אז ככה, עשיתי הזמנה מחברה בשם Abercrobie & Fitch ושילמתי להם עם VISA נטענת שבה היו כ90$ והיה' לי גם בBALANCE של הPAYPAL כ150$ קצת יותר ובקיצור הקניה' הסתכמה ב250$ בערך.
אבל טעיתי בפריט אחד, לקחתי אחד יותר מדי יקר אז ביקשתי לבטל את ההזמנה והם שלחו לי מיי'ל ואמרו שהם ביטלו.
אבל לא קיבלתי שום הודעה על החזר או החזר לא בPAYPAL ולא בVISA הנטענת.
אז הלכתי להיסטוריה ולחצתי על המסנן All Activity Including balance כלומר בעברית כל הפעילויות כולל יתרה, ושם מצאתי תשלום שלי לPAYPAL היה' כתוב לי You have paid 150$ to Paypal With Paypal מה זה אומר?!?!?!?
איך אני מקבל עכשיו החזר על הכסף כולל החזר על הכסף מהVISA???
שלחתי להם טיקט אתמול והם לא ענו לי.. אם הפתרון היחיד הוא טיקט אז בבקשה תעזרו לי לנסח ולמה הם לא ענו לי(זה לא שניסחתי כל כך לא טוב אני די טוב באנגלית..)??
עוד דבר: אני רואה גם תשלום על סך 250$ (הקניה') לAbercrobie & Fitch וכתוב: הסוג: הזמן אל (Order to) מצב תשלום: ממתין (Pending) (מה זה אומר שזה ממתין?) ועל התשלום לPaypal כמו שאמרתי מקודם (ממש מוזר לא הבנתי מה זה אומר) כתוב לי סוג: "תשלום יתרה ממתינה עד" (Pending Balance Payment By) ומצב תשלום: "הושם" (Placed)..
מה זה אומר? זה אומר שאני יקבל את הכסף תוך כמה זמן כי ביקשתי מהם לבטל את ההזמנה והם אמרו שהם ביטלו!
אמרתי להם שלא קיבלתי החזר והם אמרו שלא חויי'בתי והכסף צריך להגיע(אם הבנתי נכון)..
בקיצוררררררררררררררררררררר איך לקבל את הכסף שלי 250$!??!?!?!?! לפתוח תלונה?? איך עושים את זה??
תודה תודה רבה מראש!!!!

ציטוט ההודעה