילות ותירגע קצת, תחייך ותנסה לקחת את הדברים צעד אחד קדימה בכל פעם שאתה יוצר ומנסה משהו. אתה לא לוקח מספר כי אתה מעכב את עצמך ואומר שאתה צריך להיות בשלב כזה או אחר - וזה לא נכון!
    בפעם הבאה, תפוס את עצמך בידיים ותיקח מספר, מבלי קשר לשלב שבו אתה נמצא - כי אין שלבים בכלל.

בהצלחה.

זה לא שאתה מפסיק להיות מושך, פשוט בהתחלה אתה מתמקד במשיכה. אח"כ אתה מתמקד בנוחות איתה וכן הלאה...
    אתה אותו בן אדם רק מתמקד בדברים שונים במהלך האינטרקציה.
    זאת פשוט נוסחה כללית ממש טובה לאיך להתחיל עם בחורות. נכון, קשה לפעול איתה כי אנשים הם לא רובוטים, אבל קשה ליפול איתה אם עושים אותה כמו שצריך.

לדעתי,אתה צריך קצת להבין בדיוק מי המטרה, לעצור לרגע ולחשוב מה אתה באמת רוצה לעשות. אתה רוצה להתקרב אליה נכון?
    היא כבר נמשכת אליך, אז תתקרב אליה! ומה זה אומר? לבודד אותה וליצור נוחות, קירבה, אינטימיות...
    אתה מושך אותה רק כדי שתוכל להתקרב אליה, אם יש משיכה כבר מההתחלה אתה יכול לדלג על זה.
    אחרי 15 דקות של אינטרקציה עם בחורה (סתם זרקתי מספר תחליט אתה לבד), תנסה לחשוב אם היא נמשכת אליך כבר, אם לא, תמשיך עוד קצת ותנסה עוד 15 דקות, אם כן, פשוט תחליט שאתה יוצר יותר נוחות ביניכם מאותו רגע.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

SLAT
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 22:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כלכך מבין ומזדהה.
    יש מצב שלעיתים אפילו שמעת מהבחורות "אתה לא חייב לשחק כל הזמן, תהיה אתה"? לי יצא לשמוע את זה מלא.
    בכל מקרה, הנקודה כאן היא קריעת הלולאה.

כשאתה במצב רוח סטטי וקצת משועמם, מה אתה עושה?
    קופץ מעל מכוניות, עושה שטויות, אומר משהו טפשי.. למעשה אתה קורעה את הרצף האנרגטי שלך ומכניס אותו לקצב חדש - אדרנלין, "ביטחון עצמי" וכו'.

ביכולתך להשתמש באותה צורה כשאתה רוצה לשנות פאזה ולהפוך לרגוע ופתוח יותר עם הבחורה.
    למשל, בכל פעם שאני במקום סגור מפלרטט עם מישהי והיא כבר נמשכה, לפני המעבר לשלב הנוחות אני קם לשירותים, קם שנייה לדבר בטלפון בחוץ ואו הולך לצד שנייה "לקרוא סמס חשוב". הרעיון הוא פשוט לשבור את המצב רוח שהייתי בו, לשנות פאזה, ולהכנס למצב רוח חדש. כשאני הולך לשירותים לדוגמה, אני נוהג לשטוף פנים, להביט על עצמי במראה, להירגע (ע"י נשימות עמוקות) ולכוון את עצמי ע"י מחשבותיי למצב רוח רגוע יותר, עם פחות אקסטזה ואדרנלין, יותר פתיחות ורוגע. אני דואג גם לבוא מצוייד עם מספר נושאי שיחה המעודדים נוחות ופתיחות אחד כלפי השני, כמו למשל "מה שאני משדר לך? ביטחון או ביישנות" אצלי לרוב הן מציינות שביישנות אז זה יותר המון קירבה ופתיחות כי הרי "חשפתי את עצמי" ועכשיו תורה להיחשף יחד איתי. כמובן שנושאי השיחה משתנים בהתאם.

שורה תחתונה, בצע שוויץ' ע"י כך שפשוט תקום משם, לך לצד רגע ושנה פאזה במשחק הפנימי.

BLUE כבר סיפק לך תשובה יפה, רק חשוב לי לחדד את הכוונה, לפחות מבחינתי.
    קח לדוגמה שני בחורים:

האחד משיג עשרה מספרי טלפון לשבוע.

השני לא השיג אפילו מספר אחד בכל חייו אך הוא תמיד אנרגטי, קליל וזורם.

עכשיו, נניח ותומר לבחור השני "אחי, להשיג מספר טלפון מבחורה זה דבר מאוד מאוד קשה ועל-סף הבלתי אפשרי, אל תנסה אפילו".
    ישנם סיכויים גדולים שהוא יאמין לך, הביטחון שלו ירד והוא באמת לא ינסה.. עף-על-פי שיש לו את כל הנתונים להשיג מאו תמספרי טלפון (הרי הוא אנרגטי, קליל וזורם.. נכון?).

לעומת זאת, אם תומר בדיוק את אותו המשפט לבחור הראשון, הוא לא יאמין לך והביטחון העצמי שלו לא יתערער כלל!
    למה? מכיוון שהוא כבר הספיק להיווכח המון פעמים בעובדה שאפשר להשיג מספרי טלפון מבחורות, הוא כבר עשה זאת, ועשה זאת הרבה!
    לא משנה אם אתה תהיה אומן הפיתוי מספר אחת בעולם, לא תוכל לשכנע את הבחור הזה שאי-אפשר להשיג מספרי טלפון מכיוון שהוא כבר השיג, הוא חווה, יש לו "הוכחות" לכך שכן אפשר.

מבחינתי לפחו, זהו ההבדל בין ביטחון העצמי מוצק לביטחון העצמי במצב צבירה גז..
    את האמת, אין כאן שום קשר לביטחון עצמי אלא פשוט למציאות עצמה, המציאות הוכיחה לך שאפשר להתחיל עם נשים, שאפשר לדבר איתן, שהן לא נושכות ושגם אם תהיה במצב רוח לא משהו, עדיין הן ישמחו "להתפתות" על-ידיך. כך שהפתרון לבעיית הביטחון העצמי שלך הוא פשוט, תתחיל עם בנות כשאתה במצב רוח סטטי ומשעמם, בהתחלה זה יקרטע אבל ככל שיחלוף הזמן וככל שתחווה יותר אתה תתחיל להשיג תוצאות ועם תוצאות אי-אפשר להתווכח, מה שיעלה את ה"ביטחון העצמי" מן הסתם.
    אני לא הולך לגעת בחלק השני של התגובה.
    החלק הראשון...
    כואב.

אני שמעתי את הלב שלי נשבר לרסיסים כשקראתי את התגובה הזו.
    כדי לשנות פאזה אתה משנה מקום?
    למה לשנות פאזה?

העובדה שיש לשניכם את הרעיון הזה שצריך לשנות פאזה הוא בגלל שאתם נכנסים לכל העיניין הזה עם הפאזה הלא נכונה, ואז באמצע אתם מבינים שצריך לשנות משהו.
    לא יהיה קל יותר להכנס להכל עם הפאזה הנכונה? - במקום להכנס עם אחת דומה, ואז להתחיל לשנות אותה באמצע, לגרום לבחורה להתבלבל ולהפוך ליותר סגורה בפניכם?
    אם תוכלו לגשת לבחורה עם הפאזה הנכונה מההתחלה, לא תהיה לכם הבעיה הזו. בעצם זה מגיע ממשהו נורא פשוט: אתם נכנסים לכל האינטראקציה עם הרעיון של "יש נוסחא שאני פועל לפיה, אז אני צריך לשנות דמויות" - אם תיכנסו לזה בצורת חשיבה קצת שונה, צורת חשיבה שאומרת "אני נכנס לזה כדי להכיר אותה, ולראות לאן זה מתפתח" יהיה לכם קל יור, כי לא תהיו תקועים ברעיון של לעבור משלב לשלב. אין נוסחא, הכל קליל וזורם.
    אם אתם יכולים ללכת עם מישהי לשירותים של המועדון תוך 10 דקות, אתם באמת תעברו את המודל הזה?
    זו בעיה נורא נפוצה שהמון מתחילים מגיעים לשם: "היא נמשכת אליי מהר מידי!" או "עשיתי כבר את כל הרוטינות והיא עדיין לא מוכנה לשלב הנוחות"
    הרעיון הוא להבין שהכל משתנה מבחורה לבחורה.

