תקשיבו אני בן 16 ואנלי מושג למה אבל בזמן האחרון כמעט כל נערה שאני פוגש, אם זה בים, במסיבה, באוטובוס, בכל מקום פשוט מנסה להתחיל איתי, ואני לא מהילדים שכל היום עם ידידות, בנות וכל הדברים האלה.
עד היום לא היית לי חברה חוץ מפעם אחת בכיתה ג' ואתם יודעים איך זה שאתה בן 8 ומאוהב, מכינים ביחד שיעורי בית ונשיקה בלחי..
קיצור הינה כמה דברים שקרו ..
ביום האחרון לבצפר כל נער היה בים מן הסתם, נסענו חברים, הבאנו קצת שתייה, נרגילה, אמרנו יאלללה להתפרק אין בצפר.
ישבנו על החול עישנו נרגילה, באה מישהי התחילה לשאול אותי "מאיזה בצפר אתה", "איפה אתה גר", "מה הפייסבוק שלך" כל השטויות האלה.
בדרך חזרה מהים סתם מישהי מהאוטובוס התחילה לדבר איתי, דיברנו איזה 10 דקות, שהגעתי לתחנה שאני אמור לרדת בה, היא לקחה לי את הפלאפון רשמה את המיספר שלה והוסיפה דרך הפייסבוק שלי מהאייפון אותה בפייסבוק.
לפני יומיים מישהי שאנלא מכיר בפייסבוק הוסיפה אותי, סתם שאלתי אותה "מכירים?" היא עושה לי "לא אבל יש לנו כמה חברים משותפים וראיתי תמונה שלך, אתה ניראה ממש טוב אז הוספתי D:"
בקיצור אנלא הטיפוס שעד היום זה קרה לו, אני פשוט לא ממש יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה.
אני צריך להתקשר ? להזמין אותה לסרט ? מה אני אמור לעשות עם הדברים האלה...
אם אפשר משהו קטן, לא להתחלי עם קטילות של "מה ? יא'אפס לך זיין אותה" וכל הדברים האלה, פשוט צריך כמה עצות של מה לעשות במצב כזה כי אף פעם לא נקלעתי אליו.. תודה.

ציטוט ההודעה