אני מתגייס לקרבי ורציתי לדעת האם הצ'מדן שאני מקבל מהצא מספיק טוב או שמה כדאי לקנות תרמיל?
אני מתגייס לקרבי ורציתי לדעת האם הצ'מדן שאני מקבל מהצא מספיק טוב או שמה כדאי לקנות תרמיל?
|
|
לאן אתה מתגייס?
ובלי קשר לדעתי אל תקנה כלום עד שלא תדע מה בידיוק אתה צריך.
אתה תסתדר מצויין עם כל תיק גב גדול שתמצא בבית או אצל חברים- לפחות עד שתבין מה השימושים שלך.
אני אישית נגד תיקי גב גדולים של 75-100 ליטר. זה ענק וזה מוגזם. מהבסיס לוקחים רק כביסה(לבנים, מדים, מצעים-סדין, ציפה) ומחזירים את אותה כביסה נקיה שלא תופסת מקום בכלל.
אתה תסתדר יופי עם הצ'מידאן מהבקו''ם, ככה או ככה בסוף מסלול אתה כנראה תקבל תיק, בהצלחה![]()
לחטיבת כפיר.
הבעיה היא שכשאני אגיע לבקו''ם ויעמיסו עליי את הציוד הצבאי אני אצטרך לסחוב אותו איכשהו הביתה.
עכשיו הצ'מדן הצבאי הוא לא נוח לסחיבה, הסתדרתם יופי בלי תרמילי גב משופרים במהלך השירות שלכם?
את הציוד שמנפיקים לך בבקו"ם לא צריך לקחת הביתה.
הביתה אתה לוקח רק דברי ערך, דברים שנחוצים לך גם בבית (מכונת גילוח) וכמובן כביסה.
גם הצ'ימידן מתאים לסחיבה של כל הציוד אבל הוא ענק ולא נוח סחבתי אותו חודש וחצי עד שהתאפסתי על עצמי והתארגנתי על תיק קטן.
אני אישית הסתדרתי עם התיק ה"קטן" הזה:
http://adiv.biz/aecommerce/c5201/93824.php
משום מה הוא לא כזה קטן ונכנס שם ציוד לחודש וחצי.
לא אורטופדי ולא נעליים התיק ייבלה על הגב שלך בידיוק שעתיים בחודש. 5 דק' הליכה מהאוטובוס לטדי. משם לעוד אוטובוס עוד 3 דק' וככה במצטבר הוא לא עליך בכלל.
הפרקטיות צריכה להיות בגודל הקומפקטי ובשימושיות שלו.
אני לא חושב שצריך לקנות את התיקים הללו, אתה יכול להתארגן על תיק כלשהו של חברים/אחים למשך שנה, בד"כ בטקס סוף מסלול מחלקים תיקים למסיימים.
מחלקים תיקים קטנים בבקו"ם? יפה.
מנעול לא באמת מונע גניבה, מי שיחפוץ בתיק יעלים אותו או יעשה קרע בבד ויקח מה שהוא רוצה.