גלאקסי 2 או אייפון 4 ? אני קונה מהמשכורת שלי פלאפון חדש כי שלי נהרס כבר לגמרי..
בכל מיקרה אמרתי יאללה נתפנק קצת.. מכאלה שיודעים או מבינים או שיש להם את אחד מהם.. איזה עדיף ? תודה לעוזרים (:
גלאקסי 2 או אייפון 4 ? אני קונה מהמשכורת שלי פלאפון חדש כי שלי נהרס כבר לגמרי..
בכל מיקרה אמרתי יאללה נתפנק קצת.. מכאלה שיודעים או מבינים או שיש להם את אחד מהם.. איזה עדיף ? תודה לעוזרים (:
לשעבר 'Like
|
|
אתה מתכוון בטח לGalaxy S 2, פשוט תחכה שיצא ה3 והאייפון 5 ותשווה כבר בינהם.
אייפון 4
לא משנה מה תמיד אני אעדיף אייפון
סאמסונג זה חרא לא משנה איזה שם נותנים לו
מה שהכי מעצבן אותי במכשיר הזה שהוא לא זז חלק. נגיד אתה מדפדף בין עמודים אז הוא כזה נתקע קצת.
אייפון זז חלק, והוא מהיר.
ידביל עכשיו יצא ה-S2 אם הוא יחכה שייצא ה-3 הוא כבר ייצא לפנסיה
הוא צריך טלפון כי נהרס לו הקודם מה הוא יחכה עכשיו שנה? וגם לא בטוח שייצא 3.
נערך לאחרונה על ידי _יעל_; 31-07-2011 בשעה 01:58.
אייפון .. לחברה שלי יש את הגלאקסי ואני לא מבינה למה אומרים שהוא יותר טוב .. הטאצ פחות טוב, המצלמה הספיקה לההרס על היום הראשון, הוא מכוער מבפנים, משעמם והרבה יותר גדול מהאייפון
יעל באמאשלך, באור שאת רואה, ביקר שביקרים לך, אל תתחילי איתי עכשיו אני מתחנן (:.. באלי לקנות את זה, זה מהכסף שלי, ההורים שלי משתתפים איתי קצת בהוצאות ואני באמת לא רוצה להיכנס לוויכוח הזה של "זה יקר מידי" זה פה זה שם.. תני לי לעשות את ההחלטות שלי בחיים.
אנלי זמן לחכות, הפלאפון שלי נהרס, השקעתי בו כבר 550 שקל בתיקונים, החזיקו חודשיים והוא עוד פעם נהרס, אין אני חייב להחליף פלאפון בימים הקרובים.
אני יודע, לי היה אייפון 3G, החזקתי איתו שנתיים וזהו שווק חיים..
אני מעדיף את האייפון, אבל חברים שלי אומרים שעדיף לי לקחת את הגלאקסי.. שאלתי חבר עם אייפון 4 הוא אמר לי קח אייפון 4 ושאלתי אחד עם גלאקסי אמר לי קח ת'גאלקסי.. אתם מבינים ת'בעיה ?..
עד כמה שאני יודע לגלאקסי יש אחריות לא ? לאייפון אין אחריות וגם אם רוצים לעשות זה הון עצום בחודש שלא שווה את הכסף.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 31-07-2011 בשעה 02:02.
לשעבר 'Like
אייפון ממש לא נוח עם החיבורים של ה ITUNES.
גלקסי אני לא מכיר,אבל עדיין ממליץ על אייפון.
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
אני לא יודע לגבי הגלאקסי אבל אם הוא כמו ה - HTC Desire HD שהיה אמור להיות מצוין אז תתרחק!
יש לי אייפוד 4, מבחינת פונקציונליות כמעט זהה לאייפון, לחבר שלי יש HTC Desire HD, אני יכול לתאר
אותו במילה אחת: נוראי! יחסית למערכת החלקה של האייפוד/אייפון ה - HTC איטי, מסורבל, נתקע ועוד ...
עד שאני לא יראה שיפור משמעותי בתכנון שלהם אני אשאר עם המוצרים של אפל.
נ.ב
אני בכלל לא אוהב את הרעיון שהם עושים לפלאפונים שלהם מסך 4 אינץ', לדעתי זה גדול מידי בשביל פלאפון.
נערך לאחרונה על ידי Delta; 31-07-2011 בשעה 02:07.
לבנתיים הגלאקסי יקר יותר בקצת, אבל...
על הנייר גלאקסי 2 לוקח בלי למצמץ.
מצד שני, לאייפון יש נוחות של טיפשים.
זה לא אמור לפגוע, הכוונה היא שלא צריך יותר מדי ללמוד אותו, אלא יש לו פשטות ונוחות שימוש.
אם אתה רוצה טלפון מתוחכם ומהיר, שהאינטרנט שלו מלא (עם פלאש), אפשר לשחק בו ולהתאים אותו בלי גבול, קח את הגלאקסי 2.
אם אתה רוצה טלפון מוכר, נוח ופשוט, לך על האייפון.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
לפי דעתי לך על הגלאקסי S2
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
חחחחחח
הגלאקסי S 2 מחרבן על האייפון
מכל בחינה אפשרית
ההשוואה היא אבסורדית
מערכת ההפעלה של אנדרואיד מתעלה מכל בחינה במערכת ה iOS
האופציות ומגוון היכולות גדול בהרבה
בנוסף אם יש לך שכל להרחיב אופקים, אז אתה לא תתקע עם הרום שבא עם המכשיר, אלא תצרוב עליו גרסאות שיעזרו להפיק הרבה יותר ממנו.
והגייזים שאמרו משהו על סמסונג?
אין לסמסונג שום קשר לעניין פה
זה הכל גוגל. סמסונג הם רק הגוף לנשמה של גוגל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח