טעים לכם הסיגריות? כי פעם הסיגריות היו לי מאוד טעימות, אבל עכשיו הן פשוט מגעילות אותי (מבחינת טעם) ואני רוצה לדעת אם זה רק אני?
טעים לכם הסיגריות? כי פעם הסיגריות היו לי מאוד טעימות, אבל עכשיו הן פשוט מגעילות אותי (מבחינת טעם) ואני רוצה לדעת אם זה רק אני?
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 08-09-2011 בשעה 18:54.
|
|
יש פעמים שאתה סתם צריך סיגריה ולא בא לך לעשן, אבל אתה חייב ואז זה לא נסבל ובא לך לזרוק את הסיגריה.
ויש פעמים שאתה נהנה מהסיגריה וכיף לך לעשן את הטעם טוב יותר.
אני בטוח שמה שאמרתי עכשיו זה רק אני או קבוצה מסויימת של אנשים, דוגרי כל אחד והטעם שלו והתקופות שלו.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לקחתי TIME ממישו וזה הגעיל לי את הצורה
מאז הTIME המגעילה הזאת כבר שבוע שלא עישנתי
אני בן 15 עוד מעט ומעשן כפול פהה מכולם מכיתה ה אני מעשן ועכשיו אני כיתה ט אני מעשן next לייט ומלבורו לייט ופרלמנט![]()
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=782821
תיכנסו בבקשה לזכרו של דוד שלי יוסי ישראל ז''ל
+1
WTF ?? TIME אתה רוצה שיצמח לך זנב וינשור לך הטחול ?? הסיגריה הכי מגעילה בעולם חבר שלך דפוק שהוא קונה אותם ... תעשן משהו אחר
שקל?? אתה ממש טיפש שהתחלת לעשן בכיתה ה' ועכשיו אני מתערב איתך שאתה לא מסוגל לרוץ 800 מטר ואחר כך בצבא זה יכול להוביל להתקף לב .... וזה שאתה מעשן כפול או פי חמש מכל הפורום פה זה רק מעיד על חוסר אחריות וטמטום של נוער כדי שתתחיל להרגיע עם הסיגריות
וואלה אתה לא היחיד. גם לי קורה קטעים לפעמים שאני מעשן, בשביל לעשן, כי אני צריך את זה לא בשביל הכיף שלי. מה אני יגיד לך זה באסה תותים אבל זה מה יש.
בסך הכל זה לא קורה הרבה, לפחות לי כי אני מעשן כאמל וזה סיגריה חזקה יחסית..
אני לא מחפש למה זה קורה, אני מחפש אם זה קורה לעוד אנשים.
יש פעמים שבא סיגריה יש פעמים שסתם לא באלך ואתה מעשן ואין חשק עכשיו נגיד עישנתי סתם וזה הגעיל אותי למרות שאני מעשן 4 שנים
אתה מבין לא תמיד בא טוב רוב הזמן כן אבל לפעמים יש תקטעים האלה
מגעיל לך ? אל תעשן.
ואני לא בקטע של צביעות או משהו.
תגיע למצב שאתה אשכרה חייב סיגריה (חצי שנה זה בקטנה) וזה צריך לעבור.
כשלי היה את זה פשוט הפסקתי ליום יומיים וחזרתי.
לא הבנת, אני מעשן שנה. בחצי שנה הראשונה כל הסיגריות (האיכותיות) היו טעימות ממש ואין לך מושג כמה אני מתגעגע כל זה. אבל מהחצי שנה השנייה עד היום הכל מגעיל. וכבר עשיתי כמה הפסקות, הגדולה ביניהן של שבוע, ואמנם היה פחות מגעיל אבל לא היה טעים. וואלה אם הייתי מגיע למצב שזה פשוט לא מגעיל היה אכפת לי פחות, אפילו שעדיין הייתי מרגש צביטה בלב על זה שפעם סיגריות היו לי כ"כ טעימות. אבל זה שזה מגעיל זה מחרפן ומציק לי. אני לא מסוגל לעשן אם אני לא שותה אחרי זה משהו (לא מים) או אוכל משהו או לועס מסטיק.