היי לכולם,
בזמן האחרון לא ממש הייתי פעיל מחמת חוסר זמן, ולכן לא היה לי כל כך הרבה זמן לענות לשאלות או לפרסם דיווחים.
בעיקר לא פרסמתי דברים כי לא חשבתי שקרו לי דברים מעניינים שאני יכול לחלוק כדי להעביר דבר כזה או אחר, אבל לפני מספר ימים קרה לי מקרה ממש מעניין, אז החלטתי לשתף אתכם ולחלוק איתכם - מי יודע, אולי תיקחו מכאן כמה נקודות ללב ותשפרו את הגיים שלכם.
זה היה ביום רביעי בערב. היינו ארבע חבר'ה, אני, עוד בחור ו2 בחורות. חזרנו מהסלסה, והחלטנו ללכת לגלידה כולם ביחד. התחלנו ללכת ברחובות של בעיר אשדוד, ועברנו ליד פיצריה. ראיתי בבבת עיני, בחורה ממש חמודה שיצרה איתי קשר עין, אבל כיוון שהייתי עם החברים שלי והיינו בדרך למקום מסויים, לא יכלתי לגשת.
למזלי, הגלידה הייתה סגורה. החלטנו לאכול פיצה אחרי הכל. נכנסו לפיצריה, הזמנו, ויצאנו החוצה להתיישב. ראיתי שהבחורה הייתה עדיין שם אז ניגשתי אליה, ואל החברים שלה.
הסט עצמו היה בנוי מ2 בחורות וגבר. כן! גבר! בסט! זה אפשרי!
אני ממש לא זוכר איך פתחתי. זה לא היה עיניין גדול, אבל עד כמה שאני יכול לזכור פשוט תפסתי כיסא, אמרתי להם שלום והתיישבתי. שאלתי את אחת הבחורות מה שמה, היא ענתה לי בשם ציני כלשהו. שאלתי את הבחורה השניה. ואז את הבחור שגם ענה לי בשם ציני כלשהו. אז למטרת המשחק גם אני קראתי לעצמי בשם ציני, למרות שהשם שלי היה מאגניב הרבה יותר. הם היו בריטני וג'ורג' ואני הייתי קרלוס. לא מגניב? =]
משם התחילה להתגלגל שיחה. בעיקרון הבחורה ששמתי עליה עין אמרה לי שהגשר השתלם, אבל מעולם לא היה לי גשר. העיניין השולי שצריך לראות כאן הוא שהיא הסתכלה לי על השיניים - בגלל שחייכתי. זה עוזר ומשדר אנרגיה ממש חברותית.
דיברתי איתם על הא ודא, בכללי סיפרתי להם על כיתה ג', ואז התחילו מכות עם שוטרים, אז דיברנו גם על זה, וכולנו חייכנו ונהננו. אחרי זה הם שאלו אותי מה השם האמיתי שלי ונפתחנו אחד לשני בצורה יותר אמיתית. כמובן שהבחור הרגיש קצת לא נוח איתי אז הקדשתי לו גם קצת תשומת לב ואפילו אמרתי לו שאני אוהב אותו לחצתי לו את היד.
אחת הבחורות אמרה לי שאני נורא נורא חברותי ושהיא לא פגשה מישהו כמוני בחיים, אז כמובן שזה רק סימן טוב.
שמעתי את השם שלי מהפיצריה, הפיצה שלנו הייתה מוכנה. קמתי כדי ללכת לקחת אותה, אבל אמרתי להם שאני אביא להם חיבוק לפני שאני הולך לאכול. הבאתי חיבוק קודם לבחור, ואז ל2 הבחורות.
אני לא יודע למה אבל פשוט לא התכוונתי לסגור מספר, כמו שאמרתי להם התחילת השיחה "מזמן לא פגשתי אנשים חדשים". אז פשוט התכוונתי ללכת כשאחת מהבחורות אמרה לי: "רגע! מה השם משפחה? אני אוסיף אותך בפייסבוק" - ואז הבחורה השניה אמרה לי "יואו יש לך שרשרת יפה!"
2 הדברים האלו הם דיי קריטיים כי מה שהן רצו זה שאני אשאר איתן עוד קצת, והן רצו לשמור איתי על קשר. אז קבעתי עם הבחורה ללכת לקנות שרשרת ביחד, והיא אמרה לי שהיא תפתח פייסבוק במיוחד בשבילי. (לומר את האמת, היא עדיין לא הוסיפה אותי, אבל לא ממש אכפת לי, בכל מקרה לא רציתי משם כלום. או שאולי סתם השתפנתי? החלטה שלכם).
דבר אחר שאני רוצה לציין. הבחורה שחייכה אליי, אמרה לי שהיא זיהתה אותי ממקום כלשהו. ואז זה בא לידיעתי שהיא מלצרית באיזה מקום שהלכנו לאכול בו. היא אמרה לי שהיא נורא נהנתה כשהיינו שם, ושהנעמנו את זמנה בעבודה.
זו נקודה ממש חשובה - תהנו בכל מקום שאתם הולכים אליו, אנחנו חיים בארץ קטנה, יכול להיות שהמלצרית תזהה אתכם אחר כך, ויהיה לכם גיים חלק יותר סתם ככה. =]
זה הכל לדיווח של היום.
אם יהיו לי דברים מעניינים אחרים לחלוק, מבטיח להביא.
תהנו~

ציטוט ההודעה