הקצה.
שלדות
יש כמה שלדות בולטות היום בשוק... של המון חברות.. מה שמגיע לארץ זה Atomlab, Black Market,Spank ועוד יצרנים...
ATOMLAB: יש להם אחלה של שלדות לסטריט דירט ופארק.. כולן עשויות מכרומולי מלא אבל מסוגים שונים בכל שלדה.. השלדות שלהם ידועות בחוזק ובנוחות (אפילו שלגבי חוזק יש כמה מקרים שגרמו לי לחשוב אחרת אבל זה דבר אחר...) והשלדות שלהם מאוד ארוכות! מתאימות רובן לאנשים בגובה 1.75+ בגלל אורך הTT..
שלדות שלהם בארץ:
כרגע מוכרים רק את הPIMP 2 אצל טל בחנות... שלדה מצוינת שמתאימה לגלגלי 24" ו26" אורך TT 22.3"
BLACK MARKET:
גם יצרנית שלדות וחלקים מעולה עם שלדות מעולות...
בארץ קיימים שני דגמים:
RIOT
MOB
גם שתיהן מעולות, בעלות אותה גאומטריה וההבדל בינהן הוא הארץ ייצור ופה בא הבדל בחוזק באיכות ובמשקל... את הMOB אפשר להשיג גם ביותר מידות: הRIOT באה או בגרסאת 21.5" או בגרסאת 22" שזה מתאים לרוכבים בגובה 1.60+ והMOB באה בגרסאות: 21.5",22",22.25",22.5" שיתאימו עד לרוכב בגובה ב1.90+... בסה"כ שתיהן שלדות מעולות
SPANK:
לספאנק יש שלדה מעולה שנמכרת בארץ שהיא הSMOKE שלהם... עשויה מ4130 CROMOLY באורך 22.25". השלדה מצוינת, יפה, באה בכמה צבעים מתאימה גם לV BRAKES וגם לדיסקים, מרחב גדול לצמיגים ובדרופ אאוט יש לה שתי אפשרויות, 10M"M או 14M"M, תוכלו להרכיב עליה נאבת BMX פריקוסטר או נאבת BMX רגילה, מה שאומר שתוכלו לשים פג או שניים ולעשות פיבל גריינד על MTB! לטעמי אני מאוד ממליץ עליה והיא מצוינת! אפשר להשיג אותה באופניי סלאלום ובכל מי שעובד איתם... באיזור המרכז אפשר להשיג אותה בירושלים בחנות רוכבים שבאגריפס
243 RACING:
שלדת ה243 המוכרת בארץ היא שלדת ה243 FR... אין לי יותר מדי מידע עליה על אורך השלדה או הדרופ אווט שלהן אבל מה שיש לי לאמר זה שהשלדה הזו היא בין החזקות! אני לא יודע מי מייבא אותם, מי שיודע שישלך תגובה ואני יערוך.
אז זהו בסה"כ השלדות MTB הטובות שמביאים לארץ לתחומי הסטריט והדירט, תמיד אפשר להביא מחו"ל אבל לקחת בחשבון שזה יעלה יותר...
מי שרוצה שיוסיף עוד.
IDENTITI:
את איידנטטי מייבא עירא (אחד מהרוכבים הוותיקים בארץ) ואני יביא בקרוב מספר פלאפון שלו
בכללית כל השלדות של אידנטטי דומות, והן כולן מצויניות. אני לא יודע איזה דגמים ספציפים הוא מביא, אבל בכלליות- לאידנטטי יש שלדות חזקות מאוד, לא כולן קלות, הן כולן עובדות עם ציר אחורי 14 מ"מ (פגים!) על 135 מ"מ ובאה עם מתאמם ל10 מ"מ, מה שאומר שהאופניים ייתמכו במגוון עצום של נאבות, מומלץ פריקוסטר. השלדות שלהם גם עובדות מצוין עם ריגיד, בעיקר הP-45.

ציטוט ההודעה