שלום לכולם !
אני רוצה אתר שמביא כסף מצפיות בסרטונים ביוטיוב או במקומות אחרים מינימום פיאווט הכי נמוך שיש לכם והכי הרבה כסף מקבלים על כל צפייה .
תודה לעוזרים !
|
|
וווואיבחייאת תפסיקו לפתוח על זה אשכולות.
אוקיי בוא נעשה השוואה ככה:
Videobb משלם לך 10$ על 10.000 צפיות דרך ישראל וסופר את הצפיות כמו שצריך. (עשיתי שם כבר 100$)
VideoZer משלם לך 10$ על 1.000 הספירה שלו גרועה וממש על הפנים , נראלי שאני בקרוב לא אעלה לשם יותר. (יש לי 74 העלאות ורק 4.33$)
MegaVideo מביא בתמורה חשבונות פרימיום ואם מגיעים להרבה נק' מקבלים כסף, הוא סופר את הצפיות עד 24 שעות מאז שהעלאת את הסרט.(עשיתי הרבה נק' אבל לא כסף.)
לדעתי VideoBB הכי טוב לבנתיים והכי אמין. : )
אם אתה מפרסם באתרי חו"ל:
יש לך עוד הרבה אתרים כמובן כמו : VideoWeed/MovShare/Novamov/DivxStage/VidBux/Vidxden/Xtshare
לעוד שאלות תשאל בפרטי.
חח כל האתרים שהבאתי לך אלה אתרים שמקבלים עליהם כסף ע"י העלאת סרטים/סדרות או כמו שאתה אומר (סרטונים).
Videobb אמרת שאתה לא רוצה, אז אל תשתמש
VideoZer זה אתר עם נתונים יותר טובים מ Videobb אך פחות מומלץ מבחינת הספירה של הצפיות
Megavideo יותר לנק'...
ואין לי אחרים אלה היחידים שהכי טובים לישראל כמובן יש שרתי 18+ שגם עליהם מקבלים כסף.....
אתם בעצם נרשם,ויש לך אפשרות להוריד תוכנה.
שאתה מוריד את התוכנה אתה מתחבר דרכה ליוטיוב,וזה אוטומטית צופה בסרטונים,Subscribe,לייק וכו'.
תקבל על כל סרטון בן 1-7 קרדיטים,תוכל להמיר את הקרדיטים האלה לכסף או להוסיף סרטון משלך.
אתה יכול להפעיל את זה ימים ולילות וזה לא מפריע לך,רק תכבה את הקול ביוטיוב וזהו.
נערך לאחרונה על ידי Quiet; 14-07-2011 בשעה 17:41.
אשכול שלי בפורום הזמנות ....
אתה מעוניין לקרוא את המדריך המפורט שלי
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 15-07-2011 בשעה 02:18.