קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 23:00
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה..?
    על ידי LSD בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:16
  3. אני יצליח אתם אומרים?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:17
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:31
  5. מה אתם אומרים על הניק החדש שלי?
    על ידי ~sha{BL}uli~ בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 23:03
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מה אתם אומרים?

ברירת מחדל מה אתם אומרים?

אני בן 18 עובד ב-** כבר בערך חודש אולי קצת פחות ויש שם אחת שעובדת איתי בת 20 רוסייה , מדברת עברית יפה בלי מבטה בכלל וגם קוראים לה מאיה שם ישראלי.

עכשיו נראה לי שהיא מתחילה איתי , זה התחיל בהצעקות קטנות יעני בן מושך לבת בצמות אבל הפוך חחח.
    זה נראה כזה כאילו היא ממש בעיניין שלי היא ממש עושה לי טיזינג טוווב!! ואפילו אמרה לי כמה פעמים משפטים כמו "חולה עלייך" "חיים שלי" וכאלה. או שהיא משחקת איתי/צוחקת עליי או שהיא באמת רוצה.

הבעיה שאם באמת היא עושה את כל זה בשביל להתחיל איתי ושיהיה בינינו משהו זה שהיא רוסייה . אין לי בעיות עם רוסים יש לי גם שני חברים רוסים ובאמתש אין לי בעיה . אבל להיות בקשר זוגי עם רוסיה זה לא פשוט.

מצד שני אם היא עושה את כל זה בשביל לצחוק עלי , אז מה אתם אומרים? מה לעשות עם זה? אני זורם איתה היא נותנת לי עקיצות וגם אני נותן לה אבל כשהיא אומרת לי חיים שלי וכשהיא מפלרטטת איתי ועושה לי טיזינג אני פשוט נהיה לא בפוקוס ולא יודע מה לעשות.

אז מה אתם מציעים לי?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של מיטלוש
    שם פרטי
    מיטל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

אמ. דבר אחד רק שלא הבנתי, למה זה בעיה בזוגיות עם רוסיה? מה לא פשוט אותו דבר? מה אנחנו הרוסים איזה משו מיוחד? XD לא הבנתי פשוט מה ההבדל.
    ההתרגשות הזו שאני נמצאת בה, האויר שמרגיש כל כך משמעותי כששואפים אותו, פעימות הלב המהירות, הרצון הזה שלא דועך.
    בלי-סוף רגשות.
    בלי-סוף מחשבות.
    אבל רק מילה אחת,
    ספרים.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

ציטוט נכתב במקור על ידי מיטלוש צפיה בהודעה
    אמ. דבר אחד רק שלא הבנתי, למה זה בעיה בזוגיות עם רוסיה? מה לא פשוט אותו דבר? מה אנחנו הרוסים איזה משו מיוחד? XD לא הבנתי פשוט מה ההבדל.
    מחזק

אחי, רוסיה או לא, היא עושה לך טוב בלב לראות אותה, כיף לך שהיא משחקת לך במוח! אם היא עושה את זה מתוך העיניין של להתחיל איתך? אין לי מושג, תשאל אותה בצחוק כזה, היא תזרום מן הסתם, ותראה לאן זה מתפתח, או אולי תשאל אותה אם היא רוצה לצאת לאיזה קפה או משו ולאט לאט זה יתגלגל כבר..

בהצלחה!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

משתמש מתחיל האוואטר של מיטלוש
    שם פרטי
    מיטל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    מחזק

אחי, רוסיה או לא, היא עושה לך טוב בלב לראות אותה, כיף לך שהיא משחקת לך במוח! אם היא עושה את זה מתוך העיניין של להתחיל איתך? אין לי מושג, תשאל אותה בצחוק כזה, היא תזרום מן הסתם, ותראה לאן זה מתפתח, או אולי תשאל אותה אם היא רוצה לצאת לאיזה קפה או משו ולאט לאט זה יתגלגל כבר..

בהצלחה!
    צודק ב100 אחוז ^^
    ההתרגשות הזו שאני נמצאת בה, האויר שמרגיש כל כך משמעותי כששואפים אותו, פעימות הלב המהירות, הרצון הזה שלא דועך.
    בלי-סוף רגשות.
    בלי-סוף מחשבות.
    אבל רק מילה אחת,
    ספרים.

זה לא שאני מזלזל ברוסיות או משהו כזה פשוט אני מרוקאי שלם (אולי בגן שלי להיות פרימיטיבי ) היא רוסיה -אני לא רואה את החיבור

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

החיבור שלכם לא חייב להיות בDNA, וזה שאתה מרוקאי לא צריך להצביע על זה שאתה גזען וטמבל.
    תפסיק להתנהג כמו ילד קטן... וחוץ מזה למה שהיא תעשה את זה בשביל לצחוק עליך?
    אתה חי בסרט באמא שלי

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

אתה סותר את עצמך באלף דרכים, אתה אומר שאין לך בעיה שהיא רוסיה ואז מנגד כותב שאין לכם חיבור בגלל שאתה מרוקאי שלם והיא רוסיה מה אתה רציני? זה רק מראה כמה ילדים היום לא חושבים עם השכל ובמקום זה משתמשים בסטיגמות וגזענות פרמטיבית של ספרדים ואשכנזיים.
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 24-06-2011 בשעה 18:17.
    The Pod

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    אתה סותר את עצמך באלף דרכים, אתה אומר שאין לך בעיה שהיא רוסיה ואז מנגד כותב שאין לכם חיבור בגלל שאתה מרוקאי שלם והיא רוסיה מה אתה רציני? זה רק מראה כמה ילדים היום לא חושבים עם השכל ובמקום זה משתמשים בסטיגמות וגזענות פרמטיבית של ספרדים ואשכנזיים.
    לך תילמד הבנת הניקרא! כתבתי שאין לי בעיה עם רוסים אבל קשר רומנטי קשר זוגי עם רוסיה זה מוזר לי .

אבל אני כן פתוח ואני כן רוצה הצעה טובה

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לך תילמד הבנת הניקרא! כתבתי שאין לי בעיה עם רוסים אבל קשר רומנטי קשר זוגי עם רוסיה זה מוזר לי .

אבל אני כן פתוח ואני כן רוצה הצעה טובה
    ומה אני כתבתי חבר? תקרא שוב. קצת התלבלבת למי יש קושי בהבנת הנקרא. אה, ושוב סתרת את עצמך
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 24-06-2011 בשעה 18:39.
    The Pod

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    ומה אני כתבתי חבר? תקרא שוב. קצת התלבלבת למי יש קושי בהבנת הנקרא. אה, ושוב סתרת את עצמך
    יאווו עכשיו אני אכתוב לך את זה יותר ברור בשביל שתבין יותר טוב.

אין לי בעיה בחברת רוסים , אני מתכוון שאין לי בעיה לצאת לבילוי עם רוסים .
    הבעיה שיש לי ואלה התכוונתי זה שירגיש לי מוזר להיות בקשר רומנטי לא חברי רומנטי! עם רוסיה . אני אהיה במין סטאטוס רגשי כזה כאילו אני איזה גבר בגיל העמידה גרוש בפעם השלישית עם ים כסף שלקח רוסיה ונתן לה אזרחות ישראלית חחחחח ככה זה ירגיש לי.

אבל מצד שני אני כן פתוח אולי אני קצת ביישן או פרימיטיבי אבל אני כן פתוח ואני רוצה לשמוע הצעות מה אתם חושבים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

הבעיה שיש לי ואלה התכוונתי זה שירגיש לי מוזר להיות בקשר רומנטי לא חברי רומנטי! עם רוסיה . אני אהיה במין סטאטוס רגשי כזה כאילו אני איזה גבר בגיל העמידה גרוש בפעם השלישית עם ים כסף שלקח רוסיה ונתן לה אזרחות ישראלית חחחחח ככה זה ירגיש לי.

אבל מצד שני אני כן פתוח אולי אני קצת ביישן או פרימיטיבי אבל אני כן פתוח ואני רוצה לשמוע הצעות מה אתם חושבים
    איזה הצעות אתה רוצה?
    שנהפוך אותה למרוקאית בשבלך?
    שנציע לך להפוך אתה למרוקאית?
    מה אתה רוצה?!
    היא רוסיה
    אתה מרוקאי
    לא מתאים לך קשר כזה ? סבבה
    מתאים לך קשר כזה? סבבה
    אבל מה אנחנו יכולים להציע

משתמש מתקדם
    לייקים
    13
    נקודות
    52

באמא שלי אתה ילד גזעני שמושפע מסטיגמות. מי אמר שכל הרוסיות זונות? אין מרוקאיות זונות? מי אמר שאין מרוקאיות שמתחתנות עם עשירים רק בשביל כסף? אמא שלי פולנייה ואבא שלי נולד במרוקו ועלה לארץ בגיל 5 ותאמין לי שום דבר לי מוזר אצלם ולא אצלי תצא מסרט שאתה חיי בו כולנו ישראליים ולא משנה מאיזה עדה אתה. יש לך משהו אליה? תנסה מקסימום לא יצליח או תיפרדו.
    נערך לאחרונה על ידי omrixomri; 25-06-2011 בשעה 18:27.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,438 | הודעות: 8,151,020 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect