נכתב במקור על ידי
AndroidFan
כמו ששמתם לב נגמרה הסדרה "הבלונדה והכומתה".
בפועל היא לא נגמרה בפרק 2, פשוט בפרק 3 זיינתי אותה במשרד שלה ולא היה כל כך מה לספר, זה די קרה בלי שעשיתי הרבה אז כבר לא כתבתי, ומאז עברו הרבה מים בנהר ואנחנו כבר לא בקשר.
אז אני אתחיל,
לא מזמן הייתי בכנס משתחררים, ועבדה שם מישהי בJobMaster.
למי שלא היה בכנס אז שיכיר, מביאים מיליון בחורות כוסיות לבלבל לך תשכל על דברים שאתה לא צריך, והן צריכות לעשות הכל, העיקר להחתים משתחררים.
בקיצור, האשדודית [אני יקרא לה ככה מעכשיו, כדי לכבד את פרטיותה] שעבדה שם, איך נאמר, התחילה איתי. קצת עיניים, קצת טיזינג, ובסוף הוסיפה לפייסבוק.
בקיצור, אני לא התייחסתי יותר מדי, הרי זאת העבודה שלה, לעשות הכל כדי שאני ארשם אצלה.
עברו איזה חודש - חודשיים, כבר שכחתי מהעסק ולא עשיתי איתה כלום, אז לא זכרתי מי היא שלחתי לה הודעה "היי מי זאת" משהו כזה.
קיצר היא גם לא זכרה אותי, התחלנו לדבר לנסות לספר אחד לשני כמה שיותר לראות מאיפה מכירים, עד שירדנו מזה.
היא התחילה לדבר איתי על בסיס קבוע, התחילה לשלוח לי הודעות, ואחרי כמה זמן גם הביאה לי את מספר הטלפון שלה כי "אין לה כוח לכתוב" לטענתה.
*הערת שוליים - HB8 לפני שהתחלנו לדבר, HB9.5 עכשיו*
יום אחד דיברתי עם חבר שהיה איתי בכנס, פתאום הוא עושה לי אהה תגיד מה עם האשדודית? דיברת איתה?... [שוב, הוא אמר את השם]
אז אני לא הבנתי מאיפה הוא מכיר אותה אז שאלתי אותו, והוא סיפר לי את כל הסיפור.
סיפרתי לה אותו כמובן, שנינו צחקנו עדיין לא באמת זכרנו.
בקיצור, בשבוע האחרון היא לקחה את זה קשה מדי, היא התחילה להתקשר אליי כל בוקר, סתם כדי שאני ידע שהיא קמה, בצהריים מתקשרת, בערב מספרת איך עבר לה היום. בוא נגיד שזוג טרי לא מתקשר בתדירות שהיא מתקשרת.
וכל זה אחרי שראיתי אותה פעם אחת בכנס, שכחנו אחד מהשני, ואז דיברנו קצת בצ'אט, ואפילו לא ראינו אחד את השני.
כל פעם שהיינו מדברים הייתי די אדיש אליה, אבל תורם לשיחה, לא מאלה שעונים בכן ולא, סיפרתי על האקסיות שלי כששאלה, על כל מיני שטויות, שיתפתי בקיצור, עד שיום אחד בדיוק אחרי שהיא סיפרה לי על האקס שלה ששבר לה את הלב:
היא: "היית יוצא איתי?"
אני: "כן בטח, למה לא"
היא: "למה אבל?"
אני: "כי כיף לי לדבר איתך, את חמודה, אנחנו באותו ראש. אני לא רואה סיבה שלא"
*שוב - אני נשאר אדיש לאורך כל השיחות בנינו*
היא: "קודם כל, עברת מבחן. רוב האנשים אומרים לי שהיו יוצאים איתי בגלל שאני נראית טוב".
אני: "לא זה לא משחק לי תפקיד, קודם אופי, אחר כך יופי בא בתור בונוס*
קיצר היא התלהבה, היא לא יודעת שאני המצאתי את המבחנים האלה חחח...
בכל אופן, היום נסעתי לאשדוד, ומי שהספיק לקלוט בפורום דיבורים, נסענו בסוף ל"פאזל" בחוף הקשתות. מקום מומלץ לדייטים אגב.
בקיצור, במסעדה עצמה [אגב אקסקלוסיב, אם אתה קורא - לא אכלנו חחח רק שתינו ואכלנו צ'יפס ושטויות] היה נחמד מאוד, דיברנו כזה סתם, שיתפנו, היה מצחיק, מגניב, בלי הרבה רגש.
אחרי זה היא אמרה לי בוא נלך סיבוב על החוף ממש כיף פה. התחלנו ללכת על החוף עד שאמרתי לה "את מפחדת מחול? בואי נלך נשב קצת על הים". היא הסכימה, ישבנו קצת המשכנו לדבר, היא הראתה סימנים של מבוכה קצת, אבל מהר מאוד זה עבר לה.
איכשהו שכנעתי אותה להוריד את השמלה [שמלה מדהימה אגב] ושניכנס למים. בסוף נכנסנו היא עם חוטיני וחזייה, אני עם תחתון. לא התנשקנו! בכוונה. למה? תיכף תבינו.
קיצר היינו קצת במים, צחוקים וזה, הרבה קינו, מלא מתח מיני, ממש היה סקסי כזה. לא יודע איך להסביר.
אחר כך חזרנו לאוטו, כיסיתי אותה בשמיכה כזאת שמצאתי כי היה לה קר, שמנו מזגן חימום ושמענו קצת שירים.
פשוט ישבנו והסתכלנו אחד על השני במרחק של 5 סנטימטר, במשך איזה 20 דקות, בלי להגיד מילה.
ואז אני חתכתי, אמרתי לה יאללה בואי נעשה משהו.
קיצר היא החליטה שבא לה פרוזן יוגורט מחוץ לבית, וכשהגענו לחנות היא עושה כזה "בעצם לא בא לי בכלל, ולך?"
הבנתי לאן היא חותרת, הגענו למצב שאנחנו ממש מחוץ לבית שלה. אבל אמרתי אני ימשיך לתת לה להוביל.
ישבנו קצת מחוץ לבניין שלה מחובקים. דיברנו, צחקנו, הצטלמנו, הסתכלנו אחד על השני.
עכשיו אתם בטח שואלים "למה לעזאזל הוא לא מנשק הבתול הזה?!?!" אז אני אסביר...
באמת היו לי הזדמנויות שגם ילד בן 14 היה מצליח להשחיל נשיקה, פשוט לא רציתי.
רציתי לשחק איתה, להראות לה שהיא צריכה להתאמץ בשביל זה. שיחקתי איתה "קרוב/רחוק" אפילו בפאן הפיזי, ממש התקרבתי לנשיקה ואז הסתכלתי לה בעיניים והפניתי את המבט בחזרה.
בקיצור, אחרי איזה חצי שעה שאנחנו בלובי, והיא כבר מתה לנשק אותי, פשוט רואים את זה בבירור בכל השפת גוף שלה, פתאום היא אומרת לה "טוב עולים אליי לראות סרט".
אמרתי אוקיי, לזה אני כבר לא מסרב, אמרתי לה יאללה, עלינו אליה.
התחלנו לראות את הסרט, והבחורה אשכרה התכוונה לזה שהיא רוצה לראות סרט! זה לא היה שם קוד.
היא שמה לנו סרט, ואני לא מצליח להשחיל נשיקה.
בסוף התנשקנו והכל, והתחרמנו קצת על המיטה שלה, אבל אני ציפיתי ליותר.
לא נשארתי לכל הסרט, אחרי כמה זמן אמרתי לה שאני עייף וחתכתי הביתה, היא אמרה לי לשלוח לה הודעה שאני מגיע [בכל זאת, חצי שעה נסיעה].
קיצר הגעתי הביתה שלחתי לה הודעה, ואז התחלנו לדבר לגבי הדייט הבא.
אז היא אמרה לי פעם הבאה סרט אבל בקולנוע, ובאשדוד.
ניסיתי לשכנע אותה לבוא לראשון היא אמרה לי "רק בדייט הרביעי אתה תקבע הכל, זה חוק מטופש שיש לי. וברור לך שלא נגיע אליי הביתה על הדיט השני כן?"
קיצר היא כאילו קלטה שאני עושה לה משחק אז היא מחזירה לי.
אני לא לחוץ אבל, אני עוד יתפעל אותה עד הפעם הבאה....
אגב, היא מקסימה! בא לי אותה לקשר רציני. [ByTheWay הלוואי שאתה קורא...]