אם תמשיך לעשות למישהי שכבר רוצה אותך, את השלבים האלו, היא פשוט תשתעמם - צריך לדעת להתאים את עצמך לבחורה, לדעת להיות הבחור הזה שסוחף אותה מהרגליים, במיוחד כשהיא לא מצפה לכך. אם כולם רגילים להעביר אותה את אותם הדברים, אתם תשעממו אותה אם תלכו לפי המודל המשעמם שלכם.
    תנסו לשבור את המודל! לדחוף את עצמכם לראות כמה רחוק אתם מסוגלים להגיע - זה עיניין של ניסיון ותהיה. בסופו של דבר, אם לא תבחנו את הגבולות שלכם, איך תשתפרו?
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

SLAT
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-06-2011 בשעה 22:26.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

תאמינו לי שאין דבר שאני שונא יותר מלהתייחס לנושא כאל חוברת הרכבת לגו. אני הכי מנסה לשפר חלקים באישיות שלי, אפילו יותר משאני מנסה להשיג בחורות. אבל יש דברים שעדיין קשה לי להבין ואני צריך להיאחז במשהו. הרבה פעמים בחורה נמשכת אליי, ואז אני מרגיש שמיציתי את המשחקיות אבל אני בכל זאת לא לוקח את הקשר שלב אחד קדימה. אני צריך להיות מודע לעצמי, מה אני רוצה ומה המטרה הבאה שלי, ובשביל זה צריך איזשהו בסיס של חומר - במקרה שלי שיטת מיסטר,י שעובדת מה לעשות עפ"י שלבים. מה שסוניק אמר הוא ממש נכון. שאתה כל הזמן משנה פאזה. בהתחלה כשאתה מכיר בן אדם, לא חשוב בחור או בחורה, אתה קליל, מצחיק, "בלתי פגיע". ככל שאתה נפתח לבן אדם, אתה מוותר על עצמך, על האינדיבודאליזם שלך ואתם הופכים שווים לכל דבר ועניין. אני למשל עם ידידות קרובות, לא מסתלבט יותר מידיי ולא משחק משחקים. ועם בחורות חדשות אני כן עושה זאת - לאו דווקא כי אני מעוניין בהן, זה פשוט טבעי ומתבקש.
    "ורד כחול", כשאתה בתוך החבורה הקרובה שלך, אתה מנסה לגבור על האלפא האחר בחבורה? אתה מספר סיפורים? עושה טריקים כדי למשוך תשמת לב? מרשה שיתבדחו על חשבונך מידיי פעם? מנסה לשלוט בשיחה גם כשהיא זורמת?

הקטע על הביטחון העצמי עזר לי מאוד, תודה על העצות.
    נערך לאחרונה על ידי Rooney10; 18-06-2011 בשעה 16:26.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Rooney10 צפיה בהודעה
    תאמינו לי שאין דבר שאני שונא יותר מלהתייחס לנושא כאל חוברת הרכבת לגו. אני הכי מנסה לשפר חלקים באישיות שלי, אפילו יותר משאני מנסה להשיג בחורות. אבל יש דברים שעדיין קשה לי להבין ואני צריך להיאחז במשהו. הרבה פעמים בחורה נמשכת אליי, ואז אני מרגיש שמיציתי את המשחקיות אבל אני בכל זאת לא לוקח את הקשר שלב אחד קדימה. אני צריך להיות מודע לעצמי, מה אני רוצה ומה המטרה הבאה שלי, ובשביל זה צריך איזשהו בסיס של חומר - במקרה שלי שיטת מיסטר,י שעובדת מה לעשות עפ"י שלבים. מה שסוניק אמר הוא ממש נכון. שאתה כל הזמן משנה פאזה. בהתחלה כשאתה מכיר בן אדם, לא חשוב בחור או בחורה, אתה קליל, מצחיק, "בלתי פגיע". ככל שאתה נפתח לבן אדם, אתה מוותר על עצמך, על האינדיבודאליזם שלך ואתם הופכים שווים לכל דבר ועניין. אני למשל עם ידידות קרובות, לא מסתלבט יותר מידיי ולא משחק משחקים. ועם בחורות חדשות אני כן עושה זאת - לאו דווקא כי אני מעוניין בהן, זה פשוט טבעי ומתבקש.
    "ורד כחול", כשאתה בתוך החבורה הקרובה שלך, אתה מנסה לגבור על האלפא האחר בחבורה? אתה מספר סיפורים? עושה טריקים כדי למשוך תשמת לב? מרשה שיתבדחו על חשבונך מידיי פעם? מנסה לשלוט בשיחה גם כשהיא זורמת?

הקטע על הביטחון העצמי עזר לי מאוד, תודה על העצות.
    אתה לא צריך להתייחס לנושא כאל חוברת הרכבת לגו. הבעיה שלך היא שאתה כבר רואה את החוברת, אז אתה מתחיל להרכיב את הביניין שבתמונה - זה מונע ממך להיות יצירתי, לפרוץ גבולות ולהסתכל על הדברים בצורה הרבה יותר מעניינת. אם לא הייתה מודע בכלל לחוברת, היה יכול להיות שיפור הרבה יותר גדול.
    אתה יותר מידי צמוד לבסיס הזה שאתה מדבר עליו, של השלבים שקשה לך לפתוח את הראש ולהסתכל קצת מעבר לזה - לראות שאין כל כך שלבים. מה שאני מנסה להסביר זה שאין טעם לשנות פאזות, אני לא משנה פאזה עם אף אחד - אני נשאר אותו הבנאדם כל הזמן, בין אם אני בחבורה הקבועה שלי, בין אם אני עם אנשים חדשים - וזה עובד.

כשאני עם בחורות שאני לא מכיר, אני לא מדבר איתן בצורה שונה מהידידות הקרובות שלי. אני לא משנה את עצמי. הרעיון הוא לדעת להוריד את המסיכה בפני אנשים שלא מכירים אותך, לדעת להיות עצמך גם בסיטואציות שעכשיו לא נוח לך. ברגע שאתה מסוגל לעשות את זה, אתה מסוגל להפוך את הדברים להרבה יותר קלים.

אני אף פעם לא מנסה להיות אלפא. אני לא מספר סיפורים סתם. אני לא עושה טריקים. אני לא מנסה לשלוט על השיחה.

אתה שם לב איך אתה מדבר? איך אתה מתייחס לדברים?
    אתה מדבר על זה כאילו שכל הזמן אתה צריך להיות השולט בכל מצב, כאילו שאתה צריך להיות זה שמנהיג את כולם כל הזמן. תכונה אחת של מנהיגות זה לדעת מתי לוותר על המנהיגות שלך לטובת הקבוצה.
    אם תפסיק לנסות לשלוט בהכל, ותפסיק לכפות על כולם את האלפאיות שלך, לכולם יהיה הרבה יותר נוח להסתובב איתך.

תשאל את סוניק, הוא יצא איתי.
    מעולם לא שיניתי את צורת ההתנהגות שלי, בין אם זה היה איתו, עם בחורה כלשהי, עם הבחור שישב לידי בספסל, או כל אחד אחר - כי לא הגעתי עם פאזה מסויימת - הגעתי עם רעיון שאומר שאני תמיד נשאר אני, ואני לא הולך להעמיד פנים, לשים מסיכות, לעשות טריקים כדי להיות בשליטה - אני אהיה אני עצמי, ומי שלא אוהב את זה, יכול לחפש את עצמו במקום אחר, שיראה אם אכפת לי או לא.

אני מקווה שאתה מבין את מה שאני אומר.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

בלו רוז, זה יפה מאוד שאתה עצמך בכל סיטואציה, אבל צריך בטחון עצמי גבוה בשביל זה.
    אצלך כנראה האישיות מושכת, אצל הרבה זה לא ככה. אני מכיר אנשים שהם תמיד עצמם, אבל גם עם בטחון הם לא מושכים וכדי להשיג בחורות (או כדי להגדיל ממש את הסיכויים עם בחורות) הם כן צריכים לשחק קצת אחרת. גם בגלל זה קוראים לשחקנים שחקנים.
    אתה הרי משדר למטרה שלך מתח מיני, לא? קינו ושאר ירקות? זה כבר לא כמו איך שאתה מתייחס לידידות שלך.
    יש הרבה צדדים לאישיות שלך, אתה לא יכול להיות אותו דבר כל הזמן.
    נערך לאחרונה על ידי newbie101; 18-06-2011 בשעה 17:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אתה לא צריך להתייחס לנושא כאל חוברת הרכבת לגו. הבעיה שלך היא שאתה כבר רואה את החוברת, אז אתה מתחיל להרכיב את הביניין שבתמונה - זה מונע ממך להיות יצירתי, לפרוץ גבולות ולהסתכל על הדברים בצורה הרבה יותר מעניינת. אם לא הייתה מודע בכלל לחוברת, היה יכול להיות שיפור הרבה יותר גדול.
    אתה יותר מידי צמוד לבסיס הזה שאתה מדבר עליו, של השלבים שקשה לך לפתוח את הראש ולהסתכל קצת מעבר לזה - לראות שאין כל כך שלבים. מה שאני מנסה להסביר זה שאין טעם לשנות פאזות, אני לא משנה פאזה עם אף אחד - אני נשאר אותו הבנאדם כל הזמן, בין אם אני בחבורה הקבועה שלי, בין אם אני עם אנשים חדשים - וזה עובד.

כשאני עם בחורות שאני לא מכיר, אני לא מדבר איתן בצורה שונה מהידידות הקרובות שלי. אני לא משנה את עצמי. הרעיון הוא לדעת להוריד את המסיכה בפני אנשים שלא מכירים אותך, לדעת להיות עצמך גם בסיטואציות שעכשיו לא נוח לך. ברגע שאתה מסוגל לעשות את זה, אתה מסוגל להפוך את הדברים להרבה יותר קלים.

אני אף פעם לא מנסה להיות אלפא. אני לא מספר סיפורים סתם. אני לא עושה טריקים. אני לא מנסה לשלוט על השיחה.

אתה שם לב איך אתה מדבר? איך אתה מתייחס לדברים?
    אתה מדבר על זה כאילו שכל הזמן אתה צריך להיות השולט בכל מצב, כאילו שאתה צריך להיות זה שמנהיג את כולם כל הזמן. תכונה אחת של מנהיגות זה לדעת מתי לוותר על המנהיגות שלך לטובת הקבוצה.
    אם תפסיק לנסות לשלוט בהכל, ותפסיק לכפות על כולם את האלפאיות שלך, לכולם יהיה הרבה יותר נוח להסתובב איתך.

תשאל את סוניק, הוא יצא איתי.
    מעולם לא שיניתי את צורת ההתנהגות שלי, בין אם זה היה איתו, עם בחורה כלשהי, עם הבחור שישב לידי בספסל, או כל אחד אחר - כי לא הגעתי עם פאזה מסויימת - הגעתי עם רעיון שאומר שאני תמיד נשאר אני, ואני לא הולך להעמיד פנים, לשים מסיכות, לעשות טריקים כדי להיות בשליטה - אני אהיה אני עצמי, ומי שלא אוהב את זה, יכול לחפש את עצמו במקום אחר, שיראה אם אכפת לי או לא.

