אני קונה בקרוב מחשב ב 8000 שקל בערך ורציתי לדעת איך להגן עליו.
אני מפחד מהפסקות חשמל ונפילות מתח שישרפו לי את המחשב, אילו אמצעים לנקוט כדי להגן עליו
אני קונה בקרוב מחשב ב 8000 שקל בערך ורציתי לדעת איך להגן עליו.
אני מפחד מהפסקות חשמל ונפילות מתח שישרפו לי את המחשב, אילו אמצעים לנקוט כדי להגן עליו
|
|
אתה חייב לקנות אל ספק עדיף לבזבז עוד 150 שקל ולהיות רגוע שמשו ב 8000 שקל לא יהרס לך
זה לא ממש עוזר לי, אני רוצה לדעת מה לקנות, דגם וגם 150 שקל נראה לי קצת לא?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם אתה קונה מערכת בכזה תקציב, אני מאמין שאתה קונה גם ספק על רמה, שבו יש מערכות קיימות למניעת נזקים במקרה של הפסקת חשמל.
אם אתה עובד עם מסמכים לרוב, וקבצים שחשובים לך ובמקרה של אי הגעת חשמל סדיר למחשב ואתה חייב את הכמה דקות האלו בשביל לשמור את כל המסמכים ולגבות במידת הצורך מה שאתה צריך אל ספק יעשה את העבודה ויתן לך כמה דקות פעולה נוספות (הזמן תלוי בצריכה של המחשב ובהספק האל ספק)
כמו כן, אתה תצטרך לשלם יותר מ150 שקל כדי לקבל אל ספק איכותי.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הרבה יותר מ150 שקל זה התקציב לאל פסק.. אין אל פסק של 150 שקל.. כמו שדור כבר אמר ספקים איכותיים מגיעים היום עם שלל מנגנוני הגנה.. כמו כן תוספת של 80 שקל תספק לך מגן נחשולי מתח שמתחבר בין התקע לשקע.. וזה מוצר חובה בעיני לכל ציוד אלקטרוני יקר ערך.
אל פסק בעיני זה מצרך מומלץ לכל מי שידו משגת.. לי אישית אין.. כי אין לי ת1000 שקל לבזבז.
אם יש לך תקנה נזק זה לא גורם
אני משתמש באל פסק 650
סתכל פה:
.home-tec.co.il/search.asp?Qsearch=%E0%EC+%F4%F1%F7&qmanufact
זה שווה כל שקל, בעיקר לי שאני גרפיקאי ויכול להפסיד הרבה על כל הפסקת חשמל