קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] חדש בתחום , כמה שאלות
    על ידי Num32 בפורום כסף ברשת
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-11-2011, 10:10
  2. הייי חדש פה כמה שאלות
    על ידי dhtdht128 בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-04-2011, 23:26
  3. [שאלות] אני חדש אז כמה שאלות
    על ידי Mr.YeLLoW בפורום כסף ברשת
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-08-2008, 01:56
  4. [שאלה] חדש במשחק, כמה שאלות
    על ידי delusion בפורום Maple Story
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 31-07-2008, 21:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

אהלן חדש בתחום - כמה שאלות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אהלן חדש בתחום - כמה שאלות

היי אני Getadoze אני חדש בכל תחום הפיק אפ...
    אני לקראת סיום הספר "המשחק של ניל שטראוס" ואני קורא במקביל את תאוריית מיסטרי באנגלית
    ויש לי את רוב החומר שאני צריך.. כולל את כל הספרים של דיאנג'לו ואת כל המאמרים והספרים של רוס ג'פריס
    כולל תכניקוט NLP שעדיין לא למדתי אבל יש לי את המידע הנחוץ על זה.. מה שאני כן רוצה לשאול... יש עוד איזשהו פורום של פיקאפ כאן בארץ שנחשב לגדול? כי זה הפורום הראשון שנתקלתי בו וישר נרשמתי.. יש עוד פורומים שהייתם ממליצים עליהם? לא בקטע של פרסום פורום אחר או משהו כזה אלא באמת אם יש פורום גדול של הקהילה של אפ"אים אז אני אשמח לדעת ואשמח אם תשלחו לי בהודעה פרטית.
    וגם..
    איך הייתם ממליצים לי להיתגבר על הפחד הזה של "לגשת" כי מעבר לזה יש לי את היכולת להמשיך וליצור עניין כשאני בסט ליצור משיכה ולהמשיך את הסט הלאה.. מה שכן אני לא מצליח לאזור את האומץ.. מה אני צריך לעשות?

ודרך אגב שמעתי את הקלטת של Gambler - Approaching Confidence ואני לא יכול להגיד שזה עזר לי במיוחד
    או שאולי לא שמעתי אותה מספיק פעמים.. בכל מקרה ממש אשמח אם תתנו עצות איך להיפטר מה "פחד גישה" הזה..
    נערך לאחרונה על ידי Getadoze; 28-06-2011 בשעה 18:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

זאת התשובה הכי מועילה שאני יכול לתת לך

לעשות את זה

בהתחלה בקטן כמו "מה השעה" ואז לדברים גדולים יותר עד ל"את ניראת נחמד ורציתי לבדוק אם יש בך יותר מהיופי"

תחשוב על זה כשיש מולך קפיצת בנג'י אתה הולך הבייתה ושומע קלטת להתגבר על הפחד מהקפיצה?

או שאתה פשוט קופץ?

אז אני ממליץ לך לבחור בפיתרון היותר מהיר שזה פשוט לעשות את זה

יש גם פתרונות ב Nlp אבל אני לא מומחה גדול בנושא אז...

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה.. כן בגדול אני מבין שהפתרון זה פשוט ללכת ולעשות את זה... למרות שאני מאמין שפתיח כמו "את ניראת נחמד ורציתי לבדוק אם יש בך יותר מהיופי" לא כל כך יעבוד לי.. ככה אני חושב.

ואם כבר בנג'י... חחח עשיתי בנג'י בניו זילנד.. הבנג'י הרביעי הכי גבוה בעולם.. ולא היססתי לשניה.. ברגע שעליתי לשם והוא ספר לי 3..2..1 קפצתי ישר!
    סתם ככה שתדע

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Getadoze צפיה בהודעה
    היי אני Getadoze אני חדש בכל תחום הפיק אפ...
    אני לקראת סיום הספר "המשחק של ניל שטראוס" ואני קורא במקביל את תאוריית מיסטרי באנגלית
    ויש לי את רוב החומר שאני צריך.. כולל את כל הספרים של דיאנג'לו ואת כל המאמרים והספרים של רוס ג'פריס
    כולל תכניקוט NLP שעדיין לא למדתי אבל יש לי את המידע הנחוץ על זה.. מה שאני כן רוצה לשאול... יש עוד איזשהו פורום של פיקאפ כאן בארץ שנחשב לגדול? כי זה הפורום הראשון שנתקלתי בו וישר נרשמתי.. יש עוד פורומים שהייתם ממליצים עליהם? לא בקטע של פרסום פורום אחר או משהו כזה אלא באמת אם יש פורום גדול של הקהילה של אפ"אים אז אני אשמח לדעת ואשמח אם תשלחו לי בהודעה פרטית.
    וגם..
    איך הייתם ממליצים לי להיתגבר על הפחד הזה של "לגשת" כי מעבר לזה יש לי את היכולת להמשיך וליצור עניין כשאני בסט ליצור משיכה ולהמשיך את הסט הלאה.. מה שכן אני לא מצליח לאזור את האומץ.. מה אני צריך לעשות?

ודרך אגב שמעתי את הקלטת של Gambler - Approaching Confidence ואני לא יכול להגיד שזה עזר לי במיוחד
    או שאולי לא שמעתי אותה מספיק פעמים.. בכל מקרה ממש אשמח אם תתנו עצות איך להיפטר מה "פחד גישה" הזה..
    היי. השיטה הכי טובה - היא לא לחשוב. (יש על זה מאמר שלם בבלוג שלי - לינק בחתימה).
    פשוט לא לחשוב על כך שאתה עומד לגשת, לא להתחיל להריץ תרחישים בראש.

XAN

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כן כן אני יודע שהשיטה הכי טובה היא לא לחשוב.. ומכיר את שיטת ה 3 שניות ואני בטוח שזה עובד...

טוב אם אני כל כך בטוח שזה עובד אז למה אני לא מיישם אותה...
    רוב המצבים שהגעתי לסט עד עכשיו... היה כי הסט איכשהו הגיע אליי.. דרך חבר, ידידה, מכר, או כל דבר אחר..
    אבל לא באמת באתי..ראיתי..תקפתי.. לא יישמתי את חוק ה 3 שניות עדיין. אבל מה שאני באמת מאמין זה שברגע שעושים את זה
    אחרי כן זה רק הולך ונהייה יותר ויותר קל..

נכון?

Getadoze

No guts..No Glory

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect