היי אנשים יקרים
המאמר הבא מתייחס בעיקר למתחילים שבינינו אבל יכול לעזור בעצם לכל אחד - תקראו , תפנימו ותיישמו.
מאמר ראשון שאני כותב כאן בפורום אחרי ששמתי לב שהרבה שאלות-לחץ רצות כאן בפורום..
- "אם מישהי מציעה לי לצאת..."
- "מה תעשו במצב של חברה"
- "מה אני צריך לעשות כשפילים נופלים מהירח ואחי הקטן רוקד טנגו" - קודם כל תירגע !
משהו שדי חשוב להבהיר לכל המתחילים בתחום זה שרוגע היא מילת מפתח.
תסתכלו רגע על איך חברים שלכם שלא יודעים להתחיל עם בנות מדברים עם בחורה , ולעומת זאת איך ה'אלפא שבחבורה' מדבר איתה.
ה-AFC :
שימו לב שה-AFC הממוצע מדבר מהר , תשובות קצרות , לא מנסה לפתח את השיחה יותר מדי ומנסה "לחתוך" כמה שיותר מהר.
השיחה מלחיצה אותו והוא מנסה לצאת מהסיטואציה הזו , שמלחיצה אותו כל כך כמה שיותר מהר . היא מהווה עול בשבילו.
האלפא :
לעומתו , האלפא רגוע , מחייך , מדבר בנינוחות , שואל שאלות ומוביל את השיחה.
יש הבדל ניכר בין צורת הדיבור ומה שכל אחד מהבחורים משדר.
ה-AFC לחוץ והוא משדר לבחורה שהוא מנסה לחתוך את השיחה. עם הגישה הזו , למה שהיא תפנה אליו בפעם הבאה?
מצד שני , האלפא מחייך , יוצר אווירה רגועה נינוחה וכייפית... כייף לבחורה לדבר איתו !
זה הבחור שכשהבחורה תראה אותו מהצד השני של הרחוב היא תקרא לו , תרוץ אליו ותקפוץ עליו עם חיבוקים ונשיקות.
נסה לדמיין את זה רגע , ותבין על מה אני מדבר.
הסיטואציה של כולנו כאן היא (או לפחות הייתה) משהו בסגנון הזה:
בשלב מסויים בחיים שלך אתה מרגיש שאתה לא ממצה את עצמך.
אתה לא מצליח עם נשים ,
אין לך כל כך הרבה חברים כמו שהיית רוצה,
אתה לא מצליח בלימודים או בעבודה,
ואתה לא מבין למה ?! למה הוא מצליח ואני לא?
זה משהו שלא עשיתי בסדר? אולי בכלל נולדתי ככה ואין מה לעשות?
כל הלחץ הזה לא תורם לשום דבר !
הוא לא יוביל אתכם לשום מקום !
לפתוח סט כשאתה רגוע יכפיל את הסיכויים שלך להצלחה. עוד לפני שבכלל עשית משהו.
'בחורה תשכב עם מי שלא עושה עניין מלשכב איתה'
זה באמת המפתח. להיות רגוע. לא לעשות עניין משיחה עם בחורה. תחשבו על זה רגע - ממה יש לעשות עניין?
למה לעשות מכל דבר אפרוח ?
להיות רגוע = לבוא באנרגיות הכי מתאימות או הכי קרובות ל'מתאימות' לסיטואציה.
תנסו להבין את זה שבנאדם רגוע הרבה יותר מצליח עם נשים.
אין כאן אמצע. - זה הכל תלוי במה שאתה משדר.
בן אדם לחוץ שרק מנסה לחתוך את השיחה כל הזמן לא יצליח עם נשים.
בן אדם שבא בגישה כבדה ואדישה , ומביא לסט אנרגיות שליליות לא יצליח עם נשים.
מצד שני - בן אדם שבא בגישה היפראקטיבית מדי ומביא לסט אנרגיות גבוהות מדי גם לא יצליח ברוב המקרים.
צריך לדעת להיות רגוע ולהתאים את עצמך ואת האנרגיות איתן אתה בא לסיטואציה.
לדוגמא - במסיבה יש אנרגיות גבוהות , בביתספר/בבית קפה האנרגיות נמוכות יותר.
אם ננסה לבנות סקאלה של רמות האנרגיות והגישה איתה אתה יכול לבוא לסט , זה יראה משהו בסגנון הזה :
אדיש ----> רגוע ----> לחוץ
אדיש זה לבוא 'רגוע מדי' , אפשר לומר. לא אכפת לך מכלום ואתה מביא איתך אנרגיות כל כך כבדות שלבחורה כבר לא נעים לדבר איתך. אתה איך לומר את זה בעדינות.. מבאס אותה.
יותר מזה - כשאתה בא בגישה אדישה אתה לא מוביל את השיחה ולא מנסה לקדם לשום מקום.
לחוץ זה כמו שזה נשמע - לבוא לחוץ. לנסות לחתוך כמה שיותר מהר את השיחה ולא לקדם עניינים ולהוביל את השיחה.
רגוע זה המצב שאמור להיות Default אצלכם. תבואו תמיד רגועים. אחר כך , אחרי שתפתחו את הסט תתאימו את הגישה שלכם והאנרגיות לאנרגיות שיש בסט.
כשאתם באים רגועים אתם לא מאיימים והסיכויים שלכם להצליח עולים בהרבה !
אוקיי , להיות רגוע.. חכם גדול.. אבל איך עושים את זה ?!
אם הגעתם עד לכאן , אני מאמין שאתם מסכימים איתי.
להיות רגוע באמת משפר את סיכויי ההצלחה שלך. אבל חוכמה גדולה להגיד 'להיות רגוע'...
זה כמו להגיד למובטל 'תשיג כסף'.
אז איך עושים את זה? :
איך להיות רגוע?... תאמין לי שאני מבין אותך. זאת שאלה גדולה מאוד - איך להירגע לפני יצירת קשרים עם נשים?
זאת באמת שאלה גדולה שמקיפה נושאים רבים :
לדעת איך להגיב במקרים מסויימים , איך להתגבר על פחד גישה , פחד לקדם עניינים ,
ובעצם כל פחד שקשור באינטראקציה עם נשים.
אבל רגע , משהו כאן לא מסתדר..
מצד אחד גילית עולם חדש שפספסת עד עכשיו.. גילית שאתה יכול לשנות את מי שאתה... אתה יכול להיות 'מי שתמיד חלמת להיות' (סליחה על הקיטצ'יות).
הבנת איזה עולם מופלא פספסת , ואתה להוט לגלות אותו , ללמוד ולנסות !
ומצד שני אומרים לך להירגע ?!
איך זה מסתדר?
הפתרון הוא פשוט !
גילית את הפיקאפ ? עזוב אותו ועכשיו !
בשבוע הקרוב , מרגע שאתה מסיים לקרוא את המאמר הזה אתה לא קורא יותר שום דבר שקשור בפיקאפ.
כן כן , זה יישמע לך כסתירה שנוגדת את כל מה שאתה מאמין וחושב עכשיו - אבל זה הפתרון !
מהניסיון שלי - יותר מדי ללמוד בבת אחת ('בלהט הרגע') גורם לבלבול ולנזקים שאחר כך תצטרך לתקן בשטח.
אם תלמד ותלמד ותלמד - ואני יודע בדיוק מה אתה חווה עכשיו.
כשהעולם הזה נגלה אלייך אתה רק רוצה ללמוד עוד ועוד ועוד ולדעת ה-כ-ל !
אבל אל תלמד הרבה בבת-אחת.
אתה תגיע לשטח ותתבלבל עם מושגים , יתחילו לעלות לך שטויות לראש 'היא מראה לי IOI או IOD , אני עושה לה עכשיו נג או קוקי פאני? אני צריך לעשות DHV ?'
המון המון שטויות.
אתה רק מתחיל בתחום , כל הדברים האלו עדיין לא רלוונטיים בשבילך.
כרגע - אתה יודע שיש דבר כזה 'פיקאפ' , יש לך אוצר בידיים. יש לך את הכלים להצליח עם אישה.
עצם הידיעה הזאת שתוכל ללמוד איך להתחיל עם נשים כבר אמורה להביא לך בטחון מספיק בשביל השלב הראשון לפחות.
כמו שלא בונים בית ביום אחד - ככה גם בפיקאפ. לא בונים חיים ביום אחד. לא לומדים הכל בבת-אחת. לאט לאט , מתחילים מהבסיס.
אוקיי , אז עזבת את הפיקאפ - מה אתה עושה בשבוע הזה?
בשבוע הזה מה שתעשה הוא : תבנה אורח חיים.
מהו אורח חיים?
הדרך בה אתה רואה את החיים שלך וחי אותם.
לפי הסיטואציה המתוארת בתחילת המאמר , המצב די בקרשים , ואתה צריך להתחיל מהבסיס.
תזכור כלל מפתח אחד - בלי חברים אין חברות.
אם לא יהיו לך חברים , אל תצפה שיהיו לך ידידות וחברות. אתה צריך שיהיו לך קשרים .
תתחיל מקשרים עם בני מינך ורק אז תיצור קשרים עם המין השני.
תגובות רבות שכתבתי מדברות על המושג פגישת דרך אגב (אתה מוזמן לרפרף בתגובות שלי כאן בפורום)
המושג נזכר גם בFAQ הקטגורי תחת השאלה 'איך להזמין אותה לצאת?' (עיין כאן)
אבל איך תוכל להזמין אותה ל'פגישת דרך אגב' אם אין 'דרך אגב' להזמין אותה אליו?
תחשוב על זה - איך תוכל לצרף בחורה אל החיים שלך אם אין לך ממש חיים משל עצמך?
תתחיל לבנות את החיים שלך !
במהלך השבוע הקרוב - תצא כל הזמן החוצה. לאו דווקא פיקאפ. לאו דווקא בנות.
צא עם חברים.
לך לים. לך לקניון לסיבוב עם החברים. לך למסיבה.
תתחיל לבנות לעצמך חיים ולהתרגל להנות !
תפתח לעצמך תחביבים , תירשם לחוגים וקורסים שאתה אוהב.
תתפלא כמה שהדברים האלו יעזרו לך !
הנה כמה נקודות קטנות שמה שציינתי למעלה ישפר אצלך :אז איפה נכנס הפיקאפ?
- יהיה לך איך למלא את היום שלך ולא תשב כל היום ותאונן. לא תמלא את כל היום שלך במחשבה על בחורה שהיית רוצה ופשוט תלמד להנות מהחיים שלך.
- בחוץ , מחוץ לבית - אם זה בים , בבית קפה , בקניון , ואפילו סתם ברחוב - הסיכויים שתיצור קשרים ותפתח את המעגל החברתי שלך הרבה יותר גבוהים מאשר אם תשב בבית.
- אתה תהיה הרבה יותר רגוע כי להצליח עם נשים לא יהיה הדבר המרכזי בחיים שלך. הוא לא יהיה כל החיים שלך. אתה יודע שגם אם לא הצלחת לפתוח סט , 'עדיין יש את השיעור מנדולינה עם סטס מחר ב-2'. זה ידוע שבן אדם שעסוק ברוב שעות היום בדברים שהוא אוהב לבצע הוא רגוע יותר ונינוח יותר.
- יהיה לך אוטומטית כמה נושאים לדבר איתם על הבחורה , מה שמחליש באופן משמעותי את פחד-הגישה שלך.. שאלות כמו 'מה אני אגיד לה?' , 'על מה נדבר?' ייעלמו או לפחות יעלו אצלך בתדירות נמוכה יותר.
- אתה מפסיק לפחד ממה שיקרה ומתבסס על זה שאתה בן אדם שאוהב להנות.
- יהיה לך לאן להזמין את הבחורה .
מדי פעם תיכנסו , תקראו קצת ומיד תצאו לשטח ליישם.
כל פעם שתקראו משהו תצאו ותבדקו אותו. תחלקו לכם את הכל לפרקי פרקים.
אני מאמין שמה שנבנה מהר נהרס מהר. לכן אם תקראו הרבה אבל לא תצאו לנסות מה שלמדתם - בשטח תצטרכו לבנות הכל מההתחלה וכל המושגים שלמדתם יבלבלו אתכם.
לפני שתבנו את הגג , תבנו קודם את עמודי הבסיס של הבית !
כאן נגמרה החפירה...
לקח לי כמה שעות לכתוב את המאמר ואני מקווה שהוא יעזור לאנשים כאן בפורום להירגע קצת , להוריד הילוך ולהנות מהחיים.
אחרי הכל , את הנופים היפים ביותר רואים כשלוקחים 2-3 דקות של הפסקה ומביטים לצדדים במקום לדהור קדימה.
תחשבו על זה![]()

ציטוט ההודעה