אוקיי החלטתי לעשות את הנושא הזה בגלל שלדעתי אין פה אפילו אדם אחד שבאמת יודע מה עמדת היהדות לגבי הנושא הזה ובגלל שבדיוק על הנושא הזה אני דיברתי עם אדמור בטיול לשוויץ אני ישתף אותכם, לאלה מכם שלא יודעים מה זה אדמור בואו רק נגיד שזה דרגה מאוד גבוה של רב ואין הרבה כאלה.
קודם כל אני יתחיל במידע בסיסי שאותו אתם תוכלו לאמת עם כל אדם מלומד בקרבת ביתכם, על פי היהדות אלוהים בנה עולמות והחריבם, זאת אומרת שידוע שהעולם שלנו, שידוע לנו רק מתחילת התיעוד ההיסטורי של האנושות הוא לא העולם הראשון שקיים על הכוכב הזה, היו לפנינו מספר עולמות שהוחרבו, אחת מאותן תקופות של כדור הארץ שלנו היא התקופה הפרה היסטורית עולם שהיה קיים והוחרב, בדיוק כפי שהיהדות טוענת, בעידן הקרח, בפגיעת מטאור זה לא משנה הדרך, מה שמשנה זה הלמה זה קרה, וזה מאז ומתמיד היה הדבר שעליו התווכחה התורה לא האיך אלה הלמה, אותם 5700 שנים או משהו כזה שהעולם קיים מדובר על העולם שלנו, אותו עולם שמוכר לנו עכשיו ולא מתייחס לאותם מליארדי שנים של עולמות קודמים שניבנו והוחרבו על הכוכב הזה ולכן, אין התנגשות בין התורה למדע.
יהדות מעולם לא טענה שום דבר שהמדע הפריח, יותר מזה, האדמור התחייב לי שאם מישהו יוכיח שמילה אחת ממה שכתוב בתורה היא שקר, טעות הוא וכל הדתיים יזרקו את התורה לים, אז בבקשה אתם מוזמנים לנסות, תוכיחו שקר אחד שקיים בתורה תראו אותו לרב ואני מבטיח לכם שהוא יחזור בשאלה, האמונה היהודית מבוססת על כך שהתורה מדויקת עד הפסיק הכי קטן ואין שום אות אפילו שניכתבה ללא סיבה אז בהצלחה.

ציטוט ההודעה