קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-05-2006, 07:22
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-05-2006, 20:03
  3. (אני לא מבין למה אי אפשר להוריד gunz???)
    על ידי RT-clan בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-02-2006, 20:54
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 16:40
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

למה לא אנלא מבין ?

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ברירת מחדל למה לא אנלא מבין ?

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...79#post6989679

אני לא מבין למה מנהל ראשי אחד מחליט אם כן יהיה את זה או לא..
    ראיתם שאז בעיניין הלייקים כל פעם מנהל ראשי אמר "לא, לא, לא" ובסוף זה כן יצא לפועל..
    אז במקום לתת תשובה של "לא" כי הרי זה הכי פשוט.. תדונו על זה בהנהלה שלכם.. תפתחו הצבעה או משהו ותיראו אולי זה כן שווה.. הרי בסך הכל זה חלק מהתפקיד שלכם.
    כמו שמנהלים ממלאים את כל התפקידים שלהם, גם אתם צריכים לעשות את זה, אתם אמורים לנהל את הפורום, לדאוג לו.. אם בא בנאדם ומציע רעיון, השקיע וחשב על משהו, ואתם אומרים "לא, כי זה סתם", זה ניראלי תשובה הכי הכי מטומטמת שיכולה להיות.. קשה לפתוח דיון בהנהלה שלכם, לחכות יומיים ולראות תשובות ?

ואני מבקש לא לנעול את האשכול אחרי שאתם נותנים תשובה.. אולי אני ארצה להגיב.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 10-08-2011 בשעה 23:18.

לשעבר 'Like

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...79#post6989679

אני לא מבין למה מנהל ראשי אחד מחליט אם כן יהיה את זה או לא..
    ראיתם שאז בעיניין הלייקים כל פעם מנהל ראשי אמר "לא, לא, לא" ובסוף זה כן יצא לפועל..
    אז במקום לתת תשובה של "לא" כי הרי זה הכי פשוט.. תדונו על זה בהנהלה שלכם.. תפתחו הצבעה או משהו ותיראו אולי זה כן שווה..

ואני מבקש לא לנעול את האשכול אחרי שאתם נותנים תשובה.. אולי אני ארצה להגיב.
    בשביל זה הסמכות לענות לך ישנה בידי המנהל הראשי, על פי שיקול דעתו הוא מחליט מה טעון דיון בפורום ראשיים ומה לא,
    במקרה הזה אני חושב כמו עומר שאין פה מקום לדיון.
    בכל מקרה זו הסמכות שלנו.

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    בשביל זה הסמכות לענות לך ישנה בידי המנהל הראשי, על פי שיקול דעתו הוא מחליט מה טעון דיון בפורום ראשיים ומה לא,
    במקרה הזה אני חושב כמו עומר שאין פה מקום לדיון.
    בכל מקרה זו הסמכות שלנו.
    כן אבל גם אתם יכולים לטעות לא ? אולי לך זה ניראה חרא רעיון, אבל למנהל ראשי אחר או מנהל אתר זה יראה כמו משהו שכדאי ליישם, שכדאי להכניס למערכת.
    עזוב את זה אם זה בסמכותך או לא.. אני באמת חושב שאתם צריכים לטפל בהצעות מהסוג הזה שבאות כאן יום יום ביותר אכפתיות.
    אני הגעתי למצב שאנלא מציע יותר כי דיי כמה אפשר לקבל "לא, זה סתם" או איזה תירוץ ? לא משנה מה מציעים, אתם אוטומתית אומרים לא ואל תגיד לי שזה לא נכון כי זה נכון.
    לא ניראלי שהיה מיקרה חוץ מהלייקים שקיבלתם בתור "הצעה" לפורום.. תקן אותי אם אני טועה אבל אתם פשוט אומרים אוטומתית לא להצעות במשוב.

ואם אפשר שמנהל אתר או ליאור או אפילו אור יראה את האשכול הזה.. כי זה יכול לשנות את כל הפורום אם תיקחו את זה לתשומת ליבכם, ואני באמת מעדיף שליאור או אור יתנו לי מענה.[ כמובן שגם תגובה של ראשי או מנהל אתר יתקבלו בברכה, אבל אני פשוט מבקש שגם אחד מהם יגיב אם זה אפשרי].

*ולפי הלייקים אני חושב שיש עוד 2 משתמשים שמסכימים איתי כאן ואני בטוח שיש עוד הרבה.. אז באמת תיקחו את זה לתשומת ליבכם ולא כמו עוד אשכול רגיל.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 10-08-2011 בשעה 23:29.

לשעבר 'Like

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    כן אבל גם אתם יכולים לטעות לא ? אולי לך זה ניראה חרא רעיון, אבל למנהל ראשי אחר או מנהל אתר זה יראה כמו משהו שכדאי ליישם, שכדאי להכניס למערכת.
    עזוב את זה אם זה בסמכותך או לא.. אני באמת חושב שאתם צריכים לטפל בהצעות מהסוג הזה שבאות כאן יום יום ביותר אכפתיות.
    אני הגעתי למצב שאנלא מציע יותר כי דיי כמה אפשר לקבל "לא, זה סתם" או איזה תירוץ ? לא משנה מה מציעים, אתם אוטומתית אומרים לא ואל תגיד לי שזה לא נכון כי זה נכון.
    לא ניראלי שהיה מיקרה חוץ מהלייקים שקיבלתם בתור "הצעה" לפורום.. תקן אותי אם אני טועה אבל אתם פשוט אומרים אוטומתית לא להצעות במשוב.

ואם אפשר שמנהל אתר או ליאור או אפילו אור יראה את האשכול הזה.. כי זה יכול לשנות את כל הפורום אם תיקחו את זה לתשומת ליבכם, ואני באמת מעדיף שליאור או אור יתנו לי מענה.[ כמובן שגם תגובה של ראשי או מנהל אתר יתקבלו בברכה, אבל אני פשוט מבקש שגם אחד מהם יגיב אם זה אפשרי].
    זה ממש לא נכון, אני יכול להראות לך שתי אשכולות מהתקופה האחרונה שדווקא נטינו לקבל את ההצעה, במקרה אחד לבסוף היא נדחתה ובמקרה השני ההצעה מתממשת בימים אלה.
    בכל מקרה חייבים להבין דבר אחד, לכל רעיון יש את הצד הזוהר, המיוחד והמקורי שלו, ומהצד הזה הוא נראה נפלא ומקסים;
    אבל בדרך כלל יש גם את הצד השני, יש את החסרונות שאי אפשר להתעלם מהם שלא יתנו להצעה להתממש בצורה טובה ומושלמת, ואנחנו לא יכולים לנהל את הפורום על בערך, לכן רק רעיונות שהם נעדרי חסרונות מכל הבחינות יתממשו; מה לעשות שהנטייה של המשתמשים היא לראות תמיד את הצד המקסים של הרעיון שהבריק במוחם ולהתעלם מהחסרונות שלו, לכן נוצרה מין תדמית כאילו אנחנו שוללים כל דבר ללא סיבה.
    רעיונות באמת מושלמים יתבצעו, אבל מה לעשות שבאמת אין הרבה כאלה...

בכל מקרה אני אפנה לפה מנהל אתר.

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    זה ממש לא נכון, אני יכול להראות לך שתי אשכולות מהתקופה האחרונה שדווקא נטינו לקבל את ההצעה, במקרה אחד לבסוף היא נדחתה ובמקרה השני ההצעה מתממשת בימים אלה.
    בכל מקרה חייבים להבין דבר אחד, לכל רעיון יש את הצד הזוהר, המיוחד והמקורי שלו, ומהצד הזה הוא נראה נפלא ומקסים;
    אבל בדרך כלל יש גם את הצד השני, יש את החסרונות שאי אפשר להתעלם מהם שלא יתנו להצעה להתממש בצורה טובה ומושלמת, ואנחנו לא יכולים לנהל את הפורום על בערך, לכן רק רעיונות שהם נעדרי חסרונות מכל הבחינות יתממשו; מה לעשות שהנטייה של המשתמשים היא לראות תמיד את הצד המקסים של הרעיון שהבריק במוחם ולהתעלם מהחסרונות שלו, לכן נוצרה מין תדמית כאילו אנחנו שוללים כל דבר ללא סיבה.
    רעיונות באמת מושלמים יתבצעו, אבל מה לעשות שבאמת אין הרבה כאלה...

בכל מקרה אני אפנה לפה מנהל אתר.
    אם אתם תבצעו הצבעה בניכם ותגיעו רובכם הגדול למסקנה שזה באמת רעיון חסר תועלת והחסרונות מתעלות על היתרונות אז אין לי שום דבר נגדכם.
    בכלל לא באתי נגדכם כאן, אני רק מבקש שתתייחסו קצת יותר להצעות של משתמשים.
    אתם יודעים כמה פעמים הציעו את הרעיון של הלייקים וכל פעם הוא נידחה ונידחה ונידחה ונידחה ובסוף.. הינה הוא עלה וזה אחד הדברים הטובים שקרו כאן באטרף בתקופה האחרונה, כל החסרונות שידברתם עליהם שהמערכת לייקים תגרום בכלל לא היו.
    אין שום ירידה בכמות התגובות, כל מי שעושה לייק גם מגיב אחר כך [אולי אולי אולי הוא לא יגיב, אבל בדרך כלל כן מגיבים].

אני אשמח אם ליאור או אור יתנו חוות דעת בנושא.

ד"א שימו לב לכמות הלייקים.. אני לא חושב שזה היה עד עכשיו באשכול במשוב.. כניראה שאני לא היחיד שחושב ככה.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 11-08-2011 בשעה 00:33.

לשעבר 'Like

יו"ר הקהילה
    לייקים
    182
    נקודות
    560
    פוסטים בבלוג
    1

לקחנו לתשומת ליבנו, תודה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,713 | הודעות: 8,206,306 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect