היא בתולה ואני בתול, אבל היא לא יודעת את זה... יצרתי אווירה מינית התחרמנו בטירוף במקום ציבורי וכו' וכו'.
היא הייתה מגה רטובה, מגה. ניסיתי לרדת לה ולא הרגישה משהו כל כך נראה לי, וגם כמעט הקאתי מהריח חחח... דחפתי לה אצבעות ובעיקר כאב לה. אחרי זה ניסיתי לדחוף לה את הבולבול ולא הצלחתי! הוא פשוט לא נכנס (אולי כי אני לא יודע מה הזוית אבל ממש ניסיתי בכמה תנוחות) הוא כאילו לא עמד לי מספיק חזק, ולא! לא הייתי בלחץ בכללל זה לא בגלל זה. אני לא מבין למה הוא לא עמד
היום גם התחרמנו התפשטנו והכנסתי אצבעות והיה לה יותר טוב אבל זה קצת נעצר באיזהשהו שלב. וגם היום ד"א הוא לא עמד.
לךמזלי היא חושבת שבגלל שהיא בתולה ולא יודעת תעבודה וכל מיני שטויות אחרות אז לא עמד לי. אבל היא לא קלטה שאני חסר ניסיון היא מאשימה בעיקר את עצמה.
היא גם אמרה לי שכואב לה הכוס אחרי זה ואני לא יודע אם זה בגלל שעשיתי תעבודה חרא (כי היום דווקא היא כן נהנתה קצת מהאצבעות) או פשוט כי זה ככה או כי היא בתולה או לא יודע מה.
אז השאלות שלי:
1.הערות כלליות וטיפים להמשך, דברים שנראים לכם בעייתים ממה שכתבתי כאן.
2. מה יש לבולבול שלי?! וברצינות, מה לדעתכם הסיבה שהוא לא עמד (שוב - לא הייתי לחוץ!).
3. מה לדעתכם מניסיונכם הסיבה לכאב שלה באיבר המין אחרי זה (עבר תוך חצי שעה ככה).?

ציטוט ההודעה