שלום לכולם יש לי שאלה שאני לא יודע אם היא קריטית אבל זה די מעסיק אותי אם יש הבדל בין נאג לקוקו פאני
שלום לכולם יש לי שאלה שאני לא יודע אם היא קריטית אבל זה די מעסיק אותי אם יש הבדל בין נאג לקוקו פאני
|
|
האמת שקל להתבלבל
אבל נג בעיקרון זו עקיצה
וקוקי אנד פאני זו גישה+אופי כזה
למשל, אם נג זה על משקל עקיצה שזה פעולה
אז C&F שזה שחצן ומצחיק אלו הן תכונות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין שום הבדל, הכל אותו חרא.
בעיקרון לפחות:
NEG = להשליל את הבחורה.
הכוונה לעקוץ ספציפית את הבחורה וכל הערה עוקצנית מופנת אך ורק אליה.
C&F = ליצן מצחיק.
הכוונה כאן יותר בגישה, אתה יכול לצחוק על הבחורה וגם לצחוק יחד איתה (ההבדל מנאג).
בגישה זאת אתה גם יכול לעקוץ, אך לא בהכרח את הבחורה אלא את האחרים, יחד עם הבחורה. אני למשל נוהג לעקוץ המון את עצמי ומכניס את הבחורה למצב רוח של פלייפול ע"י כך.
כן אבל כל הקטע של העקיצות זה להעלות את הערך שלך לא? ודניאל לא הבנתי את ההגדרה כאילו קוקי פאני זה מראה תכונה טובה עלייך ואז צוחק עליך או מה?
זה לא ליצן מצחיק,אלא שחצן ומצחיק.
השחצנות מאזנת את הצחוק,והצחוק מאזן את השחצנות.
למשל,אם אתה כל היום רק תנסה להצחיק אותה,בסופו של דבר היא לא תקח אותך ברצינות.
אם אתה תהיה רק שחצן,היא תחשוב שאתה סנוב,שאין לה סיכוי איתך,ושהיא גם לא רוצה מישהי כמוך.
אם אתה תשלב בין שניהם,אתה תקבל בדיוק את מה שאתה רוצה בגלל האיזון המעולה
אגב,מה ששאלת זו שאלה קצת מוזרה,זה כמו שתשאל מה ההבדל בין כדור כדורגל לבין נבדל ...שניהם קשורים לאותו נושא אבל הם דברים שונים לחלוטין.
רק שתדע שאין שום הבדל.
הביטוי "שחצן ומצחיק" הגיע בכלל משיטת "הליצן השחצן".
משם קהילת הפיתוי שאבה את כל הנושא של גישת המשחק או c&f ככה שיותר מדוייק לכתוב ליצן ולא שחצן (לפחות לפי המקורות).
באופן כללי, גם אני חושב שיותר קולע לכתוב "שחצן" אך היה חשוב לי שלא תתבלבלו בטעות ותחשבו ש"ליצן" זה לא נכון, כי זה כן, אפילו יותר מדוייק (חלק יגידו ששיטת "הליצן השחצן" היא כל ההבדל בין NEG ל-C&F).
- כאן הסתיים לו השיעור בבלשנות, נמשיך מחר -
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-08-2011 בשעה 23:10.
שאלתי את מיסטרי והוא יצא עם הודעה ברורה וחד משעמית -אין הבדל.
הייתי פה.
זה משהו שחשבתי הרבה מאוד זמן, כשחשבתי על ההבדלים, וגם אני לא בטוח שיש הבדל.
למרות שאני קצת מפקפק שמיסטרי בעצמו אמר את זה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
הייתי ציני אחי.
מה שאני מנסה להגיד במילים פשוטות יותר - זה באמת לא משנה. שתחררו ,תפסיקו לנתח כל שטות ולהתעסק בקקה
הייתי פה.
בתכלס משתמשים בשתי השיטות האלו כדי לעלות את הערך שלה