אני צריך עזרה עם השלבים
למשל שלב 1 זה המשפט פתיחה
שלב 2 זה בירור מידע (מיהי, בת כמה, איפה היא לומדת וכו')
מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה![]()
אני צריך עזרה עם השלבים
למשל שלב 1 זה המשפט פתיחה
שלב 2 זה בירור מידע (מיהי, בת כמה, איפה היא לומדת וכו')
מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה![]()
|
|
פרט נמק והסבר לא הבנתי מה אתה צריך מהמשפט פתיחה איזה עזרה אנחנו יכולים להביא? הפתיחה זה הדבר הכי קל
ומי אמר ששלב שני זה בירור מידע? חוץ מזה ברגע שאתה שואל עליה לפני בכלל שהיא הראתה עניין אתה מראה עניין בעצמך וזה רע
שלב 1 לחשוב כמו בן אדם ולא כמו רובוט
שלב 2 לחזור לכאן לפורום ולנסח שאלה יותר הגיונית
הייתי פה.
אני מבין אותך, אני אביא לך מדריך מצויין מפורום אחר, תלמד ממנו:
באשכול אני הולך להסביר על -
* איך ליצור נושאי שיחה עם רגשות
* יצירת עניין ומיסטוריות
* ליצור לולאות וחוטי שיחה פתוחים (הסבר בהמשך)
1. אז קודם כל "יצירת נושאי שיחה עם רגשות"
אני מניח ששמתם לב שבזמן שיחה עם בנות, בנות משתמשות המון במילים כמו :
"אני שונאת" , "אני אוהבת" , "זה מעצבן" , "תספיק!" , "אל תעשה את זה יותר!" וכו'...
אלה רגשות!
כמו שכולנו יודעים (ומי שלא חבל...) בנות פועלות על רגשות ולא על היגיון כמו הבנים.
- השתמשו הרבה במילים מסוג כזה.. זה מאוד מאוד עוזר!
צרו רגשות שלילים וחיוביים...
שלילים:
אשמה - "את לא נורמלית! תראי מה עשית!"
שנאה - "אני שונא שאומרים לי את זה... אל תגידי את זה יותר!"
אי הסכמה - "אני דווקא חושב אחרת.."
חוסר עניין - "כן...כן...אולי..."
חשד - "זאת את שהתקשרת אלי 50 פעמים ממספר חסום אתמול בלילה?!"
התנגדות - "זה לא מתאים לי.."
הפתעה - "את עשית דבר כזה? לא צפיתי ממך שתעשי את זה.."
חיוביים:
רוגע - "תסתכלי על זה... זה ממש גורם לי להרגיש נוח"
הערכה - "תודה רבה על מה שעשית בשבילי.. אני מעריך את זה!"
הסכמה - "גם אני אוהב את זה, בואי נלך על זה!"
שמחה - "כמה שאני שמח לראות אותך! התגעגעתי לחיבוק היומי שלך!"
הנאה - "וואי זה ממש נעים... תעשי את זה קצת יותר למטה"
פיתחו נושא שיחה והכניסו בו רגשות.. לדוגמא:
אם היא אוכלת ארטיק רמזור
"לקחת דווקא ארטיק רמזור? אני יותר אוהב ארטיק לימון.. יש לו חמיצות ומתיקות בפה, אי אפשר להפסיק לאכול אותו!"
זה ממש לא מסובך! בתור זכר אלפא אתה צריך לרגש ולא להתרגש! זכרו את זה
2. יצירת עניין ומיסטוריות.
המון שואלים אותי איך ליצור עניין בפייסבוק, או במסן, או בזמן שיחה בגיים עם סט...
חלק מיצירת עניין היא יצירת רגשות כמו בסעיף למעלה אבל בדרך קצת פחות מפורטת... לדוגמא:
"אנלא מאמין שעברתי את זה! אני הולך להופיע בתוכנית! " (זה סטטוס שכתבתי ממש לא מזמן כשעברתי אודישן)
קבלתי המון תגובות ולייקים על זה, כמה שיחות מאנשים שלא ראיתי ושמעתי המון זמן וגם העלאתי לעצמי את זה הערך.
יצירת עניין ומיסטוריות זה דבר שעושה פלאים! צריך רק לדעת איך ומתי...
- אף פעם אל תספרו הכל, בשביל ליצור סקרנות בזמן שיחה עם אדם מסויים (בן או בת) אל תתשפכו ישר את כל הפרטים, תנו לאדם להסתקרן, לשאול שאלות, לנסות לגלות עוד פרטים שלא אמרת לו!
- הכניסו רגשות לשיחה, אנשים מרגשים הם אנשים שאנשים אוהבים להיות בקרבתם... הם גורמים להם להתרגש!
- תאטו קצת, אם אתם בשיחה באינטרנט אחרי כל הודעה שאתם מקבלים תגיבו אחרי 5-10 שניות...
- אל תספרו לכולם איפה אתם כל הזמן, המון אנשים כותבים בפייסבוק "בתל אביב"... "בים"... תנו לאנשים לגלות איפה אתם : "איפה אתה?"
3. יצירת לולאות ונושאי שיחה לא סגורים.
בואו נסביר את זה ככה.
כולנו ביסודי, למדנו להתחיל נושא שיחה עם רעיון סופי (פואנטה מה שנקרה)
להתחיל נושא שיחה, ולסגור אותו עם רעיון מסויים...
ברגע שאנחנו לא סוגרים את הרעיון הזה מזמן שיחה, אותו אדם שדברתם איתו יעשה הכל כדי לקבל את הפרט הזה שנקרא "פואנטה" כדי לסגור לעצמו את השיחה בראש! הכל הוא יעשה... הוא ינסה לזכות בצומת לב שלכם ברב הפעמים כמו לקרוא בשמכם המון פעמים לדוגמא: "דני... דני! דני!!! דניי!!!!" (במידה ועברת לדבר עם אדם אחר כשלא סגרת איתו את השיחה)
באשכול הבא אני יסביר על מה לעשות באמת במצבים כאלה כשאדם קורא לך בשם ומנסה לדבר או לזכות בצומת הלב שלך.
זה נקרא לולאה...
דמיינו שכשאנחנו מתחילים שיחה, ולא מסיימים את הנושא שיחה ברעיון, הלולאה הזו נשארת פתוחה...
עכשיו דמיינו שאנחנו עוברים מנושא לנושא ולא סוגרים את הנושאי שיחה המון לולאות.. (מתקשר לסעיף למעלה ליצירת סקרנות)
דוגמא לפתיחת נושא שיחה
"הוא בא לדוד הכניס לו אגרוף לפנים, פתאום המורה באה מאחורה ואומרת לו... שניה" - מסתכל אל אדם אחר > "אנלא מאמין שעשית את זה! חחחחחח בוא בוא איתי לראות מה הרסת..." מתחילים ללכת והבן אדם מאחורה קובר את עצמו!
אפשר להגיד "שניה" " חכה רגע" "כבר ממשיך" כדי להעלאות טיפה את רמת הסקרנות.. ברגע שאתה אומר לבן אדם "שניה אני כבר ימשיך את הסיפור" הוא יצפה לזה!
קחו לדוגמא את מה שעשיתי פה בפורום... באשכול האחרון שלי כתבתי בסוף שאני יכתוב את האשכול הזה, המון אמרו "מצפה לאשכול הבא"... כמה שלחו לי הודעות ושאלו אותי מה קורה איתו חחח
אז כן זה כלי מעולה
לסיום,
למי שקרא הכל מההתחלה, אפילו שזה טיפה חפירה.. בטח שם לב שכל סעיף וסעיף מתקשרים אחד לשני בדרך מסויימת.
בגלל זה חשוב מאוד ללמוד את שלושתם! ולדעת ליישם אותם בשטח ועם אנשים בכללי...
אלו כלים שמאוד מאוד חשובים, נחוצים, ועוזרים !
השתמשו בהם בתבונה
המון בהצלחה בהמשך הפיק אפ!
HTML - xHTML - CSS - JavaScript - JQuery - PHP - SQL - OOP Programming - Photoshop
מתכנת, מקודד, מקדם, כותב מאמרים ותוכן ומעצב אתרים.
שמישהו ייתן לו CAPTCHA שנידע שהוא לא רובוט
אין פה שלבים אחי, חוץ ממשפט הפתיחה, שמן הסתם הוא "השלב הראשון", אין עוד שלבים.
זתומרת, מי אמר לך שמיד אחרי משפט הפתיחה צריכה לבוא חקירה של מי את? מאיפה? בת כמה? וכל זה...
תפסיקו להתנהג כאילו אם תזוזו לשנייה מהמסלול הכל יקרוס. כל זה משהו אחר, ואין דרך אבסולוטית "להביא" בחורה.
שלב ראשון "היי"
שלב שני "שיחה"
שלב שלישי... נעול ... תקרא קצת לפני שאתה שואל
Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."
Hitch