שלום לכולם ! תוך שני דקות בPTC אני גבר מרוויח 5 סנט בלי בעיה. תמונה :[IMG][/IMG] מינימום פיאוט זה חמש סנט והרשמה לאתר זה גם 5 סנט ... SO EASY אני רוצה להרוויח דולר בשני ימים שזה לא בעיה יש מיליון הרשמות ואין מקסימום הרשמות ביום .
נערך לאחרונה על ידי Uploadin; 31-07-2011 בשעה 16:01.
כל הכבוד חחח אך אם אתה רוצה להרוויח כסף זה לא הדבר למרות שזה כסף קטן ולדעתי אסור לזלזל בכל סנט וסנט בכל מקרה כל הכבוד!
נכתב במקור על ידי gadosh6 שלום לכולם ! תוך שני דקות בPTC אני גבר מרוויח 5 סנט בלי בעיה. תמונה :[IMG][/IMG] מינימום פיאוט זה חמש סנט והרשמה לאתר זה גם 5 סנט ... SO EASY אני רוצה להרוויח דולר בשני ימים שזה לא בעיה יש מיליון הרשמות ואין מקסימום הרשמות ביום . כל הכבוד. ואסור לינק מפנה בפורום הראשי. נכתב במקור על ידי בניון כל הכבוד חחח אך אם אתה רוצה להרוויח כסף זה לא הדבר למרות שזה כסף קטן ולדעתי אסור לזלזל בכל סנט וסנט בכל מקרה כל הכבוד! לינק מפנה ואתה לא מצנזר? קראת חוקים?
נכתב במקור על ידי בניון כל הכבוד חחח אך אם אתה רוצה להרוויח כסף זה לא הדבר למרות שזה כסף קטן ולדעתי אסור לזלזל בכל סנט וסנט בכל מקרה כל הכבוד! אני חושב שבשני דקות 5 סנט זה מגניב לאלה חחח תחשוב עם אתה חורש כל היום אתה יכול להגיע ל 50 דולר נכתב במקור על ידי Uploadin כל הכבוד. ואסור לינק מפנה בפורום הראשי. לינק מפנה ואתה לא מצנזר? קראת חוקים? סליחה
נערך לאחרונה על ידי gadosh6; 31-07-2011 בשעה 16:03.
נכתב במקור על ידי Uploadin כל הכבוד. ואסור לינק מפנה בפורום הראשי. לינק מפנה ואתה לא מצנזר? קראת חוקים? אני קראתי חוקים, בכלל לא ראיתי שהיה לינק אחד
נערך לאחרונה על ידי בניון; 31-07-2011 בשעה 16:05.
אפשר קישור? (לא מפנה.. אסור )
נכתב במקור על ידי MusicFucker אפשר קישור? (לא מפנה.. אסור ) מישהו פה נכנס לתת פורום ? o.O http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=756280
כל הכבוד XD
חוקי הפורום