אני לומד בקורס של "לחמן"
במבחן פתיחה קיבלתי 416
ובמבחן אמצע 474
מה אתם אומרים יש השתפרות ?
כמה אני עוד יכול להשתפר מקסימום [כמה נק'] ?
אני לומד בקורס של "לחמן"
במבחן פתיחה קיבלתי 416
ובמבחן אמצע 474
מה אתם אומרים יש השתפרות ?
כמה אני עוד יכול להשתפר מקסימום [כמה נק'] ?
|
|
יש לך שיפור של כמעט 60 נקודות. זה שיפור טוב.
תלמד חזק וטוב עד סוף הקורס ואני מאמין שתוכל להתקרב ל550.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
כל הדברים האלה זה שטויות, כל החישובים לא שווים כלום.
תעשה הכי טוב שאתה יכול, תלמד הכי חזק שאתה מסוגל ובסוף תקבל תוצאה טובה.
שלום חבר,
הערכות הציונים הללו, נשענות בעיקרן על אחוזי הצלחה אבסולוטיים (מוחלטים) המבוססים על מס' התשובות הנכונות שענית מסך כלל השאלות שהיו בבחינה.
הן אינן משקקלות נתון חשוב מאוד (שלא ניתן באמת לכמתו) והוא עובדת היות הציון האמיתי בבחינת האמת שלך "יחסי"!
בבחינה הפסיכומטרית אתה נמדד לא יחסית לעצמך בלבד (כמה ענית נכון) אלא ביחס למידת ההצלחה של נבחנים אחרים (וההשוואה מתייחסת לעותקים השונים של הבחינה כמו גם למספר מועדים אחורה). את זה לא ניתן לנבא.
עובדה נוספת היא שלא ניתן לנבא כי "רמת הביצוע שלך ביום הבחינה" תהיה זהה לזו שביצעת ביום הבחינה שאותה הזכרת.
לפיכך, הייתי ממליץ לך להתמקד בעיקר בנתון השיפור, ולנסות להשתפר כמה שיותר יחסית ליכולת האישית שלך, וביום הבחינה לתת את הכל.
מקווה שעניתי על שאלתך...
אם תרצה הסברים נוספים, אשמח לעזור,
בהצלחה,
נערך לאחרונה על ידי OK פסיכומטרי; 07-09-2011 בשעה 18:21.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
מדובר בשני מבחנים שונים הבודקים יכולות שונות. לא ניתן לכמת או להמיר את הציון הפסיכומטרי לכך.