בס"ד
אתמול:
נסעתי יותר מ25 קילומטר.. (מפרדס חנה כרכור עוד זכרון יעקוב) דרך השטח..
אז אתמול נסעתי אם אבא שלי ואחי הקטן עד זכרון.. המסלול:יציאה מפרדס חנה דרך השטח.. הגעה ל...(שחכתי את השם של המקום :~) משם לגבעת עדה ואז לאביאל.. מאביאל המשכנו לכיוון זכרון וקצת אבדנו.. לא היינו בטוחים אם לסוע דרך ההר או דרך הכביש כי לא ידענו לאן הכביש מוביל..
בהר נסענו בעלייה עד שהייתה ירידה שירדנו ואז התברר שהיינו צריכים לעלות את כל הירידה.. הגענו לאיזה שביל חצי מסומן בהר ונסענו עד שלא היה שביל..
לחזור כבר היה בלתי אפשרי.. הירידה הייתה בלתי אפשרית אז עלינו עלייה די מטורפת.. הגענו למקום של יכולנו לסוע אז ירדנו מהאופניים והתחלנו ללכת ברגל אם האופניים.. עברנו בשיחים ואבנים עד שהגענו לאיזה מקום שמשם ידעתי את הדרך כבר..
היום:
תיקנתי את האופני פעלולים שייפתי חלודה הורדתי את הרגלית בניתי רמפה קטנה והתחלתי לקפוץ קצת על הרמפה ובשכונה..
חבר שלי שהוא גם שכן שלי בא אליי ונסענו ביחד קצת..
נסענו למרכז העיר והחלפנו קצת אופניים (לשנינו יש אופני פעלולים לי "ראלי קרוס" ולו "רויאל משהו... ") התעצבנתי מהקשת שלו כי גם הברקסים שלו מפגרים אז שברתי את הקשת.. נסענו עוד קצת ואז התחלנו לחזור..
שהגענו הביתה הוא בא אליי עם עוד שכן חבר וגם נסענו קצת והיינו אצלי בבית .. לקחתי את האופניים שלו ולקחתי לחצר האחורית (בניתי לעצמי מוסך קטן לאופניים)עשיתי לו מתיחת שרשרת והורדת כמה חלקים לא נחוצים כגון הפלסטיק שמחזיק את הקשת ..
זהו להיום..
כתבתי את זה על מנת שאוכל לעקוב וגם תוכלו לתת לי הערות וטיפים.

)עשיתי לו מתיחת שרשרת והורדת כמה חלקים לא נחוצים כגון הפלסטיק שמחזיק את הקשת ..
ציטוט ההודעה