תהנו
תהנו
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
|
|
חבל על הפועל תל אביב,נהיו פראיירים,אני לא מבין למה פיטרו את אבוקסיס והביאו את קשטן הליצן הזה..
תודה על התקציר.
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
ליגת העל שלנו היא לא דוגמה,אפילו כבר מכבי חיפה חלשה מאוד כך ש...להגיד על קשטן שהוא מאמן טוב בגלל שהקבוצה שלו מקום שני בליגת העל זה ממש לא נותן לו כזה כבוד,הפועל תל אביב להזכירך בעונה שעברה ניצחה את בנפיקה,כמעט ניצחה את ליון ועשתה עוד כמה תוצאות טובות אז עשה לי טובה להפסיד ללגיה וורשה זו בושה,הפועל תל אביב היא כבר קבוצה עם מסורת אירופאית ולא משנה איזה שחקנים הלכו ואיזה מאמן הלך היא חייבת למהשיך את זה ולא להפסיד לקבוצות במבה,על מכבי חיפה ומכבי תל אביב אני כבר לא מדבר כי עם כל הכבוד להם אין להןם את המסורת כמו שיש להפועל תל אביב,על כל מקרה הנהלת הפועל תל אביב עשו טעות כשפיטרו את אבוקסיס והביאו את קשטן במקום ואני מאוד מקווה שזה יתנקתם בהם בסופו של דבר.
זה לא משנה אם נגיד רק זהבי היה עובר או רק ורמוט או רק אניימה , אבל ברגע שעוזבים אניימה , בונדר , זהבי , ורמוט , שכטר ושהר , וכטוטו תמוז מתנדנד ושי אבוטבול עסוק בשביתות רעב מול ההנהלה , כשעמרי קנדה עסוק בחובות , הימורים ושביתות נגד הפועל , כשבקיץ אין כמעט כסף , כשכל הקיץ עסוקים בטביב נגד הראל וההתנצחויות האין סופיות בין שניהם , אתה לא יכול לצפות שהפועל תבוא ותביס כל קבוצה שתשחק מולה .
למכבי חיפה אין מסורת ? גם מכבי חיפה ניצחה לא מעט קבוצות חזקות כדוגמת מנ' יונייטד ואולימפיאקוס והייתה רחוקה מרחק שער אחד משמינית הגמר בצ'מפיונס ... לשתיהן יש מסורת , ולשתיהן יש כשלונות מול חלשות .