הגיל לא רלוונטי, אבל רציתי לשאול האם בעולם (לא בישראל) אנשים עושים ברית מילה ? כי אני רואה בסרטי פורנו שכולם עשו ברית מילה.
הגיל לא רלוונטי, אבל רציתי לשאול האם בעולם (לא בישראל) אנשים עושים ברית מילה ? כי אני רואה בסרטי פורנו שכולם עשו ברית מילה.
|
|
הרבה גם אנשים שהם לא יהודים עושים מכיוון שזה הוכח כבריא יותר ואנשים לא נימולים נדבקים ביותר מחלות בגלל העורלה.
אכן בעולם עושים ברית מילה בגלל שזה מונע מחלות שונות
בעצם מומלץ לעשות ברית מילה גם המוסלמים עושים אותו בגיל 13
ויש המון נוצרים שגם עושים את זה כדי למנוע מחלות וזה ממולץ על ידי הרבה רופאים ברחבי העולם
ופרונו יש כאלה שעושים ויש כאלה שלא כשהאיבר עומד ללא ממש אפשר לראות עם קיימת עורלה או לא קיימת עורלה .
נערך לאחרונה על ידי קליט; 29-08-2011 בשעה 15:37.
בעיקרון מומלץ לעשות ברית מילה מבחינה רפואית.
בנוסף ישנן בנות שלא יסכימו לשכב עם גבר שלא עבר ברית מילה או כי הן מסורתיות, או כי זה מגעיל אותן, או כי הן סתם פאקצות.
בקיצור לך תעשה ברית מילה אצל מומחה.
לשעבר 'Like
אתה לא רואה מספיק פורנו (תמיד רציתי להגיד את זה)
אם זה כלכך חשוב לך, אני יכול למצוא פורנו של לא נימולים. יש הרבה.
האמת שהעניין הבריאותי הוא דיי זניח ויש שטוענים בכלל שכל המקרים שכבייכול מראים על יתרון בריאותי הם לא יותר מסטיית מדגם ולא משהו שבאמת מראה שברית באמת עוזרת.
בקיצור זה בעיקר עניין של אופנה ובטח שלא תחליף לקונדום.
הרבה אנשים עושים כי זה גם יותר בריא בכל מקרה זה לא אמור להדאיג אותך שלא עשיתה
רוב האוכלוסיה בעולם לא עושה ברית מילה, אבל מחקרים גילו שברית מילה מלאה ביתרונות.
ניתן לבצע ברית מילה בכל גיל (למרות שהדבר נשמע מפחיד) ויש הרבה עולים חדשים שעשו ברית בגיל מאוחר.
בלי להעליב וזה... תעשה ברית מילה עכשיו ותסבול פחות בעתיד.. רציני..
עורלה זה קצת דוחה ._.
לי באופן אישי כמובן.. לא דעת מה עם בנות אחרות...
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
כדאי לך אחי. גם זה מונע מחלות ונראה לי זה גם נראה יותר טוב ^
אל תדאג לא יעשו לך את זה כמו שעושים בברית מילה חח יעשו לך את זה בניתוח אחרי הרדמה.
בנות אחרות מסכימות איתך, היה לי דיון עם 3 ידידות (דו-מיניות) אז אנחנו מדברים פתוח
והן אמרו שזה פשוט מגעיל שהן רואות דבר כזה ולא משנה איפה, הן פשוט דוחות את זה על הסף.
גם בגלל שהיהדות מחייבת ברית, וגם בגלל שלפיהן ואני מצוטט "זה נראה כמו נקניק מגעיל".
בנוסף, מצטבר מתחת לעור העורלה הרבה ליכלוך שיכול לגרום לזיהומים כלשהם לכן מומלץ לעשות ברית מילה.
אבל שים לב, מעורלה יש הרבה עצבים, לכן בחור עם עורלה יהנה יותר בסקס מבחור ללא עורלה.
אבל זה לשיקולך, במידה והייתי יודע את כל זה, בכל זאת הייתי רוצה לעבור ברית מילה.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !