חבר שלי צריך פריצה לוואלה.
תציעו נקודות אבל לא לעוף..
מי שבאמת מוכן ובאמת יודע שישלח לי פרטית ואני יביא לו את האימייל.
חבר שלי צריך פריצה לוואלה.
תציעו נקודות אבל לא לעוף..
מי שבאמת מוכן ובאמת יודע שישלח לי פרטית ואני יביא לו את האימייל.
|
|
רציני אף אחד פה לא יודע לפרוץ?
אנחנו צריכים את זה די דחוף.
אף אחד לא יודע הכל חירטוטים...
GShock
מה אתה ביישן? אתה מתקשר אליהם,ומוכיח להם שזה משתמש שלך.
כמו שם,סיסמא קודמת,אימיילים שאתה זוכר שיש במשתמש,מתי נפתח,מה היה האימייל הראשון וכאלה.
מי שמתבייש מתייבש.
טחח לך תחפש. חוק עלק. כאילו מי ידע שפרצת.
סך הכל האימייל של חבר שלי והוא נפרץ.
בקיצור עזוב אל תגיב פה יותר
מה קשור ביישן?(אגב אין להם מספר טלפון..) כדי לעזור לי הם צריכים פרטים כמו שאלה ותשובה ודברים כאלה כדי לאמת שזה אני אבל כבר ציינתי שהאימייל נפתח לפני שלוש שנים ואנחנו לא זוכרים את הפרטים האלה. הדבר היחיד שזכרנו זה שם משתמש וסיסמא. האימייל נפרץ ושינו סיסמא.
מתי נפתח ומה יש בו ומה היה האימייל הראשון זה לא עוזר. כבר ניסינו.
הם מבקשים פרטים כמו שאלה ותשובה ודברים כאלה.
ואני ממש לא ביישן. איך שגילינו שהוא נפרץ פנינו אליהם והם אמרו שהם לא יכולים לעזור כי אין לי שאלה תשובה תאריך לידה וכאלה..
עריכה:
ראיתי שרשמת אם אני מה יש באימייל הם יעזרו לי - איך?
כששאלתי אותם הם אמרו לי שאי אפשר.
בוא תסביר לי איך אני יוצר איתם קשר.. ( פעם יצרנו איתם קשר באימייל אבל אנחנו לא זוכרים איך )
נערך לאחרונה על ידי DanielD321; 20-08-2011 בשעה 11:51.
אחי, כמו שאמרו פה כבר. זה ממש לא סיפור לשחזר מייל של וואלה שהיה שלך גם אם אין לך שאלה תשובה.
קודם כל יש להם באגף תמיכה טכנית באתר אפשרות לשחזר באמצעות זה שאתה תזין כמה שיותר פרטים שאתה זוכר והם יחזרו אלייך במייל דבר שני יש להם גם אפשרות ואני אומר בוודאות, של תמיכה בטלפון. אתה מתקשר אליהם אומר להם כמה שיותר פרטים שאתה זוכר. הם יבקשו ממך תעודת זהות ופרטים כאלה כדי לוודא שאתה לא רוצה לפרוץ לחשבון וזה באמת אתה.
סך הכל לא סיפור גדול גם אם שכחתה כמה פרטים במייל, תתקשר תוכיח שזה אתה והמייל חוזר אליך .
סבבה.
איך מתקשרים או התמיכה במייל?
אגב מה קשור תעודת זהות? הוא לא נרשם עם תעודת זהות..