טוב הכנתי בישבילכם מדריך על איך לעשות כסף ויראלי ברשת(ויראלי=מתפשט)אני מפרסם את הפוסט הזה כי זה שיטה מעולה בישבילכם שאפשר להרויח ממנה הרבה מאוד כסף מאות דולרים וגם אני מרויח ממנה כסף והמטרה שלי זה לפרסם את זה אליכם כי ככה אני מרויח כסף וככה גם את תרויחו כסף.
שלב ראשון=למי שלא מכיר את האתר ClikBank אז הגיע הזמן שהוא יכיר זה אתר של תוכניות שותפים שמוכרים בוא כול מיני דברים ועל כול מכירה מקבלים כסף(עמלה).
טוב עכשיו תירשמו לאתר הזה תלחצו באתר sing up ותמלאו את הפרטים פרטים נכונים ואז תאשרו את המשתמש שלכם
באימייל.
השלב השני=זה ללכת באתר למעלה איפה שרשום sing up להרשם רשום גם marketplace תיכנסו לשם,אחרי שנכנסתם לשם אתם צריכים להכנס בצד לקטגוריה של-bisunnes&E-marketin אחרי שנכנסתם לקטגוריה אתם תראו כול מיני הצעות ואתם צריכים לבדוק שרשום למטה gravitin:מעל 400 וליד זה רשום את אחוז המכירה שאתם מרויחים מכמה שהמוצר עצמו עולה למשל:אם אתם לוקחים מוצר שעולה $100 ואתם מרויחים ממנו 50% למכירה אז אתם תרויחו בסך הכול 50$ אם מכרתם את המוצר.
שלב שלישי=אחרי שמצאתם משהו עם graviti מעל 400 תלחצו promote יופיע לכם חלון ובוא תרשמו בראשון רק את השם משתמש אל תרשמו כלום בשני ואחר כך הוא יתן לכם קישור תעתיקו את הקישור הראשון ותשימו אותו איפה שהוא או בפנקס רשימות למשל,אחר כך תיכנסו לאתר שלקחתם תראו את הכותרת שרשומה למעלה ותרשמו את הכותרת במילים שלכם בנוסח קצת שונה יותר.
שלב רביעי=תכנסו לקובץ הזה:http://www.instantviralincome.com/do...ome%20Onlin e
אם פניתם אלי והבאתי לכם את הקובץ תעשו שמור ואחרי זה אתם תראו קובץ שרשום בוא הרבה באנגלית תלכו לדף השני או השלישי ותראו הכי למטה רשום:place your ad here תלחצו על זה אחרי זה יכנס לכם לאתר שמה אתם שמים את האימייל שלכם אחרי זה אתם מוסיפים את הקישור שאמרתי לכם לשמור מ-clickbank שמים אותו שם ואחרי זה אתם שמים את הכותרת שאמרתי לכם לרשום במילים שלכם לאתר ולוחצים לאשר וזהו.
עכשיו איך אתם מרויחים מזה כסף אתם לוקחים את הקובץ שיש לכם אחרי שנרשמתם אתם נותנים אותו לכול מי שאתם מכירים ואומרים לו לעשות את אותו פעולה שאמרתי לכם לעשות בכול המדריך הזה ואחרי זה כול מי שעושה את הפעולה הזאת אתם תרויחו עליו את האחוז כסף שהרוחתם ממכירה בקליקבנק וכול מי שנרשם תחתכם אתם תרויחו עליו כסף אז כדי להביא כמה שיותר אנשים.ודרך אגב כול זה לוקח רק 20 דקות לא הרבה זמן!מקווה שתצליחו ותבינו אני כבר הרוחתי מזה איזה 100$!אם יש שאלות אפשר לרשום אשמח לענות על הכול!

-bisunnes&E-marketin אחרי שנכנסתם לקטגוריה אתם תראו כול מיני הצעות ואתם צריכים לבדוק שרשום למטה gravitin:מעל 400 וליד זה רשום את אחוז המכירה שאתם מרויחים מכמה שהמוצר עצמו עולה למשל:אם אתם לוקחים מוצר שעולה $100 ואתם מרויחים ממנו 50% למכירה אז אתם תרויחו בסך הכול 50$ אם מכרתם את המוצר.
ציטוט ההודעה
קצת מסובך..