|
|
למה לכולם קוראים MULE?
חחח קטלני
אך מתי כבר תבחיני
בין הטוב והרע ותביני
אני לא אלוהים לא אינני
אני רק בן-אדם אוהב הנניספוילר:
מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית
מה מוזר בזה?
Lia Sinchevici
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני ראיתי עבר שם אחד ישראלי אמר מציאה!!! כל הישראלים כנסו FM 5 !!!! חחחחחחחחחחחחחחח
OMG זה הסוף של מייפל באחד מהקירות של פריון יש נבואה שאם יבואו 3 GM בלי סיבה או אזהרה שבוע לאחר מכן יגיע S.C
ואז כל מייפל יסגר לתמיד!!!!!! כולם לבזבז את בכסף לעשות את מה שלא הספקתם לעשות מהר!!!!!!!!!!
מה הריגוש כולה 3 GM לא יודע איזה שלושה אנשים בלי חיים החליטו לנסות להתחבר....
או שפשוט 3 אנשים קיבלו קידום והפכו לGM בחברתנו היקרה אם כי מגעילה את נפשות המתים NEXON והם רצו לבדוק את השטח
או שאמרו להם לבדוק את השטח או שזאת הייתה סתם בדיקה שגרתית בגלל שבשבועיים האחרונים יש בעיות עם הFM אז הם רצו לבדוק את זה....בכל מקרה כולה 3 GM מה הסיפור הם אפילו כמעט ולא זזו!!!! הם זימנו משהו? הם אמרו משהו????
לא! אז מסכנתי היא : למי אכפת!!!!! אבל נו טוב אם זה מה שמרגש אותך.....טופי
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
ממש ממש מוזר פעם אחרונה שראיתי זה היה ליפני הביג באנג שהם הסבירו לכולם וזרקו מלאא דברים..
יש מצב הם מחפשים אנשים שמשתמשים בAUTO TALK (המרצ'רים)
Game Over
ספוילר:
[/CENTER]
זה ניראה לי בגלל הDC HACKERS שיש ב FM כל הזמן אז הם רצו לבדוק את זה
http://www.AWSu rveys.com?R=170788 תורידו את הרווח ותירשמו בשביל להשיג כסף חינם מלמלא שאלונים באינטרנט!
גם אני ראיתי Gm אחד אתמול ב- FM in Windia![]()
חחח חנונים XD מה אתם מתלהבים?! XDDDD חח כל אחד מעלה פה סיפורים גם אני ראיתי "כן אני זוכר שראיתי כמה לפני הביג בנג הם הסבירו וזרקו מלא דברים" חח די נו איזה ילדים מסכנים אתם XDDD
זה לא Gm's זה אקרים עושים את זה, זה לא באמת Gm's.
זה אקרים !!
וואי נראה לי שפרצו לי וגנבו לי 1.5 ביל !!!
מקווה שיהיה רולבאק