מישהו יודע האם מינוס של 23,000-25,000שח של ההורים בבנק יעזור לי להוציא ת"ש 5-7 על מנת לעבוד ולעזור להם (כולל הכנסה נמוכה של ההורים ואח תלוי אחד שלא עובד) ?
מישהו יודע האם מינוס של 23,000-25,000שח של ההורים בבנק יעזור לי להוציא ת"ש 5-7 על מנת לעבוד ולעזור להם (כולל הכנסה נמוכה של ההורים ואח תלוי אחד שלא עובד) ?
|
|
שלום לך,
אני דיי בטוח שעם מצב כלכלי שכזה,
יתנו ללך ת"ש 7 בשביל שתוכל לעבוד ולממן את המשפחה.
כמובן שעליך להודיע על המצב שלך לצבא,
אתה הודעת כבר?
או שאפילו צו ראשון לא עברת עדיין?
One Shot - One Kill
מנסיון הצבא יגיד לך אח שלך בבית למה הוא לא עובד? למה אתה צריך לעזור שהוא יכול לעזור והוא עוד גר בבית? זה לא משנה שהוא עצלן ושלא אכפת לו כי גם לצבא לא אכפת,ות"ש על מצב כלכלי לרוב לא מקבלים אלא מקבלים אישור עבודה לרוב..וזה גם תלוי בתפקידך הנוכחי וביציאות שלך
[CENTER]
אח שלי לא עובד כי יש לו בעיה נפשית שפטרה אותו מהצבא בכלל ו2 האחים שלי האחרים סטודנטים שלא יכולים לעזור ההורים צריכים לעזור להם ואני חייב לעזור למי אני צריך לפנות, ואני בסדיר כבר, תודה.
אני מניח שיתנו לו בגלל המצב בכלכלי תפקיד כזה
שהוא יוכל לשרת קרוב לבית.
ות"ש 5 הוא יוכל להוציא(אני מניח),
וזה גם לא נראלי משנה האח הזה שלו, כי יש לו סכום נכבד של כסף של חוב בבנק (של ההורים).
וגם לך תדע בן כמה האח אולי הוא קטין.
עריכה: ת'רואה, אח שלו לא יכול לעבוד ושני אחים אחרים סטודנטים.
בקיצר אח שלו, אל תדאג,
הצבא אולי פישר לא קטן אבל הוא יתן לך תפקיד שתוכל לשרת קרוב לבית,
כדי שתוכל לעבוד.
אתה גם צריך לעבוד במקום מסודר שהכסף יזרום לבנק לא עבודה שחורה.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 27-06-2011 בשעה 21:54.
One Shot - One Kill
האח לא קטין יש לו בעיה והוא מוכר בביטוח לאומי וגם לאבא שלי יש נכות 50% מוכר ביטוח לאומי לא יודע אם זה יכול לעזור לי. למי צריך לפנות ?
עריכה: כן השאלה האם יתנו לי ת"'ש כלשהו שאני לא יסגור שבתות או לילות כדי שאני יוכל לעבוד כל ימות השבוע כי זה חוב לא קטן וכבר מתחילים להציק מהבנק
נערך לאחרונה על ידי s0d; 27-06-2011 בשעה 21:57.
אם המצב הוא כזה אתה יכול לנסות להוציא על הקטע של הנכות ת"ש שאתה חייב להיות בבית לעזור להם+לעבוד כי אין באפשורתם בריאותית לעשות זאת,בעקרון אני לא מבין למה אתה מבזבז את הזמן שלך פה במקום לפנות למשקית ת"ש שלך זה לא כזה סיפור
[CENTER]