שלום לכם, ברצוני לפרוק את כל מה שעבר עלי ב5 שנים האחרונות.
עליתי לכיתה ז' בלי חברים לחטיבה חדשה, נותק הקשר עם החברים מהבית ספר היסודי.
הייתי בכיתה של ערסים גמורים וחנונים גמורים אז התחברתי לחנונים והפכתי להיות בתחתית של התחתית של השיכבה.
לא היו לי חברי אמת, הציקו לי בהפסקות, עשו לי את המוות ולא היה לי כיף בכלל.
לא היתה לי חברה לא התנשקתי ואפילו נשיקת שלום לא היתה לי.
החטיבה מבחינה חברתית היתה גהנום, אבל מבחינת לימודים הפצצתי היו לי ציונים טובים..
עליתי לכיתה י' והקשר עם החברים מהיסודי התחדש, הם היו ערסים ממש ממש מקובלים.. הסתובבתי איתם ואפשר להגיד שהשתנתי והכרתי אנשים מהשיכבה החדשה אבל לא הייתי ממש מראה נוכחות ביציאות איתם כי הם היו "מעלי", ואחרים שהציקו לי כשהייתי בחטיבה סתמו את הפיות וקיבלו גם מכות לפעמים מחברים שלי הערסים.
ממש השתנתי, אבל ידעתי שבתוכי אני לא קשור לערסים.
הכרתי גם אנשים חכמים מהכיתה שלי מהנדסת תוכנה ורכשתי שם חברים חדשים והכרתי בנות כי ידעתי שאני הולך להשתנות בכיתה י' ואין דרך חזרה.
בכיתה י' נפגשתי לראשונה עם בחורה לבד שהיא מאזור אחר בארץ ואחד החברים הערסים שלי הכיר לי אותה..
ממש פחדתי ישבתי ורעדתי ולא ידעתי על מה לדבר בכלל אבל היתה נשיקת שלום וחשתי הגבר שבגברים !!.
בכיתה י"א נפגשתי עם מלא בחורות שהכרתי בפייסבוק לרוב והיו סטוצים של נשיקות וכו' והייתי בשוק מעצמי שבחטיבה הייתי אותו בנאדם חנון עם משקפיים ובגדים עלובים שמציקים לו.
בכיתה י"ב נפגשתי עם מישהי והתמזמזנו וזה כמעט נגמר בFC אבל היו רק חירמונים והתרגשתי מאוד ידעתי שסוףסוף אני גבר ועשיתי שינוי בחיים שלי
באותה שנה רכשתי 2 חברים קרובים שאחד מהם בדיוק כמוני היה איתי באותו חטיבה והיה סמרטוט ועכשיו יש לו חברה והוא בנאדם אחר עם ביטחון ואנחנו ממש חברים טובים.
נסענו לבומבמלה ומתחם ***** שינה לנו תחיים והתחלתי לצאת למועדונים והייתי בשוק מעצמי הפכתי להיות מילד חנון בחטיבה למרכז הערב שכוסיות על באות לרקוד איתו !!

ציטוט ההודעה