בגלל שאין לי כוח להתחיל הכל מהתחלה יש לכם מאמר מסכם ולצערי לא קצר שדי מסכם אבל את המסקנות שלי לגבי האינר גיים שלי למרות שאני הייתי בהיי מטורף אז זה פחות נחשב ממה שארשם עכשיו, ב
כל אופן הנה ההודעה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...95#post7052695
עכשיו ככה, היה בי הכל כל הזמן, מהמעט שקראתי פה וקראתי רק ספר של מיסטרי אם אני לא טועה וקצת גאמבלר אני הבנתי שכדי להצליח אני לא צריך לחקות דמות אחרת אני פשוט צריך להיות אני ה"משופצר" הכוונה כמובן שפת גוף מראה חיצוני, טון דיבור וכו',
כל הרכבת הרים הזאת של הרגשות קרתה כי סוף סוף היה לי טוב עם המשפחה הקרובה (ותמיד לפני זה הייתה אווירה מגעילה) עשיתי סולחה אדירה חשבתי תהיה לי חברה הכל אחלה וגם הרגשתי סוף סוף גאה על השינוי שעשיתי,
אבל עכשיו החיים רגילים סולחה סולחה, אבל זה כמו ישראל פלסטין, אף פעם לא יהיה שלום אבל נשתדל כמה שאפשר בקשר לבחורה,
הייתי באופוריה אז התקשרתי אליה ויש מצב אמרתי לה דברים פוגעים כמו זה שהיא לא לסטנדרטים שלי ככה באמת חשבתי (כי היא לא חוזרת להודעות והתקשרתי פעם אחת וזה מספיק, אם היא לא חוזרת לא נועדנו אחד לשני ואני כן מאמין בגורל מלפני שבועיים),
מהיום והלאה רק בנות שעומדות בסטנדרטים שלי יזכו לתשומת הלב ה"פיקאפית" שלי, אין לי עוד צורך באימונים בגלל שלא יודע למה, היה לי מזל (או חוסר מזל) כי יש מצב זו מחלה אבל משהו בראש נפתח- הצ'אקרות נפתחו, כל החרא שהיה לי על הנשמה יצא והוצאתי הכל החוצה בכוונה לחבר'ה כי אין לי מה להסתיר יותר, אני יכול לספר לכם שהיתי רק עם כונפות וגם רק פעם אחת נחשבה כ"זיון" חוץ מזה הייתי בבית זונות בטעות פעם ופעם אחת בכוונה הזמנתי אחת באילת, יצא לי להיות במועודוני חשפנות משו כמו 6 פעם ואני רק בן פאקינג 19.5!!! קלטו שכל החיים לפניכם כל מי שחושב שהוא לא "גבר" כי הוא לא זיין בגיל 15-18 שיצא מהפאזה הזאת כי וואלה, החברה זה חרא דבר ותנסו להתעלם! כשתתחברו לעצמכם באמת אתם תהיו כל כך חזקים ששום דבר לא יעמוד בדרככם וככה קרה גם לי, ואני גם בניגוד להמון אנשים פה שלא מבין, עכשיו מבין שכל מה שקרה זה שהבנתי מה זה רגש והתחברתי אליו ממקום אמיתי לכן אני מבין יותר אנשים, אני מספר סיפורים טוב יותר, אני מקשיב טוב יותר, אני פשוט אני בגרסא שתצמיד רציתי עכשיו רק חיצונית להשלים מה שבא לי וזה מושלם מקווה לפרסם דיווחי שטח מוצלחים בקרוב.
אגב, שברתי את כל האמונות המגבילות פשוט תשתדלו לחשוב חיובי במשך יום שלם אחד תעשו הכל חיובי גם דברים שאתם לא רוצים כדי שיהיה לכם את זה בזיכרון וככה לאט לאט תיפטרו מהאמונות המגבילות.
אני ציפיתי לפוסט יותר בומבססטי אבל זה מה שיצא, תיהנו.

.
ציטוט ההודעה
).