אני מקווה שאתה מבין את מה שאני אומר.
    אני מבין את הרעיון הכללי שעומד מאחורי דברייך, להיו אמיתי ולהיות נאמן לעצמך, עם זאת זה עדיין לא מסתדר לי. פלרטוט למשל זו התנהגות טבעית עם בחורות, אך אתה לא מפלרטט עם ידידות קרובות או בנות משפחה. אני אשמח אם תוכל לתת לי דוגמה מאחד הסטים שהיו לך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי newbie101 צפיה בהודעה
    בלו רוז, זה יפה מאוד שאתה עצמך בכל סיטואציה, אבל צריך בטחון עצמי גבוה בשביל זה.
    אצלך כנראה האישיות מושכת, אצל הרבה זה לא ככה. אני מכיר אנשים שהם תמיד עצמם, אבל גם עם בטחון הם לא מושכים וכדי להשיג בחורות (או כדי להגדיל ממש את הסיכויים עם בחורות) הם כן צריכים לשחק קצת אחרת. גם בגלל זה קוראים לשחקנים שחקנים.
    אתה הרי משדר למטרה שלך מתח מיני, לא? קינו ושאר ירקות? זה כבר לא כמו איך שאתה מתייחס לידידות שלך.
    יש הרבה צדדים לאישיות שלך, אתה לא יכול להיות אותו דבר כל הזמן.
    הרעיון של להיות מושך זה לאמץ זהות מושכת.
    הכוונה היא לדעת מי אתה - בכוונה להיות מושך.

יש לי את האמונות שלי, שגורמות לי להיות מושך - זה מביא אותי להיות מוצלח עם בחורות. אם מישהו הוא עצמו אבל לא מצליח לו עם בחורות, אז הוא פשוט לא יכול להביא את עצמו לחשיבה שמכוונת אותו להיות מושך. אין פה עיניין של אישיות מושכת או לא. תכלס, חלק מהבחורות יחשבו שאני לא מושך, ולא יהיה אכפת לי.

אין לי אף פעם מטרה. אני לא מקטלג בחורה כמטרה. היא לא משהו שאני צד. היא לא משהו בכלל - היא בנאדם. כמוני וכמוך. אני לא מתייחס לבחורה שאני מעוניין בה בצורה שהופכת אותה למטרה.
    בגלל זה אף אחת ואף אחד לא קורא לי שחקן - כי אין לי את הבולשיט מסביב. אני לא משחק, אני פשוט נהנה מלהיות עם הבחורה, זה עיניין של כיף.

אני מתייחס לידידות שלי בצורה קצת שונה מאשר שאני מתייחס לבחורות שאני רוצה. אבל זה לא עיניין של התנהגות. זה עיניין של איך אני רואה כל אחת. זה כמו שתגיד שאני לא מתייחס לגבר כמו שאני מתייחס לאישה. זה נכון. אני גם לא מתייחס לילדה בת 10 כמו שאני אתייחס לבחורה בת 18. יש הבדלים.
    אני מתנהג כמו שאני הייתי מתנהג - ההבדלים היחידים הם בצורה שבה אני רואה את האנשים מסביבי. אם אני רואה את הבחורה בתור מישהי שאני מעוניין בה אז אני הולך להיות יותר מיני איתה - מבלי לשנות את ההתנהגות שלי, אני פשוט הולך לשדר לה דברים יותר מיניים.
    אני לא הולך להתנהג בצורה שונה עם אף אחת -

קשה לי להסביר את זה, אבל אני מקווה שאתם מבינים.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

קשה לי לדמיין שאתה מתנהג אותו דבר עם כולן.
    ברגע שאתה משדר דברים יותר מיניים, אתה כבר משנה את ההתנהגות.
    וחוץ מזה, לדוגמא יש לך חבר שיש לו חוש הומור מסויים, אז אתה תלך בכיוון של החוש הומור הזה (ציני לדוגמא) ולא תספר לו בדיחות KNOCK KNOCK.
    יש לך כמה צדדים, ואתה בוחר להשתמש באיזה צד שנוח לך עם אנשים מסויימים. כמו שעם בנות מסויימות אתה יכול לצחוק על שפיך ועם בנות מסוימות לא. אתה לא תצחק על זה בכל מקרה נכון? כי אתה מסתגל לסביבה...
    ו'מטרה' זה פשוט קיצור למישהי שאתה מעוניין להתחיל איתה.. אני גם לא מסתכל על בנות ורואה עיגול עם פסים.

משתמש מתחיל האוואטר של SexRama
    לייקים
    3
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I Did'nt fail , i found out 9000 ways that does'nt work.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כלכך מבין ומזדהה.
    יש מצב שלעיתים אפילו שמעת מהבחורות "אתה לא חייב לשחק כל הזמן, תהיה אתה"? לי יצא לשמוע את זה מלא.
    בכל מקרה, הנקודה כאן היא קריעת הלולאה.

כשאתה במצב רוח סטטי וקצת משועמם, מה אתה עושה?
    קופץ מעל מכוניות, עושה שטויות, אומר משהו טפשי.. למעשה אתה קורעה את הרצף האנרגטי שלך ומכניס אותו לקצב חדש - אדרנלין, "ביטחון עצמי" וכו'.

ביכולתך להשתמש באותה צורה כשאתה רוצה לשנות פאזה ולהפוך לרגוע ופתוח יותר עם הבחורה.
    למשל, בכל פעם שאני במקום סגור מפלרטט עם מישהי והיא כבר נמשכה, לפני המעבר לשלב הנוחות אני קם לשירותים, קם שנייה לדבר בטלפון בחוץ או הולך לצד שנייה "לקרוא סמס חשוב". הרעיון הוא פשוט לשבור את המצב רוח שהייתי בו, לשנות פאזה, ולהכנס למצב רוח חדש ע"י שינויים פיזיולוגיים. כשאני הולך לשירותים לדוגמה, אני נוהג לשטוף פנים, להביט על עצמי במראה, להירגע (ע"י נשימות עמוקות) ולכוון את עצמי ע"י מחשבותיי למצב רוח רגוע יותר, עם פחות אקסטזה ואדרנלין, יותר פתיחות ורוגע. אני דואג גם לבוא מצוייד עם מספר נושאי שיחה המעודדים נוחות ופתיחות אחד כלפי השני, כמו למשל "מה שאני משדר לך? ביטחון או ביישנות?" אצלי לרוב הן מציינות שביישנות אז זה יוצר המון קירבה ופתיחות כי הרי "חשפתי את עצמי" ועכשיו תורה להיחשף יחד איתי. כמובן שנושאי השיחה משתנים בהתאם.

שורה תחתונה, בצע סוויץ' ע"י כך שפשוט תקום משם, לך לצד רגע ושנה פאזה במשחק הפנימי.
    כשאתה משנה מקום ותנוחה, גם המצב הפנימי משתנה, זה ידוע לכל חובבי ה-NLP.

BLUE כבר סיפק לך תשובה יפה, רק חשוב לי לחדד את הכוונה, לפחות מבחינתי.
    קח לדוגמה שני בחורים:

האחד משיג עשרה מספרי טלפון בשבוע.

השני לא השיג אפילו מספר אחד בכל חייו אך הוא תמיד אנרגטי, קליל וזורם.

עכשיו, נניח ותומר לבחור השני "אחי, להשיג מספר טלפון מבחורה זה דבר מאוד מאוד קשה ועל-סף הבלתי אפשרי, אל תנסה אפילו!". ישנם סיכויים גדולים שהוא יאמין לך, הביטחון שלו ירד והוא באמת לא ינסה.. אף-על-פי שיש לו את כל הנתונים להשיג מאות מספרי טלפון (הרי הוא אנרגטי, קליל וזורם.. נכון?). למה הוא יקשיב לך? מכיוון שאין לו ראיות לכך שאפשר (אין כאן שום קשר לביטחון העצמי).

לעומת זאת, אם תומר בדיוק את אותו המשפט לבחור הראשון, הוא לא יאמין לך ו"הביטחון העצמי" שלו לא יתערער כלל!
    למה? מכיוון שהוא כבר הספיק להיווכח המון פעמים בעובדה שאפשר להשיג מספרי טלפון מבחורות, הוא כבר עשה זאת, ועשה זאת הרבה! לא משנה אם אתה תהיה אומן הפיתוי מספר אחת בעולם, לא תוכל לשכנע את הבחור הזה שאי-אפשר להשיג מספרי טלפון מכיוון שהוא כבר השיג, הוא חווה, יש לו "הוכחות" לכך שכן אפשר.

מבחינתי, זהו ההבדל בין ביטחון עצמי מוצק לביטחון עצמי במצב צבירה גז..
    את האמת, אין כאן שום קשר לביטחון עצמי אלא פשוט למציאות עצמה, המציאות הוכיחה לך שאפשר להתחיל עם נשים, שאפשר לדבר איתן, שהן לא נושכות ושגם אם תהיה במצב רוח לא משהו, עדיין הן ישמחו "להתפתות" על-ידיך. כך שהפתרון ל"בעיית הביטחון העצמי" שלך הוא פשוט, תתחיל עם בנות כשאתה במצב רוח סטטי ומשעמם, בהתחלה זה יקרטע אבל ככל שיחלוף הזמן וככל שתחווה יותר אתה תתחיל להשיג תוצאות ועם תוצאות אי-אפשר להתווכח, מה שיעלה את ה"ביטחון העצמי" שלך מן הסתם.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אתה פשוט הורג אותי איך כל פעם אתה מנסה לכתוב תשובה יפה וארוכה ותמיד מישהו חייב לתקן אותך ומוכיח לך שאתה טועה ומטעה
    אנשים שבסך הכול רוצים עזרה ממישהו שמבין...

אני לא הולך לגעת בחלק השני של התגובה.
    החלק הראשון...
    כואב.

אני שמעתי את הלב שלי נשבר לרסיסים כשקראתי את התגובה הזו.
    כדי לשנות פאזה אתה משנה מקום?
    למה לשנות פאזה?

העובדה שיש לשניכם את הרעיון הזה שצריך לשנות פאזה הוא בגלל שאתם נכנסים לכל העיניין הזה עם הפאזה הלא נכונה, ואז באמצע אתם מבינים שצריך לשנות משהו.
    לא יהיה קל יותר להכנס להכל עם הפאזה הנכונה? - במקום להכנס עם אחת דומה, ואז להתחיל לשנות אותה באמצע, לגרום לבחורה להתבלבל ולהפוך ליותר סגורה בפניכם?
    אם תוכלו לגשת לבחורה עם הפאזה הנכונה מההתחלה, לא תהיה לכם הבעיה הזו. בעצם זה מגיע ממשהו נורא פשוט: אתם נכנסים לכל האינטראקציה עם הרעיון של "יש נוסחא שאני פועל לפיה, אז אני צריך לשנות דמויות" - אם תיכנסו לזה בצורת חשיבה קצת שונה, צורת חשיבה שאומרת "אני נכנס לזה כדי להכיר אותה, ולראות לאן זה מתפתח" יהיה לכם קל יור, כי לא תהיו תקועים ברעיון של לעבור משלב לשלב. אין נוסחא, הכל קליל וזורם.
    אם אתם יכולים ללכת עם מישהי לשירותים של המועדון תוך 10 דקות, אתם באמת תעברו את המודל הזה?
    זו בעיה נורא נפוצה שהמון מתחילים מגיעים לשם: "היא נמשכת אליי מהר מידי!" או "עשיתי כבר את כל הרוטינות והיא עדיין לא מוכנה לשלב הנוחות"
    הרעיון הוא להבין שהכל משתנה מבחורה לבחורה.

אם תמשיך לעשות למישהי שכבר רוצה אותך, את השלבים האלו, היא פשוט תשתעמם - צריך לדעת להתאים את עצמך לבחורה, לדעת להיות הבחור הזה שסוחף אותה מהרגליים, במיוחד כשהיא לא מצפה לכך. אם כולם רגילים להעביר אותה את אותם הדברים, אתם תשעממו אותה אם תלכו לפי המודל המשעמם שלכם.
    תנסו לשבור את המודל! לדחוף את עצמכם לראות כמה רחוק אתם מסוגלים להגיע - זה עיניין של ניסיון ותהיה. בסופו של דבר, אם לא תבחנו את הגבולות שלכם, איך תשתפרו?
    +1

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect